on the verge of extinction... again

trupe vechi. clipuri noi.

Cred ca titlul spune totul. Si sper ca intr-o luna sa mai fac o postare din asta in care sa intre si noul clip Aerosmith. Cel pe care il filmeaza azi. Dar sa incep cu lista asta...

Epica. Ciudatel clipul, piesa m-a lasat la inceput rece. Mi-a intrat pe sub piele dupa cateva ascultari, desi este departe de ceva ce ar putea ajunge sa se incadreze la obsesii. In orice caz, inaripatul este genial!

Nightwish. Din punctul meu de vedere, tot ce era special la ei s-a cam terminat acum 7 ani. Dark Passion Play mi s-a parut placut, desi banal. Mult laudatul ultim album m-a lasat rece in cel mai bun caz. Si nu este vorba doar de vocea tipei, e vorba de... tot! Pe piesa asta nu-mi place nici cum suna Marco si asta nu s-a mai intamplat niciodata pana la albumul asta. Aproape ca-mi vine sa opresc sonorul in timp ce privesc clipul si sa-mi imaginez ca se aude ceva de acum 7+ ani.

Arch Enemy. Pe care din pacate i-am ratat la inceputul anului pentru ca frica de a face turturi asteptand sa intru la Arene era prea mare si m-am gandit ca nu-s batrani si nu e mare riscul sa crape inainte sa am alta sansa sa-i vad. Piesa suna impecabil, desi parca lipseste ceva... M-am obisnuit si cu clipul, desi nu ma omor dupa cum e filmat...

Decapitated. In mare parte banal, desi cu bucati care imi plac. Clipul este si el foarte simplu.

Gotthard. HPOA. Cu asta am ramas eu din clip dupa ce l-am vazut prima data. Si eu sunt fata... Pentru cine nu stie/ nu s-a prins, HPOA = Hot Piece Of Ass. Videoclipul e bine slefuit, dar nu pot spune ca se pupa cu gusturile mele. Cat despre cum suna... meh, mi se pare putin dezamagitor dupa Remember It's Me - piesa aia chiar imi placuse...

Firewind. Foarte probabil sa nu mai fiu la fel de incantata peste o saptamana, dar acum piesa asta merge foarte bine la cum ma simt. Clipul e cu imagini din concert, ceea ce de obicei imi place.

Rhapsody. Cu un clip care pare cunoscut. Deja parca au fost facute prea multe clipuri de gen... Cu bucati care imi plac, dar cam atat. Edit: pentru cine nu s-a prins, este vorba de bucata de trupa cu Luca Turilli.

Kreator. OK, this is good! Imi suna bine, imi place ideea clipului. Nu ma omor dupa unele din efectele folosite, dar sa zicem ca se poate trece peste asta.

8 pareri

cine
krossfire
cand
vineri, 4 mai 2012 la 12:22:00 EEST
Dragut Epica-ul, pare sa marcheze o revenire dupa niste ani buni in deriva (la nivel compozitional zic). L-am prins la vreo 10 minute de la lansare (cand l-am dat pe Facebook avea 50 views).

Gotthard fara Lee? Rhapsody fara Turilli? Nightwish nu mai zic...
cine
brontozaurel
cand
vineri, 4 mai 2012 la 14:45:00 EEST
In cazul Gotthard n-a fost decizia lor :(
cine
krossfire
cand
vineri, 4 mai 2012 la 15:13:00 EEST
Decizia lor putea sa fie sa abandoneze numele.
cine
brontozaurel
cand
vineri, 4 mai 2012 la 16:24:00 EEST
Si asta e adevarat...
cine
Dan
cand
vineri, 4 mai 2012 la 18:08:00 EEST
Subscriu la ce spunea Krossfire ca puteau sa renunte la nume.
Ultimul album cat si ultimul videoclip Epica nu m-au atras deloc cum speram.
Ultimul album Nightwish mi se pare mai bun decat DPP care mi s-a parut "popish". I se potriveste ceva mai bine "matei aleia".
Gothhard nu mai sunt ce au fost, nu mai suna la fel de bine.
Archenemy nu am fost niciodata fan, growlurile ei daca nu erau, ritmul era placut.
Rhapsody din pacate dupa plecarea lu Turrili e altfel.
Restu imi sunt noi si suna ok dar nu pot spune ca mi se par cine stie ce.

Videoclipul nou de la Delain cum ti s-a parut?
Dar cel de la Eluveitie?
cine
brontozaurel
cand
vineri, 4 mai 2012 la 18:40:00 EEST
Mie imi place din ce in ce mai mult noul Epica. N-am fost incantata la inceput, dar mi-a intrat pe sub piele.

Da, Gotthard puteau sa mearga mai departe cu un alt nume, dar pot sa inteleg si motivele pentru care nu au facut-o. De la un anumit punct e cam greu sa o iei din nou de la zero.

Delain :P
Cel de la Eluveitie (Havoc?) nu l-am vazut inca :-??
cine
Dan
cand
sâmbătă, 5 mai 2012 la 02:24:00 EEST
Ma refeream si la A Rose For Epona aparut parca inainte chiar.
Cel de la Delain stiu ca l-ai postat mai demult :p
cine
krossfire
cand
luni, 7 mai 2012 la 01:02:00 EEST
Puteau alege orice piesa sincer si Havoc n-ar fi fost in top 3 ''video''. Cum scriam si in recenzia albumului: au de unde, chiar daca nu e nimic prea nou sau prea fresh. As fi ales Luxtos, pentru ca imi e dor de ritmul ala (de la Manau nu stiu sa-l mai fi abordat cineva cat de cat simpatic).

A Rose for Epona e ceva mai vechi, e aparut dinainte de albumul efectiv :)

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)