on the verge of extinction... again

chestii #9

rainbows and unicorns

N-am murit. Doar incerc sa inchei unele lucruri. Sa pun punct, sa las in urma... Si m-a mai reapucat si febra experimentelor CSS trasnite. Curiosii le pot vedea pe CodePen. Ah, da, pentru cine nu stie inca, am ajuns pe Hacker News pentru un astfel de experiment.

reduceri incredibile, doar in Auchan!

Dupa cum se poate vedea si in poza. Care e drept ca nu este chiar asa proaspata, dar n-am mai apucat s-o pun pe blog pana acum. Ma intreb daca n-o fi latrat cineva la ei si pentru chestia asta. Ca astazi era cineva in magazin care facea scandal dintr-o cauza pe care n-am fost suficient de curioasa sa incerc sa o aflu.

prea tarziu...

Tot in Auchan, dar data trecuta cand am fost acolo. Era in fata mea la coada o dama cu o amica de-a ei si cu copchila de vreo patru cinci ani. Copchila care s-a miorlait ca vrea... niste chestii dulci intr-o punga galbena. Habar n-am ce dracu or fi alea, dar sunt prea colorate ca sa se incadreze la categoria dulciuri pe care as fi interesata sa le testez. Dama a cedat, dar in timpul asta atat ea, cat si prietena ei au avut ocazia sa studieze rafturile cu produse "impuls" de la case...

Si s-au decis ca vor si ele un Kinder Bueno. Care era insa pe raftul de la culoarul de langa. Deja erau pe culoar, cu destula lume in spatele lor, nu doar eu. Si nu mai aveau loc sa iasa. Asa ca au trimis-o pe copchila sa se bage pe sub gardul dintre culoare si sa le ia pachetul. Kinder Bueno, da?

Asta mica a trecut pe celalalt culoar, a ajuns in fata raftului si a inceput sa se uite la el ca vitica la poarta noua - care e?. Damele au inceput s-o ghideze spunandu-i culoarea ambalajului, copchila a pus mana pe un pachet de guma - asta?. Dupa care au inceput sa curga indicatiile cu mai sus, mai jos, mai la dreapta, mai la stanga. Copchila parea sa nu stie nici ce inseamna sus sau jos, cu atat mai putin dreapta sau stanga.

Concentreaza-te, Rebeca! Mai jos...
Ceea ce a facut-o pe copchila sa adopte o pozitie de ganditor cu mana in barbie si sa studieze raftul. Dupa care mana ei s-a intins la doua rafturi mai sus fata de cel incercat inainte si fata de care i se spusese "mai jos". Si a apucat si apoi a intins victorioasa pe directia mamei un pachet de... Durex!

Moment in care m-am apucat sa-mi aranjez suvitele care oricum nu-mi veneau in fata si sa imi sterg cu mana niste muci imaginari. Si sa caut mental si alte motive pentru care mi-as putea acoperi fata. Si rasul.

Ma gandesc ca probabil in momentul ala dama s-a gandit ca e prea tarziu... trebuia sa fi folosit nenorocitele alea de prezervative cu niste ani in urma...

gelato, nu inghetata

Pentru ca nu-s chiar unul si acelasi drac. Gelato e o chestie mai grea, mai densa, cu sanse mai mici sa formeze ace de gheata. Gelato e La Strada, care se gaseste prin Mega Image, Carrefour sau Cora. Din Februarie si pana acum, am incercat sortimentele cu ciocolata, caramel, vanilie si turta dulce. Motiv pentru care le recomand. Cremoase, dense, bine realizate.

dar si inghetata, nu gelato

Si tot deosebita. Se numeste Casino si se gaseste in Mega Image. Eu am incercat sortimentul cu vanilie, sos de caramel si bucati nuci pecan. Si cand spun sos de caramel, nu ma refer la ceva in genul sosului cu care se lauda mai toate celelalte inghetate. In cazul asta, chiar e al dracului de mult si chiar e sos, nu beton, in timp ce inghetata e inca inghetata si nu la stadiul de chestie curgatoare. Iar bucatile de nuci pecan chiar sunt bucati, nu bucatele.

happy birthday, maestro!

The one and only guitar god. Say what you will, but nobody else can play like he does...

3 pareri

cine
Peredhil
cand
luni, 1 iulie 2013 la 21:01:00 EEST
Faina reducerea la Auchan.Mi s-a parut simpatica si categoria de mezeluri,ce-or fi avand cu bietii polonezi de-i insulta...
cine
morbo
cand
sâmbătă, 6 iulie 2013 la 10:12:00 EEST
Atatea interpretari poate avea chestia cu polonezii...arta contemporana; prostie; bascalie; amenintare ca asta e doar inceputul, uite, putem sa le crestem pretul, am facut-o si o vom mai face...
Mintile inocente nu se gandesc ce se poate intampla cand trimiti un copil mic sa-ti ia ceva din zona aia de rafturi.Mie cred ca mi-ar trece prin cap, si numai pt ca am vazut copii plimbandu-si ochii peste cutiile respective si parca vedeam cum sta sa iasa intrebarea pt parinti.
cine
morbo
cand
sâmbătă, 6 iulie 2013 la 10:19:00 EEST
Mi-e cam ciuda ca acum vara nu am pofta de inghetata. De gelato mi-e acum si mai ciuda ca nu-mi trebuie. Am mancat in ianuarie si februarie de ajunsesem sa mi se inroseasca obrajii ca la copiii aia de ciobani care stau numai pe lactate

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)