on the verge of extinction... again

change of heart

Fara nici cea mai mica legatura cu piesa celor de la Insomnium...

La dus. In metrou. Are probabil peste 60 de ani. Niste picioare inca superbe ca forma iesind de sub fusta care se termina o idee deasupra genunchilor. Se vad totusi niste dungi albastre. Hmmm, venele mele nu sunt in nici un caz vizibile. Bine, doar jos, pe laba piciorului. De ce dracu' mi-o fi fost lene sa ma epilez? Am si eu niste strampi exact, dar exact(!) la fel. Acelasi model, aceeasi nuanta. Transparenti, foarte transparenti, cu dungi bejulii si portocalii. Se numesc Rees. Da, de la Gatta. Nici la fata nu arata deloc rau, stiu femei sub 50 de ani care par mai batrane la fata. Si nu e deloc machiata. Sau e machiata foarte discret. Si e pistruiata. Ca mine. Si roscata. Mai roscata ca mine. Desi as pune pariu ca nu e aia culoarea ei naturala. Ce ii tradeaza varsta sunt insa mainile, arata ca si cum ar fi ale unui cadavru. Oasele si venele prea vizibile. Se poate studia anatomia mainii pe ele. Si imi aduc mainile in fara pe genunchi. Ale mele sunt si ele subtiri. Dar venele nu sunt vizibile decat daca te holbezi la ele de la cativa centimetri, iar oasele nu-mi sunt vizibile prin locuri in care n-ar fi vizibile la un om normal. Si o mai tradeaza si gatul, vizibil din spatele esarfei doar atunci cand isi mai lasa pentru cate o secunda capul pe spate. Imi place cum e imbracata... Cred ca ar trebui sa port mai des strampi transparenti. Sa las comoditatea la o parte. De, e mult mai usor sa-mi spun ca-s rupta de oboseala, mai bine dorm alea cateva minute pe care le-as pierde epilandu-ma si-mi trag o pereche de strampi negri pe mine. Ca doar am destule. Sunt tanara si venele mele nu sunt vizibile... inca...

La intoarcere. Mi s-a intamplat din nou porcaria asta. Dupa exact cinci saptamani. De data asta lasul s-a furisat prin spatele meu si si-a bagat mana pe sub rochie intre picioarele mele. Si a rupt-o la fuga. Cred ca ii crapam capul de balustrada daca statea.

Si cu nici o ora in urma eu ma gandeam sa incep sa port mai des strampi transparenti... ha!

O banuiala sinistra. Legata de PCL. Sau LIP pa romaneste. Nu ma pricep (and self-diagnosis is never a good thing). Doar ca nu-mi place cum am picat (pe spate, cu piciorul indoit la maxim... mai si trageam cu mana de glezna in spate) in timp ce-mi faceam acrobatiile in dupa-amiaza asta. Si am o banuiala sinistra ca poate am stricat jucaria. Ma doare cand merg, ma doare cand il intind, ma doare cand il indoi.

Mi-e frica. Stii ca nici maine n-o sa se poata. Stii asta, Ana, nu? N-o sa ai norocul sa mearga maine daca n-a mers pana acum. Si ai mei o sa creada ca am facut-o cu intentie si o sa iasa un scandal monstru. Si poate ca voi fi nevoita sa le spun de minunea cu genunchiul ca sa le explic situatia... desi n-as vrea. Ma doare cand merg, dar nu cred ca altcineva din exterior ar putea observa ca am vreo problema. Asa ca sper sa nu observe. Mi-ar placea sa nu observ nici eu. Adica sa nu simt. Ma simt mai bine daca fac miscare. Dar trebuie sa renunt la sariturile de genul celei in timpul careia s-a intamplat minunea. Raman doar cu maruntisuri pentru care nu trebuie sa indoi sau sa intind piciorul prea tare. Pot sa fac roata, pot sa fac podul din picioare... Dar sariturile alea erau cea mai delicioasa chestie...

I'm tough! Yeah, I'd wish...

