on the verge of extinction... again

illustrate me freaky #2

Mult mi-a mai luat. Dar am ajuns si la partea a doua (prima parte aici) a lepsei de la Catalin. Bate o noua leapsa la usa, de data asta de la Krossfire, dupa o idee preluata de la Arana, si am vrut sa o termin pe cea veche intai.

  1. Nu-mi place sa astept la metrou. Nu-mi place sa astept pur si simplu. In special cand sunt oricum agitata pentru ca nu stiu cum o sa-mi iasa o anumita chestie. Sunt niste momente in care ma simt neputincioasa. Nu pot face nimic, trebuie sa astept. Asa ca in astfel de situatii cea mai inteligenta chestie pe care o pot face este sa sun pe cineva. Daca sun pe cineva asa dintr-o data cand stau si astept in statie la metrou, in 99% din cazuri este pentru ca mi-e teama ca o sa-mi fac singura rau fizic la cat de agitata sunt. Dar n-o sa vreau sa vorbesc despre asta. N-o sa spun niciodata ca e ceva important desi pentru mine e o chestiune groaznic de importanta. O sa vreau pur si simplu sa vorbesc... nu conteaza despre ce, nimicuri, doar ca sa-mi distraga atentia de la ceea ce ma chinuie. Si da, sunt insistenta, pentru ca in momentele alea sunt disperata. Vreau cu disperare sa existe cineva care sa ma impiedice sa fac o prostie. Stiu ca multi vad lucrurile altfel.
  2. Uneori mi-ar placea sa consider ca pot sa port cizme. Am un munte de incaltari. Nici o pereche de cizme printre ele. I-am trimis inapoi mamei toate perechile pe care mi le-a trimis vreodata. Am vazut modele de cizme care mi-au placut. Doar ele in pozele dintr-un catalog, in cutie. Si le-am vazut apoi pe picior. Si mi s-au parut ca arata grotesc. In general, cand vad femei pe strada cu cizme mi se pare ca arata monstruos. Nu-mi plac cum arata cizmele decat pe picioare extrem, dar extrem de subtiri. Ale mele sunt prea groase. Pentru cizme, nu in general. Imi plac cum arata picioarele mele cand port sandale, cand ma trezesc si ma uit in jos. Mi se par insa butucanoase de fiecare data cand mama se gandeste sa-mi trimita o pereche de cizme si ma apuc sa le probez.
  3. cosmetice pentru pieliteNu suport sa imi las unghiile lungi. Le tai mereu foarte scurte si sunt mereu in razboi cu pielitele impielitate si uscate din jurul lor. Ce folosesc se poate vedea in poza. Asta e singurul motiv pentru care apelez la creme. Altfel nu folosesc creme nici pentru maini, nici pentru fata, nici pentru picioare. Cremele pentru maini le folosesc inainte sa ma culc, daca nu prea am nevoie sa fac nimic cu mainile in urmatoarea jumatate de ora pentru ca incleiez cam mult din degete in jurul unghiilor. Cea de picioare imediat dupa ce m-am spalat pe picioare, inainte sa-mi iau sosete (da, port mai mereu sosete sau strampi, nu suport sa stau fara). La fel ca si la maini, se aplica doar in jurul unghiilor. Gelurile merg daca am de lucru la calculator. Creioanele sunt cele mai bune daca am de facut chestii mai complicate cu mainile, nu murdaresc aproape nimic in jur.
  4. Nu prea ma simt... functionala. Tin foarte mult la detalii si imi ia groaznic de mult timp sa fac chiar si cele mai simple chestii. Simple pentru altii. Imi ia cam doua ore sa spal vasele. De aia prefer sa evit pe cat posibil sa folosesc asa ceva si sa mananc direct din ambalajele in care am cumparat/ primit mancarea. Imi ia o ora sa spal un metru patrat de podea. Frec cu peria si cu detergent de cel putin trei-patru ori pana cand spuma iese alba-alba. Apoi cu carpa de cate ori e necesar sa nu mai ramana nici urma de spuma. De aia prefer sa nu primesc oameni la mine si, daca primesc, sa se descalte afara. E tortura sa curat dupa. O vizita de cateva minute poate sa insemne jumatate de saptamana in care nu fac altceva decat sa curat prin casa. Intotdeauna curat scaunele pe care s-a asezat altcineva. Imi curat biroul cu Pronto de doua ori pe zi. Imi ia opt ore sa spal o pereche de sosete. Imi ia mai mult sa subliniez/ colorez notitele de la cursuri decat imi ia sa le scriu. Scriu de doua ore la lista asta. Ceea ce e foarte putin. Am posturi la care am stat si 16 ore non-stop. Cand fac un proiect, curat codul de cel putin trei ori. Nici o functie nu trebuie sa depaseasca o anumita lungime. Scot toate variabilele, functiile pe care mi le-am imaginat ca o sa le folosesc, dar nu le-am mai folosit. Nu suport sa vad un ditamai programul care are absolut tot codul bagat in main. Sunt maniaca atunci cand vine vorba de indentari. La capitolul prezentarea proiectului sunt la fel. Nu suport inconsecventa in materie de formatari. Nu suport sa vad lasate randuri libere in Word in loc sa fie folosit Paragraph Spacing.
  5. I don't know, you tell me... I'm curious about what's weird about me in the eyes of others. So?
Ah, da, leapsa se duce la cine vrea sa o ia. Too shy to ask anyone in particular...

