on the verge of extinction... again

stronger than hate, stronger than fear, stronger than all...

Primul meu concert in 2018 va fi Kreator!

Vor fi mai multe. Din nou, inclusiv in afara. Adica in primul rand prin Germania. Bineinteles Insomnium. Bineinteles din nou vampiri, dovleci si asa mai departe. Dar despre asta mai tarziu, dupa ce ma vad cu toate biletele in mana.

Au trecut sase ani. Sase ani in care n-am mai trait senzatia aia. Buna, mi-ai lipsit...

In primavara lui 2009, dupa cursuri, aterizam la Diverta. La Unirii, ultimul etaj. Cu putin timp inainte de inchidere. Si aveam surpriza sa aflu ca nu pot plati biletul cu cardul. Nu, nu, nu, am nevoie de bilet acum... Lemmy... Am zburat pe scari pana la cel mai apropiat bancomat de care stiam, in partea cealalta a intersectiei. Dar aproape ca pluteam cand am plecat de acolo cu biletul.

Un an mai tarziu, din nou. E ciudat ca imi amintesc? Sau ca imi amintesc atat de clar?

Apoi inainte de Craciun in 2011. Si apoi n-am mai simtit niciodata disperarea aia urmata de euforie.

Pana acum.

Am aflat de concert tarziu, dupa ce m-am intors de la Berlin. Deh, nu prea mai sunt la curent cu ce se intampla pe aici. Apoi n-am putut sa-mi iau bilet de la primul punct de vanzare pe la care am trecut. Exact asa cum am patit si in cazul Insomnium, doar ca atunci am fost furioasa, nu devastata. De data asta...

There will be darkness, there will be blood tonight...

Calea Victoriei miroase a vechi, a ruine, a moarte... par turista? Am locuit in orasul asta 15 ani. Mi-as dori sa fiu invizibila.

Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society...

Dar am iesit de acolo cu biletul. Si in 25 ianuarie voi fi la Arene, la gard. Acum cativa ani mi-ar fi fost frica de frig. Acum nu-mi mai pasa.

Stronger than hate, stronger than fear, stronger than all...

Si n-am nevoie sa sarbatoresc. Nu ca adult. Se cheama ca am regresat? As fi fost in stare de orice ca sa redevin cea care eram in 2009. Si ar fi fost inutil, dar acum s-a intamplat, pur si simplu s-a intamplat si n-am idee de ce sunt atat de furioasa, atat de disperata, dar am tanjit atata timp sa pot sa simt ceva de genul asta din nou si nu vreau sa ma opresc, la dracu'!

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)