on the verge of extinction... again

planuri, colectia de toamna-iarna 2018

Poate putin cam tarziu, avand in vedere ca toamna deja a inceput, atat calendaristic, cat si in materie de concerte (mai multe despre asta intr-o alta postare detaliata despre concertul de luni), dar... inca nu e totul clar.

Totusi... sa vedem ce e batut in cuie la momentul asta.

Europe la Dublin pe 12 septembrie. Am mai spus probabil asta, dar mie chiar imi place ce au scos post-reuniune, asa ca... ii vad inca o data! Recomand in primul rand Start From the Dark si ultimul album.

Halestorm la Dublin pe 19 septembrie. Nu sunt mare fana, dar unele piese mi-au intrat pe sub piele si am vazut ca mai tot ce imi place a facut setlisturile din primavara, asa ca... de ce nu?

ultimul album Saxon, Thunderbolt, semnat de membrii trupei

Saxon in Germania. Oberhausen pe 22 septembrie, Hamburg pe 25 septembrie, Berlin pe 1 octombrie, Stuttgart pe 4 octombrie. Pentru ca trebuia sa-i vad iar. Si noul album e foarte tare. Siii... n-ar fi fost pacat sa nu profit de Gold Ticket daca tot l-am cumparat? In caz ca nu stiti cu ce se mananca, imi asigura intrare plus meet & greet la oricate concerte din turneul asta isi doreste sufletelul meu. Si a fost un adevarat chilipir. Nici nu e de mirare ca s-au vandut ca painea calda.

Annihilator la Bucuresti pe 20 noiembrie. Yeah, yeah, yeah, Jeff fangirl...

Kreator... din nou! Plus Dimmu Borgir, ca tot imi doream sa-i vad iar! In toate zilele pare ale turneului. Tilburg, 30 noiembrie. Frankfurt, 2 decembrie. Bruxelles, 4 decembrie. Milano, 6 decembrie. Ludwigsburg, 8 decembrie. Zurich, 10 decembrie. Viena, 12 decembrie. Leipzig, 14 decembrie. Londra, 16 decembrie. Plus meet & greet la Tilburg, Bruxelles, Ludwigsburg, Viena, Londra. Da, bine, sunt obsedata, ce e nou aici?

In poza sunt doar sapte bilete pentru ca la belgieni e doar un e-ticket, iar englezii nu concep sa-ti trimita bilete cu mai mult de o saptamana inainte, chiar daca le-ai platit cu luni bune inainte si cu o saptamana inainte nici nu mai esti dracului acasa ci in deplasare prin Europa, asa ca il voi ridica de la locatia de concert cu o zi inainte. Bine ca il pot ridica totusi, ca si sa-l cumpar a fost problematic.

biletele la sapte din cele din noua concerte la care merg si ultimyl album Kreator, Gods of Violence poster explicand ce primesti in pachetul VIP pentru concertele Kreator
biletul pentru concertul Helloween de la Hamburg

Helloween la Stockholm pe 18 decembrie si la Hamburg pe 22 decembrie. Cel de-al doilea concert era deja o certitudine de anul trecut, de imediat dupa cel de la Bucuresti, dar pe cel de la Stockholm l-am strecurat ca sa nu am o gaura asa mare dupa ultimul concert Kreator.

In poza e doar biletul pentru concertul din Hamburg pentru ca cel pentru concertul din Stockholm... e urat! Exact ca la noi, e doar o hartie printata.

3 pareri

cine
BogDan
cand
sâmbătă, 8 septembrie 2018 la 14:08:00 EEST
Am citit Annihilator la București (dap, nu știam că trec iar pe aici), am fugit să caut informații, am sperat că NU, NU poate fi și ăsta-n curte la Metalhead și am ajuns să văd că am sperat degeaba. Îl pierd și pe ăsta, sunt decis să nu bag bani în buzunarul personajului acela dacă nu este obligatoriu. Poate-i prind pe afară sau la un alt organizator :)
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 8 septembrie 2018 la 17:26:00 EEST
E ultimul bilet pe care il mai am la Bucuresti. Posibil sa mai merg la Amorphis, dar Amorphis in zilele astea au alunecat in categoria de nu ma deplasez doar pentru ei in afara. Cu Annihilator e alta poveste… sper ca poate pot sa strecor si Viena, au concert acolo pe 23, la 3 zile dupa Bucuresti… sper! Dar nu stiu sigur inca.

Ce stiu sigur e ca turneul Annihilator incepe in a doua jumatate a lui octombrie si se termina la inceputul lui decembrie. E foarte lung, o multime de concerte - uite aici! Sunt sigura ca inca mai exista optiuni rezonabile de transport la un concert sau altul din Europa! Viena e la distanta de 40 de euro, dar se poate si mai aproape si mai ieftin. Uneori poti gasi zboruri la 20 de euro pentru ceva de genul Bruxelles sau Berlin si cu cateva zile inainte.
cine
Anonim
cand
duminică, 9 septembrie 2018 la 12:27:00 EEST
Păcat că sunt la Viena în noiembrie. Dacă erau pe 23 octombrie... eram în zonă, la Budapesta și cred că riscam o nebunie :) Pe aici nu prea mai vreau să văd concerte, mă duc frumos să mă văd cu Ciuci când vine la Hard Rock Cafe și asta este tot. Sper să iasă bine ăsta, ce-au făcut cu Judas Priest a fost de toată jena.
Cât despre zbor... eu nu zbor. Vorba aia, la Budapesta mă duc cu trenul :(

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)