on the verge of extinction... again

ceva cu dinozauri fraieri si alte lighioane

Animated gif Bugs Bunny's head turning into a lolly that reads `Sucker!`.

Pe la mijlocul lui februarie am facut un demo. Pentru care ar fi trebuit sa-mi primesc banii atunci, in februarie. Doar ca asta nu s-a intamplat. Si, in conditiile in care aveam deja niste bilete la concerte si nimic rezervat inca la capitolul transport si cazare, as cam fi avut nevoie de banii aia.

Asa ca, atunci cand mi-a fost publicat un articol in prima jumatate a lui martie, am sarit imediat sa rezolv problema asta, stiind ca intotdeauna am banii in cont in momentul in care iese articolul. Intotdeauna... mai putin atunci! Motiv pentru care pe la 7 seara, m-am trezit cu un mail care imi spunea Attention: Invalid Credit Card, Update Now - ceee? In fine, respectivul mail imi spunea ca rezervarea mea e inca in siguranta, dar sa rezolv problema in 24 de ore. Ceea ce n-am putut face pentru ca asta se intampla vineri seara si ar fi fost urat din partea mea sa urlu la niste oameni care altfel m-au platit mereu la timp doar pentru ca altii nu ma platisera asa ca ajunsesem sa am nevoie disperata de niste bani. De orice bani!

Motiv pentru care am crezut ca asta inseamna ca rezervarea mea nu mai e valabila si ca va trebui sa fac alta. Ceea ce am si facut. Si m-am trezit cu doua rezervari. Ambele fara free cancellation pentru ca nu vad de ce as plati 300 de lei in plus in conditiile in care imi doresc cu disperare sa vad concertele respective, asa ca razganditul nu intra in calcule. Chiar daca se intampla sa-mi rup un picior sau ceva, tot nu se pune problema sa ratez concertele. Indiferent de ce ar spune recomandarile medicale in situatia respectiva. Da, sunt un catar incapatanat.

In fine... da, doua rezervari si o mare problema. Problema care nu speram sa se rezolve favorabil pentru mine. Eu facusem ambele rezervari perfect constienta de faptul ca nu se pot anula fara sa pierd toti banii. Ca nu stiam ca de fapt e valabila prima rezervare in momentul care am facut-o pe a doua e o alta poveste.

Mai mult, mi-ar fi fost probabil imposibil sa pasez rezervarea altcuiva pentru ca hotelul e la mama dracului in afara orasului, in padure, dincolo de Tegel. Convenabil pentru mine pentru ca e aproximativ in aceeasi zona ca si locatia de concert si orice arata asa bine e dublu la pret in centrul Berlinului. Dar nu stiu cata lume e interesata sa stea atat de departe de zona centrala.

Dar... tot am intrebat. Folosind formularul de contact de pe booking.com. Pentru ca stiu ca se intampla sa comit gafe la telefon. Si apoi m-au sunat sa-mi spuna ca au contactat hotelul si au fost de acord sa anuleze o rezervare fara cost.

Mbine. Doar ca rezervarea anulata a fost a doua, cea pe care imi luasera deja banii. Pe prima nu imi luasera bani pentru ca ar fi trebuit sa actualizez detaliile cardului intai, iar eu crezusem ca asta e inutil dupa ce trecusera cele 24 de ore pe care insistasera atat in mail cat si in SMS. Asa ca m-am trezit cu o rezervare anulata pe care mi se luasera banii si cu o rezervare valabila pe care nu mai aveam cu ce sa o platesc din moment ce banii fusera luati pentru cea anulata.

Repet: m-am trezit cu o rezervare anulata pe care mi se luasera banii si cu o rezervare valabila pe care nu mai aveam cu ce sa o platesc din moment ce banii fusera luati pentru cea anulata.

As vrea sa-mi dau demisia din functia de adult, va rog frumos...

In fine. Mi-am primit banii inapoi dupa vreo doua zile. Minus aproape 30 de lei papati de diferenta de curs valutar. Dar na, sa zic mersi ca n-am pierdut toti aia 160 de euro reprezentand costul rezervarii. Asa ca am putut in sfarsit sa actualizez detaliile cardului ca sa poata sa-si ia banii pe prima rezervare. Ceea ce au si facut.

In continuare, n-am primit nici un ban pentru demo. Ala pentru care ar fi trebuit sa fiu platita inca din februarie.

Cum spuneau Insomnium? Behold, never trust anyone...

1 parere

cine
dispecerul de servici
cand
sâmbătă, 31 martie 2018, 16:43:00 EEST
Nici mie nu imi ies rezervarile online. Asa ca merg la ghici. Caut hotel si ma cazez atunci pe loc.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)