11 pareri

cine
Michael
cand
miercuri, 31 martie 2010 la 23:43:00 EEST
Deși n-are nici o legătură cu Insomnium, titlul mi-a adus aminte de piesa asta: www.youtube.com/watch?v=LYu1tCuLNqA :)

În legătură cu piciorul, dacă nu s-a umflat, probabil te va lăsa în pace în câteva zile... Eu mi-am bulit glezna în iarnă (din cauza unor câini insistenți) și, când am ajuns acasă, mi s-a umflat instant. A trebuit să stau vreo 3-4 zile cu antiinflamatoare și gheață...
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 31 martie 2010 la 23:48:00 EEST
Hehe... :D :D :D Da, da, da, da, daaaa! Se cunoaste ca am o maaare slabiciune pentru om? :D

Nu e absolut deloc umflat si au trecut vreo 5-6 ore, doar ma doare la miscare.
cine
Michael
cand
miercuri, 31 martie 2010 la 23:53:00 EEST
Eh, luni revedeam pe la 3 noaptea secvențe din DVD-ul Flight 666 și nu mai vroiam să îl opresc :D

Vezi și tu cum te simți mâine. Dacă nu poți păși de durere, atunci du-te la o radiografie. Better safe than sorry :)
cine
DeMaio
cand
joi, 1 aprilie 2010 la 08:52:00 EEST
Uof, uof...
Părerea mea referitoare la genunchi este să treci cu el pe la doctor, la un control. Sunt posesor de genunchi care uneori mă lasă din senin pe unde apucă, aşa că nu e bine să te joci.
În rest, aş vrea să şterg cumva partea cu fusta, dar nu am cu ce...
cine
Zany
cand
joi, 1 aprilie 2010 la 09:31:00 EEST
ce i-as impusca pe idiotii care pipaie femei pe straa.. :|
cine
mircea
cand
joi, 1 aprilie 2010 la 21:42:00 EEST
@Zany: Si ce va opreste? Va luati un pistol cu bile si trageti la ouale agresorului!
cine
brontozaurel
cand
vineri, 2 aprilie 2010 la 23:05:00 EEST
@Michael: Joi ma durea cam orice miscare, dar acum e mai bine... so I really don't think there's anything to worry about. Radiografia oricum ar fi fost inutila pentru ruptura de ligament... acolo e vorba de test de mobilitate (poate inutil in cazul meu :-?? ... ca mi s-a tot zis ca ma indoi de parca-s de guma) sau rmn.


@DeMaio: Imi pare rau sa aud asta. In cazul meu, sunt destul de sigura ca nu e o problema grava... (si nu vreau sa par nu stiu ce disperata, chiar daca, avand in vedere ce am patit acum aproape 2 ani, as sti unde pot sa gasesc un ortoped bun... de fapt chiar mai multi)


@Zany: Eu le urez sa pasca fericiti... locked in a cell full of gay rapists!


@mircea: Si ala crezi ca sta sa fie impuscat?
cine
mircea
cand
sâmbătă, 3 aprilie 2010 la 04:22:00 EEST
Pina nu incerci n-ai de unde sa stii.
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 3 aprilie 2010 la 09:21:00 EEST
am incercat sa lovesc. mi-a fost prinsa mana in aer si am incasat-o eu. de fiecare data.
cine
ratoiu
cand
duminică, 4 aprilie 2010 la 21:47:00 EEST
cu riscul de a parea extremist, cred ca rahatii precum cel despre care vorbesti ar trebui impuscati. nu pentru gestul in sine, ci pentru consecintele nefaste pe termen lung pe care un asemenea gest le are asupra psihicului unor fetite/fete/domnisoare.

insa tot atat de revoltat sunt si de lipsa de reactie a celor din jur. sunt convins ca a mai asistat cineva la scena cu pricina si tot la fel de convins sunt ca nu a intervenit nimeni.

un sfat: nu mai incerca sa-i lovesti. tipa, fa-i sa devina vizibili. asta-i infricoseaza cel mai mult.

cand ma gandesc la modul superlativ in care se percepe pe sine insusi barbatul roman, imi vine sa vomit!
cine
brontozaurel
cand
luni, 5 aprilie 2010 la 14:07:00 EEST
Mai era cu alti smecherasi care se hilizeau. Ei au ramas, el a fugit sa se ascunda.

De tipat nu pot sa tip. Nu pot fizic.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)