on the verge of extinction... again

gafe in lant... din nou

Din categoria Ana n-ar trebui sa se atinga de mancare...

Vinerea trecuta. Imi luasem bomboane cu lichior la plecarea de la facultate. Si am ajuns acasa si am sarit calare pe laptop in pat ca sa mai lucrez ceva. Si ce mi-am zis? Hai sa-mi iau bomboanele cu mine. Mai iau din cand in cand cate una, nu? Asa ca am varsat punga cu bomboane (ambalate individual, nu le varsam eu chiar direct in pat) langa laptop. Si bineinteles ca am uitat complet de ele, chiar daca erau la cativa centimetri distanta de botu' meu. Din pacate, erau si la cativa centimetri distanta de laptop. Asa ca s-au topit si partea lichida din mijloc, compusa din alcool si mult zahar, s-a scurs din unele (bine ca nu din toate!) ambalaje individuale. Si asa mi-am incleiat lenjeria si salteaua. Saltea pe care nu pot s-o intorc cu fata cealalta in sus pentru ca sunt in continuare demolatoare - de la atatea tumbe, imi ies cateva arcuri din ea pe partea cealalta.

Sambata. Unul din adidasii agatati la uscat deasupra aragazului a picat in tigaie. Si s-a patat. L-am curatat si nu se mai vede prea tare. Dar daca ma uit cu atentie...

In seara asta. Fluturam lingura cu dulceata pe Alice Cooper. Si dintre toate locurile din bucatarie in care ar fi putut sa aterizeze atunci cand mi-a zburat din mana... ufff! Si e dulceata facuta de mama. Adica dupa o lingura din aia eu ma fac rosie la fata si simt ca imi iau foc creierii de dulce ce e. Asa ca habar n-am ce gust mai are chestia aia acum. Daca era pentru mine as fi aruncat-o. Dar asa... Si nici macar n-am curaj s-o gust pentru ca teoretic ar fi trebuit sa fie foarte picanta fara lingura aia de dulceata, iar eu nu suport chestiile picante. Si nici nu stiu daca sa-i spun sau nu...

Si bineinteles ca am reusit sa dau foc din nou la uleiul din tigaie si era sa fac iar ibricul african uitandu-l pe foc cu apa pentru ciocolata calda pana cand apa s-a evaporat aproape complet. Dar astea s-au intamplat de prea multe ori ca sa le mai dau mare importanta...

Si totusi... se poate spune ca am progresat. De la carnati cu aracet si cremwursti cu hartie igienica si nisip si pana aici e un drum lung.

Ah, si mai vroiam sa pun si o poza. Cum desfac eu sucul.

4 pareri

cine
Camil
cand
luni, 19 aprilie 2010 la 22:48:00 EEST
:) se întâmplă asemenea isprăvi și la case mai mari. dar ultima poză ar trebui tuitărită ;))
cine
Neamtu'
cand
marți, 20 aprilie 2010 la 12:21:00 EEST
Doamne fereste, copile, esti ca uraganul, la casa omului :)) Cum se poate ca NUMAI tie sa ti se intample toate astea?
cine
brontozaurel
cand
marți, 20 aprilie 2010 la 14:57:00 EEST
@Camil: done. :)


@Neamtu': Cred ca e evident. Sunt ametita :))
cine
saddie
cand
marți, 20 aprilie 2010 la 16:50:00 EEST
şi eu uit mai mereu ibricul cu apă pe aragaz până se evaporă toată apa... vara trecută l-am uitat o noapte întreagă pe aragaz.
ieri seară, am reuşit să vărs un litru de apă pe jos, pe covor şi să sparg o cană în 30 de secunde.
de fiecare dată când deschid cutia de suc, vărs pe alături şi când deschid cutia/punga cu cereale vărs cam un sfert din ele pe jos :))
şi tot din seria "sunt ameţită şi se ia", uit de teste importante sau la teste cu cărţi deschise, vin cu alte manuale... vin cu cărţile pt orele de miercuri, marţi. şi lista poate continua :-"

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)