on the verge of extinction... again

mi-as dori...

... sa arat asa.

Eu, ametita. Eu, uitat neuron acasa. Coborat cu o statie mai devreme cu putin timp inainte sa vina si metroul din cealalta directie si apoi ramas singura pe peron, in zona de mijloc.

Bine ar fi fost! Pentru ca nu a fost chiar asa. Mai era un individ dubios pe acolo. Si nimeni altcineva in afara de el. Si nu, n-a avut bunul simt sa ma lase dracului in pace. Aveam castile in urechi. Volumul in jur de 50%, ca m-am invatat minte ca in general e bine sa auzi daca vine din spate o masina sau latra un caine la tine. Deci auzeam ce-mi zicea. Am preferat sa-l ignor si sa continui sa-mi suflu nasul in timp ce ma indreptam spre capatul peronului. Se pare ca nu era genul care sa fie dezgustat de fetele mucoase... din pacate pentru mine. Asa ca a continuat cu avansurile. Dar am ajuns pe scarile de la capatul peronului. Si m-am stiut aproape de alti oameni asa ca am prins curaj. Si am izbucnit in momentul in care a intins mana sa-mi ia servetelul "lasa-l ca-ti iau eu altul". I-am spus sa faca bine sa-si tina labele acasa si ca in momentul in care a vazut ca-l ignor trebuia sa faca bine sa ramana dracului in urma.

S-a indepartat, a coborat cateva trepte, dar a continuat sa ma studieze. Eu am urcat scarile pana sus si am inceput sa sun lumea... just to ask people to keep in check, because I didn't feel safe. N-am coborat pe peron decat atunci cand am vazut ca intra metroul in statie.

Si cam asta ar fi motivul pentru care mi-as dori sa arat asa. Pentru ca nu s-ar mai lua de mine toti cretinii de genul asta. Toti cretinii pe care eu personal i-as dori exterminati. Carora le dedic melodia asta... partea aia cu "Die, die, by my hand !!!!!!!!! ... DIEEEEEEEEE !!!!!!!!!" Stiu, daca ar fi dupa mine, populatia tarii ar scadea sub milion. Dar nu mai suport, mi-e scarba, m-am saturat! Nu e primul si ma gandesc cu groaza ca probabil nu va fi nici ultimul.

Si scarba asta de om mi-a aruncat un "nu stii ce pierzi!" inainte sa se indeparteze. Da? Se astepta sa-i accept invitatia, sa ma simt onorata? Sa fiu vrajita de faptul ca era nespalat? Ca nu stie sa-si tina tentaculele acasa dupa ce l-am ignorat si mi-am indesat si mai tare castile in urechi si nasul in servetel? Prefer sa ma spal pe cap cu propria voma... sincer!

Si mai frumos a fost ca as fi putut foarte bine sa fi stat acasa. N-am gasit acel bolero pe care-l cautam. Mda, pentru faimoasa rochita. Care din pacate e cu bretele. Si pe umarul meu inca se vede un mic semn roz pe unde mi-au bagat si scos tijele. Si sunt constienta de faptul ca oamenii se holbeaza. Si n-am chef sa fiu intrebata ce-i cu paianjenul ala mic si roz.

Si de asta urasc eu oamenii si sarbatorile acum. Pentru ca din magazinul ala de haine eu as fi vrut altceva. Dar nu pentru sarbatori. Insa "normele" spun ca acum se cumpara pentru rev. Bleh!

Sa nu fiu totusi nesimtita si sa fac o precizare. Nu urasc toti oamenii. Chiar le sunt foarte recunoscatoare celor care m-au suportat si au stat de vorba cu mine si au facut sa-mi treaca timpul fara sa fac vreo tampenie (self-destructing shit). A, si m-au frecat la neuron sa nu uit iar de demachiant si sa ajung sa ma usture ochii in ultimul hal dimineata cand ma trezesc. Multumesc... sincer!

P.S. Nu pot sa ma abtin... mai e asta: "I smile as the bastard screams, when I twist my sword" - alte idei? neuronul meu e sleit...

6 pareri

cine
scorojit
cand
vineri, 2 ianuarie 2009 la 15:47:00 EET
Ca idee, ala sunt sigur ca s-ar fi luat de cam toate fetele singure care i s-ar fi parut atragatoare deci ar trebui sa scapi de gandirea "de ce mi se intampla toate numai mie?". In fine, get a boyfriend. :)

Multa sanatate iti doresc.
cine
brontozaurel
cand
vineri, 2 ianuarie 2009 la 20:44:00 EET
Hehe... eu sunt sigura ca s-ar fi luat de orice chestie cu gaura care n-ar fi fost in stare sa-l ia la bataie :)) Asta a fost si ideea pozei :P

Partea cu "get a boyfriend" am mai auzit-o. Dar nu mi se pare corect. Pentru ca am mai multa nevoie de un protector, de un salvator in astfel de situatii, nu neaparat de un partener... E adevarat ca daca m-ar fi vazut cu cineva, m-ar fi lasat in pace.

Multumesc frumos pentru urare.
cine
Rives
cand
luni, 5 ianuarie 2009 la 04:30:00 EET
Don't sweat it. :P Inşii de genul ăla latră dar nu muşcă.

What you need is a little mental uneasiness. Te deranjează şi ignoratul nu mai funcţionează? Bagă-i un pod de palmă în naretă. Te urmăreşte? Crapă-i ţeasta cu-n bolovan. Un aurolac în minus, big deal, who's counting?

By the way, asta e prima dată pe blogul tău, e foarte fain. :)
cine
brontozaurel
cand
luni, 5 ianuarie 2009 la 09:27:00 EET
Majoritatea nu musca. Din pacate, majoritatea nu inseamna toti - unii chiar musca... am patit-o :|

Daca incercam sa-l pocnesc, se putea sa nu fac altceva decat sa-l enervez. I'm not fast, I'm not strong si putea foarte bine sa ma apuce de mana daca as fi incercat sa-i trag una... am patit-o si pe asta :|

Mi s-au intamplat destule chestii urate pana acum si nu vreau sa se mai repete. That's why I worry.
cine
Rives
cand
luni, 5 ianuarie 2009 la 14:44:00 EET
Pepper spray. Ustură ca dracu', l-am încercat pe propria piele.

La mine au mers metodele mai sus menţionate, pentru că dacă văd că nu ţi-e frică de ei, se desumflă repede. Well, that's what happened in my case, anyway.

Peste tot e aşa, sunt şi oameni de genul ăsta. That's society, we undertook its development and fu*ked it up, now we pay the price.
cine
brontozaurel
cand
luni, 5 ianuarie 2009 la 15:25:00 EET
Nu mi-ar placea sa-mi fie luat din mana si sa fie folosit impotriva mea. Asa cum mi-a fost apucata mana in aer inainte sa apug sa trag o palma, asa poate foarte bine sa mi-l ia din mana inainte sa apuc sa-l folosesc. As I've said before, im not fast, i'm not strong and I don't look intimidating. La ~45 kg nu prea imi permit sa fac eu pe viteaza, mai ales ca sunt si mica de inaltime, am 1.64 m.

Ca peste tot sunt specimene din astea imi tot spun si ai mei.

De-abia astept sa ajung sa am si eu masina mea.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)