on the verge of extinction... again

there is a place in space and in time...

Sau poate ca nu. Poate ca mai corect ar fi fost sa folosesc timpul trecut.

Pentru ca pot sa ma deplasez pana acolo. Asa cum am facut-o aseara. Insa nu pot sa ma intorc in timp. Si nu pot sa reproduc acum ceea ce a fost atunci. Pentru ca eu m-am schimbat. Eu nu mai sunt cea care am fost atunci.

Si nu conteaza ca sunt mereu bine primita. Tot simt ca nu mai am ce cauta acolo. Desi ma atrage ca un magnet si s-ar putea sa fie singurul loc pe care il cunosc si simt atat de bine incat sa nu ma izbesc de diverse, oricat de neatenta as fi...

All my toys are broken... and so am I inside...

Pentru ca implinesc 28 de ani peste exact o saptamana. Si pentru ca ma simt foarte departe de locul in care exist fizic. Iar senzatia e o constanta, oricat as schimba locul.

8 pareri

cine
Arisu
cand
marți, 13 martie 2012 la 18:52:00 EET
Îmi amineam eu că urmează ziua ta în martie, deşi nu mai ştiam exact data (doar că e după 15). Chiar mă gândeam că am şanse de 1:16 să-ţi urez la mulţi ani în ziua care trebuie.

P.S. Să vezi ce naşpa e când împlineşti cifre rotunde, toată lumea te întreabă cum te simţi la schimbarea prefixului, de parcă ar fi prima dată când schimbi prefixuri. Discuţii mai penibile ca astea nu există, poate doar cele care încep cu "vaai, ce te-ai îngrăşat / vaai, ce-ai mai slăbit".
cine
brontozaurel
cand
marți, 13 martie 2012 la 21:00:00 EET
Rotunde? Hmmm... n-am prea avut ghinion cu astea. Si daca am avut parte de intrebari din alea, cu siguranta nu mi-a fost greu sa le ignor, pentru ca nu le tin minte...
5. M-am certat cu cineva. M-am certat, nu ne-am certat. Guess somebody cared about me...
10. Una din putinele amintiri faine din copilarie. Pentru ca am avut voie sa fac o tampenie pe care mi-o doream de mult. Si m-am simtit la inceput ridicola si supravegheata... but then I felt so wild and free...
15. Prima ora era cea de fizica in ziua aia. Am aflat ca am luat premiul I la olimpiada de engleza. Si am primit un lantic de argint cu medalion in forma de potcoava de la colegii de clasa. L-am purtat vreo doi ani. A fost ultima bijuterie la care am renuntat. Si in ziua aia am dat pentru prima data foaia goala la o lucrare pentru ca nu-mi doream alta nota decat zece.
20. Curs de PLS (Programmed Logic Systems) intr-un amfiteatru din CD. Am primit un parfum cu aroma de citrice de la colegi si am inceput sa umblu dupa componente pentru noul calculator care avea sa-l inlocuiasca pe cel care-mi decedase in seara dinaintea unui lab de fizica... pentru care logic ca nu mi-am mai putut face pre-referatul. Ala a fost cel mai bun an la facultate pentru mine.
25. A picat intr-o vineri, aveam lab de ceva materie de softuri matematice. Purtam haina neagra cu multe fermoare. Si eram foarte fericita in perioada aia.

Nu e asa o mare problema ca fac 28 de ani si ca tehnic, de acum ma situez clar in "late twenties". Doar ca ascultam piesa si spune la un moment dat "old at heart and I'm only 28". So mentioning that was a result of me being pensive and perhaps even a bit amused, not sad...
cine
cartim
cand
miercuri, 14 martie 2012 la 00:47:00 EET
Cand e ziua ta? In 20martie?

Tot e bine, decat 1 aprilie :P

Okay , la varsta asta viata e faian sau asa ar trebui sa fie...La 28 de ani cred ca am avut un an bun , de regula imiveneau colegi care ma trezeu din somn sa imi ureze "la muuti ani" , neinvitati ...dar era faina ziua pentru ca toti incercau sa ma pacaleasca .

Cred ca Arisu se referea la zile de nastere gen 30 de "Vai , ai 30? Si cum te simtio la varsta asta? Batran/batrana? Asa=i? Si eu la fel ?" De parca ar trebui sa iti para rau ca traiesti si implinnesti o anume varsta ..

Cred ca va trebui sa trec mai des pe la tine sa stiu cand sate felicit Baby Dino :P
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 14 martie 2012 la 00:56:00 EET
Da, 20.

Viata mea... e oarecum decenta azi. Dupa standardele mele. Insa era excelenta acum trei ani si asta doare.

Iar intrebarile, repet, daca exista, imi intra pe o ureche si imi ies pe celalta fara sa perturbe neuronu'...
cine
Ema
cand
miercuri, 14 martie 2012 la 12:46:00 EET
Azi e 14 martie, e ziua mea ..si ma simt la fel..old at heart si pe langa asta acum 3-4 ani aveam cea mai buna perioada a mea:) I guess it's a pisces thing or not :) happy b'day in advance
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 14 martie 2012 la 13:06:00 EET
Happy birthday to you, too! :)
cine
Arisu
cand
miercuri, 14 martie 2012 la 20:05:00 EET
Cartim mi-a exprimat mai bine ideile: mă refeream la zilele în care împlineşti 20, 30 sau 40 de ani şi lumea întreabă cum te simţi. Ca la 19, 29 sau 39, doh!

P.S. Cel mai bun an pe care l-am trăit a fost acela în care am împlinit 19. De fapt, în mintea mea mă văd şi acum tot de 19, de-aia sunt de multe ori enervantă, imatură şi zburdalnică.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)