on the verge of extinction... again

si comit gafe dupa gafe...

Am trimis un e-mail inainte sa apuc sa-l modific. Continea ceva ce n-ar fi trebuit sa vada si destinatarul. Link catre o pagina unde exista link catre blogul asta. Si d-aia a fost blogul pe privat azi ieri (luni). Tot d-aia a disparut si ultimul post. Intre timp link-ul catre blog a disparut de pe pagina aia, iar eu ma bazez pe faptul ca persoana respectiva nu prea le are cu internetul si n-o sa se descurce sa ajunga aici. Poate ca n-ar trebui. Nu in conditiile in care pe pagina aia nu mai era nimic altceva in afara de link-ul catre blog.

Am facut o promisiune care acum ma pune intr-o situatie delicata. Nu pot sa nu ma tin de cuvant, s-a bucurat prea tare.

Nu m-am dus la secretariat la FILS sa depun cerere pentru reluarea studiilor... pentru ca am tot asteptat o confirmare ca se poate sa merg incepand de azi ieri (luni) si nu doar de miercuri. Se putea sa merg de azi ieri (luni). Va trebui sa ma duc maine azi (marti) si asta in conditiile in care programul meu de maine a devenit brusc aglomerat.

Am crezut ca iau jeleuri si am luat de fapt o punga cu caramele cu arome de fructe (si mi-am dat seama de asta doar dupa ce am desfacut-o). Iar eu detest caramelele.

Am plecat de acasa fara servetele pentru prima data dupa mai bine de 13 luni. Si tot pentru prima data dupa mai bine de 13 luni am reusit sa ma murdaresc in ultimul hal pe maini.

Am fost la Germanos sa-mi iau bilet pentru concertul WASP. Am luat un drac. Cum? Asa frumos, de cornite, sa-mi tina companie in metrou pana ajung acasa. Am mai intrat eu pe site saptamana trecuta sa vad daca s-au pus in vanzare biletele, dar pana in dupa-amiaza asta (cand mi-am adus aminte sa intru iar) nu am vazut nimic nou. Si fiindca tot vorbeam de draci, nu mi-a picat deloc bine sa vad ca biletele sunt mai scumpe dupa data de 15 septembrie. 15 septembrie e maine. De fapt azi, ca e trecut de miezul noptii. Bun, diferenta nu e mare si sunt constienta ca, daca as fi vazut de-abia miercuri pe 16, as fi ridicat din umeri si m-as fi gandit doar "sper sa mai fie totusi bilete." Foarte probabil, ca in afara de cei care au comentat la DeMaio, eu n-am mai auzit pe nimeni sa stie de WASP. Dar...

...fiindca am citit "pana in data de 15" in dupa-amiaza zilei de 14, mi s-a urcat sangele la cap. Nu pot plati cu cardul meu, asa ca singura solutie era sa pornesc catre cel mai apropiat Germanos sa-mi iau bilet. Dar... intrebare de copil tembel care n-a avut treaba decat prin 2 magazine Germanos (ala cel mai apropiat de Politehnica, adica cel din Orhideea si cel din Magazinul Unirii, in locul caruia a aparut un alt magazin acum): care dracu' e cel mai apropiat magazin Germanos? Am net, nu? Bun. Am intrat pe site, am gasit repede lista magazinelor... si atat. O lista cu adrese. Pai stai, ca strazile alea sunt lungi, de unde sa stiu eu unde exact e numaru' nu-stiu-cat? Pot sa caut pe o harta, stiu, dar in momentul ala n-aveam eu rabdare de asa ceva. Asa ca hai unde stiu eu magazin... adica in Orhideea, ca nu eram sigura daca mai exista sau nu magazin la Unirii. Am ajuns la punctul de fierbere pana mi-a venit metroul. In cele din urma am ajuns in Orhideea si m-am dus direct la Germanos. Tipul de acolo habar n-avea de ce vorbesc si mi-a zis ca si daca ar sti, tot n-ar putea sa vanda bilete la concerte mai devreme de miercuri, ca nu au nu-stiu-ce formulare. Frumos. Din alte magazine se pot cumpara? Posibil, a fost raspunsul lui. Ce magazine, unde? Nu stia decat de unu' pe Magheru si de cel de la Unirii. Asa am aflat ca magazinul de la Unirii n-a disparut de tot, doar s-a mutat. Hai la Unirii, ca m-am gandit eu ca e mai putin probabil sa il mai gasesc deschis pe cel de pe Magheru. Am avut norocul sa dau peste doi indivizi de la paza de la Unirii chiar in fata magazinului. Noroc, pentru ca m-au trimis direct unde trebuia. Magazinul se inchidea la ora 21. Am ajuns in fata grilajului tras jos la ora 21:01. Am injurat-o in gand pe individa obeza care fusese in fata mea pe scarile rulante de la statia de metrou Unirii. Si pe toate rudele ei moarte sau inca in viata. Si n-am uitat nici scarile rulante. Dracu' sa le pieptene, ca parca sunt mai inguste cele noi. Si nu, n-am uitat sa-mi injur nici proasta inspiratie avuta cand am ales scarile rulante. Si nici timiditatea care m-a facut sa stau cuminte in spatele tipei.

