on the verge of extinction... again

a renunta la a mai controla

Am avut birou in camera dinainte sa incep clasa intai. Pe undeva, printr-un sertar din camera aia trebuie sa fie o poza cu mine, in versiunea de cinci ani, la biroul respectiv. Teoretic, ala trebuia sa fie biroul la care sa-mi fac temele dupa ce incep scoala. Doar ca n-a fost asa. Biroul a ramas singur, iar eu mi-am tot facut temele la masa din bucatarie. Exceptie faceau momentele in care mama voia sa calce rufe, asa ca "sediul" meu devenea dulapul de langa.

Dulap pe care a poposit la un moment dat si un radio. Radio de la care am aflat de Ferrari sau de Aerosmith. Si pe care am ajuns sa-l tin mereu pornit cat timp imi faceam temele. Am crescut, am intrat la liceu, m-am mutat in sfarsit la biroul din camera. Cu tot cu radio. Cu tot cu radio m-am mutat si la Bucuresti, dar am renuntat la el rapid. Nu prindeam nici un post cum trebuie, parca nimic nu mi se mai parea asa interesant. Asa ca l-am zburat inapoi la Brasov.

Apoi am dat de internet. Si de YouTube. Un concept pe care il iubesc in continuare, in ciuda multelor sale bube. Serios acum, singurul motiv pentru care mai am inca un cont google e YouTube, cu feed-ul personalizat si recomandarile bazate pe ce am tot frecat. Motiv pentru care nu prea dau play la chestii din afara sferei de interes, oricat de caraghioase ar promite sa fie. Nu vreau sa-mi poluez statisticile cu chestii care nu ma intereseaza cu adevarat.

Am spus de multe ori ca nu cred ca as putea sa ma intorc la radio/ televizor. Imi displace prea tare sa nu pot controla ce mi se serveste. Dar foarte probabil ca imi displace pentru ca ce mi se serveste de obicei nu prea se pupa cu preferintele mele. Pentru ca acum cateva saptamani m-am impiedicat de ceva mai pe gustul meu.

Dupa ora Romaniei, da startul saptamanii. Pentru ca incepe luni la 0:00. Pentru americani e inca duminica dupa-amiaza, dar nu conteaza. La eve-radio.com.

Da, publicitate. Neplatita. Si nici omul care face emisiunea nu e platit pentru asta.

Pentru ca uneori e relaxant sa lasi pe altcineva sa aleaga muzica. Ca n-as lasa pe oricine sa faca asta e alta poveste...

1 parere

cine
krossfire
cand
vineri, 12 septembrie 2014, 11:02:00 EEST
Eu constat o oarecare nevoie de televizor/radio in ultima vreme. Pur si simplu am obosit sa mai caut/aleg. Uneori prefer un bufet suedez imens din care sa aleg eu alea 2-3 prajiturele care-mi plac :)

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)