on the verge of extinction... again

salata de... diverse

De parca uitasem ce iseamna sa iesi vara in tricou cat cortul, negru si cu o moarte albastra pe el. Asta pentru toata lumea de pe strada. Pentru cunoscatori, Follow the Reaper. Si nu, dupa atatia ani tot nu stiu ce dracu' zice Alexi in piesele de pe albumu' ala. E un fel de "la dracu', suna bine, hai sa nu stricam asta cu versurile, da?" Nu de alta, da' am avut curiozitatea sa ma uit peste versurile unor piese mai noi. Motiv bun sa-mi trag palme. Is de-a dreptul idioate. Revenind. Aaa... la ce? Ah, da, la costumatie. Tricou negru cat cortul, pantaloni scurti simpli, negri 100%, sosete negre lungi cu romburi albastre in partea de sus, adidasi albastri.
"Fata mea, da' ce craci albi ai!" Da' te-ai holbat ceva ca sa observi, ca nu se vede multa piele intre sosete (care imi acopera si genunchii) si tricou (care chiar e cat cortul, larg de ar intra 2-3 cat mine si lung de imi acopera complet pantalonii).
"La ce echipa esti de ai jambierele cu albastru?" Dragut ca eu port sosete lungi ca sa ascunda din cicatricile pe care le am tot multumita unor animale pe 2 sau 4 picioare.
"Vai, da' schimba hainele alea ca mi-a stat inima in loc..." Imi pare rau ca nu s-a intamplat cu adevarat. Poate maine. Si sper sa se bucure neamurile de coliva. Eu o sa ma bucur de un idiot in minus.
"Las-o, ba, nu vezi ca-i criminala?" adresata celui de langa el care incercase sa ma ia in brate. Imi pare rau ca nu sunt cu adevarat. Ca nu umblu cu drujba dupa mine. Pentru ca o dorinta am simtit... De a-l face bucatele.
"Te iubesc..." WTF? Din pacate mi-am uitat caramida. Mi-ar fi facut o enorma placere sa-ti sparg ranjetul.

As vrea sa stiu si eu de ce dracu'... pentru ca sunt atatea individe care ies pe strada practic in sutien si nadragi care crapa pe ele/ fuste semnificativ mai scurte decat tricoul meu. Vrei sa te imperechezi? Incearca cu alea, uita-te la ele, sunt doritoare. Si lasa-ma dracului pe mine in pace. Mie nu-mi provoci decat scarba.

Malarie n-avem, dar avem cadavre pe marginea drumului. Si prostituate. Si homosexuali, care poate nu-s chiar homosexuali, dar par asa. Sau ma rog, asta au retinut cei de la Alice in Chains din Romania (sursa: aliceinchains.com). Nu stiu de ce, da' mi-e putin teama ca "none of us partook" a fost din cauza ca tipele pareau bilete de loterie la care se puteau castiga diverse boli.

Ce mi-e Milka, ce mi-e Maria. Tot cinci litere in total si trei comune. Si in alea trei comune intra prima si ultima. Partea tare e ca mai avem o sfanta Marie in a doua saptamana a lu' septembrie, asa ca nu-i nimic daca nu se vand toate acum. Tot la capitolu' Milka, se intampla sa mai fim si noi inaintea nemtilor. La noi deja s-a lansat editia limitata (sursa: milka.ro)... aaa... nu am vazut sa ii dea nici un nume in romana, si-mi suna putin tembel sa traduc numele din neamta - Kuhedition. La nemti va fi lansata in septembrie.

Milka devine MariaMilka devine Maria

Ce legatura exista intre Holograf si Plastic Man? In dimineata asta atipisem. Si a pornit deodata radioul (pentru ca na, la ora aia era setat sa ma trezeasca) - "ti-am dat un ineeeeel..." Si in momentu' ala mi-am dorit ca tati sa fi fost Plastic Man. Pentru ca atunci eu as fi fost Baby Plas. Si as fi putut sa-mi intind piciorul pana la butonul radioului sa-l opresc imediat. Bine, exista si varianta cu aruncat ceva greu, doar ca... la indemana era doar laptopul. Pana la urma mi-am invins lenea si m-am dus sa-l opresc.

In caz ca se intreba cineva de ce n-a zis Steven Tyler nici macar o singura data "Budapest" - uite d-aia (sursa: aeroforceone.com). Da, stiu, o zis "Bucuresti" nu "Bucharest" si o mai bagat si cate un "multumesc!" si "va iubesc!" Poza e totusi amuzanta. Chiar daca oricum stie toata lumea ca foloseste un prompter. Sau ma rog, eu stiam. Din 2005. De la... Alice Cooper. A zis-o in emisiunea lui, Nights with Alice Cooper - discuta modalitati de a nu uita versurile pe scena. Si atunci a mentionat asta. Plus faptul ca el (Alice) nu foloseste prompter, ci are de obicei hartii cu versurile lipite peste tot pe scena.

Noaptea trecuta am dat de articolul asta (screenshot). Si m-am gandit ca m-as oferi eu - cum fac rost de diploma in mai putin de doua zile? Ca tot ziceam ca mi-ar placea sa plec de acolo cu hainele de pe Bruce & Steve...

Le urez ceva "dulce" tampitilor de la photobucket. Care au considerat ca poza facuta de mine biletului meu la concert "has violated our terms of use." Nu ca eu as fi fost prea desteapta cu denumirea pozei...

Pentru prima data vad ca au ajuns oameni pe blogu' asta cautand altceva in afara de "brontozaurel" sau titlul blogului (sublinierea cu rosu imi apartine). Ce dracu' se intampla? Incep sa-mi fac griji... D-aia am si pus screenshot si n-am luat cu copy-paste.

1 parere

cine
krossfire
cand
luni, 16 august 2010 la 10:47:00 EEST
Pai de la CoB n-am inteles niciodata nimic din versuri. Pe Blooddrunk (castigat original la un concurs - nu-s fan COB) versurile alternau intre ''cunt'' si ''goddess''.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)