Acum. Ascult asta. Maine. De fapt azi. La Germanos Unirii au program intre 10 si 21. Voi trece pe acolo inainte sa merg la Politehnica sa depun nenorocita aia de cerere.

Si acum nu pot sa nu-mi pun cateva intrebari de brontozaurel frustrat.

De ce dracu' nu se poate trimite cererea aia de reluare a studiilor prin e-mail? Nu e vorba de Arte, e vorba de Politehnica, ce dracu'! Si tot sunt ramasi in urma cu tehnologia.

De ce dracu' nu pun pe site cei de la Germanos o harta pe care sa localizeze magazinele? Si nu doar ei, ma enerveaza asta si la altii care dispun de retele destul de mari de magazine. Asa cum au cei de la BRD de exemplu (screenshot, link). Sunt clienta BRD din 2003, asa ca as avea multe rele si multe bune de spus despre ei. Iar asta se incadreaza la bune.

De ce dracu' sunt asa in plop cei din magazinele Germanos? (Paranteza: nu vorbesc de service, oamenii de la service stiau al dracului de bine pe ce lume sunt cu singurele doua ocazii cand s-a intamplat sa am nevoie de ei.) Nu doar la capitolul bilete la concerte, nici la capitolul terminale mobile nu stau mai bine. N-ar fi cazul sa fie familiarizati cu ce vand? Si nu doar cei din magazinele Germanos, si de prin alte magazine. Cat am lucrat la Luxten am ajuns sa invat o groaza de chestii despre ce lampi se produc, cum se produc, ce materiale se folosesc pentru fiecare, unde se folosesc... desi eu n-aveam absolut nici o treaba cu vanzarile. Mi s-a intamplat sa intru acum vreo 2? 3? ani in magazinul Germanos de la Unirii sa intreb de un telefon pentru cineva si, dupa ce i-am explicat omului de acolo (aratandu-i pe telefonul meu) ce optiuni vreau sa aiba telefonul pe care il caut, m-a rugat sa ii setez si lui cate ceva la telefonul lui... ca el nu se pricepea. Si nu era vorba de ceva complicat si nici n-avea SE Walkman (adica din aceeasi serie cu telefonul meu). Nu ca imi imaginez ca va reusi cineva sa il depaseasca prea curand pe individul pe care l-am intrebat daca are un kit wireless optical de la Microsoft, iar el si-a sunat furnizorul si l-a intrebat "Auzi, ai cumva un program de la Microsoft? Kit Wireless Optical ii zice..."

7 pareri

cine
Adrian O.
cand
marți, 15 septembrie 2009 la 22:33:00 EEST
Păi kitul ăla wireless optical avea şi el un program pe acolo, un driver, o dischetă măcar :))
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 16 septembrie 2009 la 03:10:00 EEST
La asta nu ma mai gandisem =)) A venit intr-adevar cu un CD cu drivere :))
cine
krossfire
cand
miercuri, 16 septembrie 2009 la 17:36:00 EEST
Evita in orice conditii G-Ticketul de la Germanos. Cei de la ghiseu sunt prost pregatiti, computerele nu merg, etc.
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 16 septembrie 2009 la 17:51:00 EEST
Mda... am ramas cu un gust amar dupa experienta asta cu Germanos :|
cine
Mihaela Chelaru
cand
vineri, 18 septembrie 2009 la 21:52:00 EEST
Ah...ce multi nervi mai brontozaurel..cu siguranta lucrurile se vor rezolva intr-o masura sau alta.
cine
fleurdulys
cand
sâmbătă, 19 septembrie 2009 la 16:50:00 EEST
Poate-s eu idioata, dar n-am inteles ceva: ai apucat sa iti iei bilet sau nu? Ca eu n-am gasit la niciun magazin Germanos in care am intrat. :|
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 19 septembrie 2009 la 16:54:00 EEST
@Mihaela: saptamana asta doar s-au complicat :|

@fleurdulys: nu, n-am luat pentru ca... exact, n-am gasit in nici un magazin Germanos! :( I hate them...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)