on the verge of extinction... again

cand e oprit curentul timp de doua ore (seara)

lumanari parfumate

Constati ca nu mai poti intra in bloc pentru ca bineinteles ca nu te mai ajuta cu nimic cartela de acces. Exista si cheie, dar trebuie forta? dexteritate? Nu conteaza, oricum lipsesc ambele. Asa ca stai pe treptele din fata blocului si admiri furtuna care tocmai s-a dezlantuit. Pana la urma intri impreuna cu un vecin...

Injuri patul, usile, scaunele, biroul de care te izbesti, ghiozdanul, cablurile pe care calci, pansamentele uzate care ti se lipsesc de sosete (da, stiu, prost obicei am sa arunc pansamentele folosite pe jos) si pliantele de supermarketuri pe care aluneci in timp ce te invarti prin casa incercand sa-ti dai seama unde ti-ai lasat cheile (pe care totusi le-ai folosit doar cu cateva minute inainte ca sa intri in casa).

Te simti foarte bine dupa ce te-ai spalat pe dinti. Habar n-ai ce culoare avea apa pe care ai folosit-o. Daca a fost portocalie, maro, gri, daca ai avut un vierme de zece centimetri in ea... nu mai conteaza, oricum n-ai vazut nimic neplacut. Deci n-ai motiv sa te enervezi.

Acelasi lucru e valabil si pentru apa pe care ai folosit-o ca sa faci dus.

Incerci sa adormi, dar, desi inainte de a iesi picai de somn, acum somnul nu mai vrea sa vina.

Iti consumi aproape toate minutele ramase pe luna in curs pentru ca bineinteles ca mori de plictiseala asa ca te apuci sa suni lumea ca sa discuti despre vreme sau despre gandacul ala negru pe care l-ai sleit pe sulul de hartie igienica in timp ce stateai pe tron cu o seara in urma. Bineinteles ca nimeni n-are chef de tine si se aduna vreo 20 de trimiteri la al' cu coarne. S-ar aduna mai multe daca ai avea mai multe contacte in agenda.

Brusc iti aduci aminte ca ai lumanari parfumate. Le aprinzi cu entuziasm pentru ca apoi sa strambi din nas cand observi ca au adunat jumatate de centimetru de praf pe ele. La fel si tabloul cumparat in clasa a XII-a in timp ce iti faceai lucrarea de atestat la engleza cu tema "Great British Explorers - Captain James Cook". Si nici nu poti sa intelegi unde dracu' ti-a picat chibritul pe care l-ai folosit.

In continuare mori de plictiseala asa ca te apuci sa iti tai unghiile la lumina telefonului. Nu conteaza ca ti le-ai taiat ultima data... de dimineata. Intotdeauna se mai poate taia ceva! Bineinteles ca injuri atunci cand te murdaresti pe maini de sange.

Mai injuri si cand revine curentul. Si constati ca ai murdarit si covorul de sange. Si ca acel chibrit dat disparut s-a refugiat de fapt pe briosa cu ciocolata. Si ca ai bucatele de unghii prin asternuturi. Si ca ai murdarit (iar!!!) chiuveta cu pasta de dinti. Si ca atunci cand ai intrat in casa si te-ai dus repede la bucatarie sa te speli pe maini ti-ai lasat si cheile acolo in bucatarie... intr-un castron in care mai aveai pe fund ceva (mai multa) inghetata dezghetata bine. Iar portcheiul tau e o lanterna de proasta calitate. Care nu cred ca va mai functiona vreodata, amin.

I know, I'm a walking disaster...

10 pareri

cine
căpcă1
cand
joi, 21 iulie 2011 la 23:26:00 EEST
Păi, vezi...câte acoperea Întunericul ?! De ce-o fi fost nevoie să vină cineva şi să spună "Fiat Lux !" ?!
cine
brontozaurel
cand
vineri, 22 iulie 2011 la 11:25:00 EEST
Pentru ca ma plictiseam de moarte :))
cine
Nashu_mare
cand
vineri, 22 iulie 2011 la 12:43:00 EEST
Eu nu am decât card la interfon. Mereu m-am gândit la ce aş putea face dacă pică curentul. Bine, problema cea mai mare ar fi că stau la 10 şi, fără lift, ...

Înainte stăteam la 8 şi singura dată când am urcat pe scări, a fost cărând un frigider.
cine
brontozaurel
cand
vineri, 22 iulie 2011 la 12:48:00 EEST
Auch! Eu stau doar la 3 si mai am si magazine la parter. De fiecare data cand a fost de carat ceva le-am dat bani alora sa care.

Nu prea folosesc liftul cand urc, dar de coborat cobor doar cu liftul - ca mi-e frica sa nu pic in bot pe scari...
cine
mda
cand
duminică, 24 iulie 2011 la 15:06:00 EEST
da' ai niste talente foarte interesante cu mobila si urbanizarea, mda.

cred c-ar trebui sa scrii vreo carte ceva.
cine
Garm
cand
luni, 25 iulie 2011 la 10:03:00 EEST
Te inteleg perfect, si la mine a fost luat curentul miercurea trecuta.
cine
brontozaurel
cand
luni, 25 iulie 2011 la 10:43:00 EEST
@mda: "urbanizarea"? :P


@Garm: Cam toata zona a ramas pe intuneric atunci...
cine
mda
cand
luni, 25 iulie 2011 la 23:48:00 EEST
pai daca era mediu rural nu aveai de ce sa te lovesti :))) sapa oare? :))))

ca nah, la mediu simplu rural sufrageria e o masa, scaune si-un tv, dormitor un pat si o noptiera, ceva gen. meh, bad joke i suppose
cine
brontozaurel
cand
marți, 26 iulie 2011 la 00:07:00 EEST
Hehe, vezi ca nu stii? :)) Sapa o tii in magazie. Sau in grajd sau in pod. Apoi la sat nu e nevoie sa ai televizor. Si nici scaune la masa. Doua banci lungi de lemn de fiecare parte a mesei. Nici patul nu e obligatoriu (unii dorm pe soba)... noptiera nici atat. :)
cine
liviuberdila
cand
sâmbătă, 30 iulie 2011 la 16:32:00 EEST
Din fericire, rucsacul meu este mai dotat ca al lui Bear Grylls. Asta si pentru ca, in vremuri de mult apuse, cand mergeam la discoteca, la tara, trebuia sa trec printr-un sat parasit si lumina nu era din cauza copacilor care acopereau drumul plin de santuri lasate de tractoare si vehicule cu tractiune animala.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)