on the verge of extinction... again

dino prost

Azi in Auchan. Nici n-am trecut pe la dulciuri sau pe la produse de curatat brontozaurul sau grota brontozaurului. Ceea ce da, este o raritate. N-aveam insa apa la robinet de multe ore, asa ca am trecut prin zona cu apa dintr-un capat in altul. Si in unul din capete mi-au facut cu ochiul niste carnaciori.

Da, alta raritate si mai rara. Daca excludem dulciurile (fructele tot la dulciuri intra, daaa?), eu sunt exclusiv carnivora. Ceea ce inseamna ca nu mananc nimic altceva in afara de carne. Si carne inseamna pe cat se poate doar carne, ca stramb din nas la ceva care s-a atins de sare, condiment, sos, buruiana. Singura diferenta intre mine si un tigru siberian e data de temperatura la care servim masa. Daca o sa am vreodata unul, o sa putem imparti linistiti strachina.

Revenind. La carnaciori. Care sunt niste chestii fata de care eu de obicei n-am niste sentimente prea pozitive. Si nu doar din cauza papilelor mele gustative pretentioase, ci din cauza ca in topul ororilor copilariei mele a reusit sa intre fumul si mirosul gratarelor de la Pietrele lui Solomon sau de la Dambul Morii sau de oriunde mai ieseam cu ai mei "la iarba verde".

Dar astia aratau destul de in regula. Si veneau intr-un ambalaj cu un peisaj montan din Austria (hehe, Kommissar Rex), cu sigle de produs bio, bla-bla. Rex, Austria, peisaj montan, atractie! Asa ca am luat pachetelu' ala de 5 carnaciori si 17 lei.

Am ajuns acasa, i-am incalzit, am muscat din primu'... ce dracu'? Ce au astia inauntru? Iau ambalajul si incep sa studiez lista de ingrediente. Branza. De doua feluri. Multa. Ii intorc pe fata si de-abia acum observ ca scrie mare Mini Kasekrainer. Kase? Tii minte, Ana? Tot din Kommissar Rex? De ce dracu' n-oi fi cascat ochii in magazin?

Au zburat instant la gunoi. Iau eu m-am apucat sa-mi clatesc gura ca sa scap de gustul ala...

Acum imi pare rau doar ca am dat 17 lei pe ei. Pentru ca se apropie ARTmania si la cat o sa ma coste festivalul ala... Drumul cu trenul dus-intors 200 de lei, cazare 1 noapte 50 de lei, asa ca per total inseamna mai mult decat am dat pe Rock the City si cu doar vreo 50 de lei mai putin decat am dat pe OST, in conditiile in care nici macar nu exista vreo trupa dupa care sa fiu moarta, cum a fost in cazul festivalurilor din Bucuresti. Motiv pentru care acum chiar imi pare rau ca m-a scarpinat pe creier sa merg...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)