on the verge of extinction... again

nebunie, 2 mostre la pachet

"Tu si cinstea ta!"
Inteleg ca iti e scarba de mine. Dar eu nu fac nimanui astfel de favoruri, indiferent de cat de rude sau de prieteni mi-ar fi. N-o sa-ti tolerez nimic din ce nu i-as tolera unui strain.
"N-am intalnit pe nimeni inca sa-mi refuze spaga."
Te cred. Atunci ai fi putut sa intalnesti insa... nu stiu daca ai aflat de incidentul cu sticla. Stiu ce o sa zici, o sticla de sampanie a refuzat, un plic cu euroi n-ar fi refuzat. Cine stie. Nu mai conteaza oricum, nu? Eu zic ca porneai oricum cu un dezavantaj fata de stituatia de acum 5 ani. Atunci a fost vorba de o femeie, nu de un barbat... o femeie careia i-ai mai oferit si complimente pe langa bani. Esti fermecator uneori. Desi atunci... ma intreb cine a vrajit pe cine. Stiu insa cine a scarbit pe cine. Mi s-a facut greata cand v-am auzit. Nu pot spune ca nu e vina mea. Pe undeva, ma fascineaza oamenii ca voi. Sa stau sa va observ si sa ma mir. Poate sunt eu defecta. Poate ca asa ar trebui sa functioneze lumea. Pe favoruri care trebuie intoarse. Pe "obligatii". Pe pile. Nu sunt eu cea cinstita, cea incoruptibila. I cheat and I lie. But I'm all on my own when I do it. Chiar am nevoie de o hartie? O falsific eu. Dar n-o sa i-o datorez nimanui. Inca mai am modelul pentru cea de acum 5 ani. Dupa 5 ani inca o pastrez. Mereu spun ca o sa i-o pun la loc in sertar pe furis. Si mereu uit.

Nu renunt niciodata. Chiar daca uneori chiar nu mai am nici o sansa. Sometimes, the impossible does happen. Something like two or three times in this lifetime. In octombrie am renuntat. Pentru ca aveam draci, pentru ca a venit mama la sfarsitul ala de saptamana. Si am zis da-o dracului. Ultimii mei 5 ani din viata. Intr-o forma oarecum materiala. All that was left was in my brain. I wonder if other people keep memories... in a material form. Take them out from the drawer from time to time and just replay it all inside their heads. Acum mai putin de 24 de ore am reusit sa le recuperez. Si nu prea am mai facut altceva azi. Vara lui 2008. Planurile cum sa mergem sa luam bilete la Iron Maiden. Incercarile mele de a-i corecta un obicei prost... Uff...

Si ascult asta.

2 pareri

cine
Camil Stoenescu
cand
miercuri, 24 martie 2010 la 22:53:00 EET
iarăși mă tem că nu prea înțeleg :D...
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 24 martie 2010 la 22:57:00 EET
It's only for the crazy to understand...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)