on the verge of extinction... again

baby dino is a pest

Pentru ca e ametita si nu casca ochii.

Pentru ca la laboratoare chitaia ca nu-i merge o chestie sau alta, dar de fapt uitase sa mai apese un F5. Pentru ca uneori se enerveaza ca nu porneste vreo chestie pe care a uitat s-o bage in priza. Pentru ca se impiedica, pica peste chestii si le face praf. Pentru ca saptamana trecuta n-a observat biroul... care totusi e acolo de 9 ani si jumatate si e monstruos de mare. Pentru ca la doar cateva zile dupa n-a observat usa. Pentru ca putin dupa aia n-a observat patul. Si bineinteles ca a intrat in ele ca tancu'. Sau nu chiar... ca tancu' nu s-ar fi ales cu vanatai. Pentru ca seteaza parole bune. Apasa la nimereala pe taste din colturi diferite ale tastaturii si apoi merge mai departe doar cu "Remember" me si "Recover password". E drept ca in cazul alora de 4 cifre de la telefon degetele tin minte ce sa tasteze... doar neuronu' tot nu le-a inregistrat dupa atatia ani.

In seara asta chiar am comis-o...

Eram in galeria comerciala a unui hipermarket, ma indepartam de bancomatu' la care platisem o factura. Si, in timp ce ma indepartam de el...

... imi aranjam frumos portofelul in compartimentul lui din ghiozdan. Motiv pentru care n-am observat un panou semnificativ mai mare decat mine. Si am intrat in el. Mai precis in porcaria aia de rama metalica a panoului.

Poc, durere, staturi de piele dusa, liniute paralele de sange, zona invinetita rapid. No biggie, I can move my hand just fine, I can move my fingers. Doar ca... am inceput sa tremur, sa transpir si sa am senzatia aia cum ca am gatul uscat si ca o sa incep sa vad pete gri. Dat doua telefoane, poate sa vorbesc cu altcineva ma mai calmeaza si ma scoate din starea asta.

Doar ca dupa aia am inceput sa-mi simt degetele cam aiurea, fierbinti si... parca altfel decat pe cele de la cealalta mana. Si, dupa ce m-am invartit putin pe loc, m-am dus pana in capat la paza sa intreb daca nu au cumva un punct de prim ajutor.

Si acum ma simt groaznic de vinovata. Pentru ca au fost foarte amabili, m-au condus la punctul de prim ajutor, au chemat un medic... si concluzia e ca n-am nici pe dracu'. Mi-am zgariat si mi-am invinetit mana, atat. Adica am deranjat oamenii degeaba. Sa fim seriosi, dezinfectatul ranii si pusul unui pansament le puteam face si eu acasa. Chiar n-am nici o scuza. Oricat de agitata ar fi fost ultima luna, oricat de putin dormita as fi fost, oricat de rupta dupa tura de kickboxing... chiar n-am nici o scuza...

5 pareri

cine
Cristi
cand
miercuri, 7 martie 2012 la 22:55:00 EET
Asa se explica cum au disparut dinozaurii... au dat cu capul in panouri :))

Nu cred ca i-ai deranjat chiar asa de tare. Doar nu erau ocupati cu vreun alt pacient in stare grava... Probabil ca stateau pe acolo si asteptau sa se faca ora plecarii acasa. Si in fond, asta e treaba lor, sa acorde primul ajutor. Nu are rost sa te simti vinovata ca i-ai cerut cuiva sa-si faca treaba. Altfel, iti dai seama cat ii deranjezi pe casieri cand vii la ei cu un cos plin de produse.
Faci kickboxing?
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 7 martie 2012 la 23:27:00 EET
Acasa. La kickboxing ma refer.
cine
pinkISH
cand
vineri, 9 martie 2012 la 00:48:00 EET
Eu chem salvarea cand ma ia raceala ca sa-mi prescrie cate-un anitibiotic - si nu ma simt deloc vinovat... ar trebui?
cine
brontozaurel
cand
vineri, 9 martie 2012 la 00:51:00 EET
Si eu am chemat salvarea cand eram racita in noiembrie 2006. E drept ca nu eu, ci un coleg. Si imi curgea sange din nas. Si tuseam sange.
cine
cartim
cand
sâmbătă, 10 martie 2012 la 16:40:00 EET
Nu te panica , saptamani din astea am avut si eu si sunt cal mare :))

Faza cu lovitul in casa o fac aproape in fiecare, doar ca pielea mea este atat de obisnuita incat nici nu se mai invneteste .....pat , dulap, birou , usi, vana , chiuveta..nimic nu a scapat neatins.

O fac dimineata , seara m in timpul zilei..nu conyeaza ora si sunt in deplinatatea facultatilor mintale...ieri m-am lovit intr-o oglinda retrovizoare a unei masini....

Stai calma ca nu esti singura :))

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)