28 pareri

cine
Camil Stoenescu
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 10:41:00 EET
:) cizmele arata bine cam pe orice fel picioare, de la o inaltime incolo. oricum, sunt mai buni bocancii pe vreme rea ;)
cine
brontozaurel
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 14:27:00 EET
Sunt constienta ca lucrurile arata altfel in ochii altora :)

Zilele astea am preferat niste ghetute, ca n-a fost chiar asa frig :) La Brasov prefer ditamai botinele :))
cine
Camil Stoenescu
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 14:57:00 EET
:) pe mine mă amuză să văd pe zăpadă și viscol persoane (în special femei) îmbrăcate total neadecvat. cizme cu toc, adidași, gecuțe până la buric :))
cine
brontozaurel
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 15:56:00 EET
Adidasi am purtat si eu iarna. Cand eram la scoala, in zilele in care aveam sport. Ca imi era lene sa ii car dupa mine. Cum directorul avea pretentia ca fetele sa vina in fusta pana nu cadea temperatura sub minus zece grade cred ca aratam caraghioasa rau in fusta si adidasi cand afara ningea :)) Ah, si bineinteles ca aveam pantaloni scurti pe sub fusta si tricou pe sub sacou. Tot din lenea de a le cara separat :))
cine
Neamtu'
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 16:52:00 EET
Daca vorbesti cu mine ai sa descoperi ca sunt o persoana comunicativa. Asta, daca vorbesti. Daca ma suni si taci, sau oftezi (ca in cazul povestit de mine) te poti astepta la reject :) Si ador picioarele cu cizme, indiferent de ce crede posesoarea picioarelor.
cine
brontozaurel
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 17:51:00 EET
Nu prea tac, mi-e frica de tacere, incerc sa fac cealalta persoana sa inceapa sa vorbeasca sa-mi povesteasca chestii ca sa sa-mi distraga atentia, dar sunt destul de incoerenta...
cine
Camil Stoenescu
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 18:31:00 EET
si eu ma mai duceam la scoala in adidasi iarna, dar doar traversam strada :D
cine
brontozaurel
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 19:03:00 EET
hehe, asa norocoasa n-am fost niciodata ;))
cine
Camil Stoenescu
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 19:32:00 EET
lasa, e mai bine sa nu fi fost. la mine senzația aceea de drum până la școală lipsea cu desăvârșire. și nu ținea niciodată scuza cu mi-am uitat caietul acasă :))
cine
thetruthfullies
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 20:59:00 EET
Sunt a doua persoană de sex feminin (prima fiind posesoarea blogului) care răspunde și care consideră că cizmele nu se potrivesc decât câtorva persoane. Am încetat să îmi mai cumpăr așa ceva când am văzut că pur și simplu nu îmi stau bine. Iar pentru iarnă am rămas la bocanci și niște ghete din piele. Muuuult mai utile.
Subscriu la partea cu indentarea. Mi se pare mult mai ordonat și mai inteligibil.
cine
Camil Stoenescu
cand
marți, 19 ianuarie 2010 la 22:25:00 EET
:) cred că sunt mai mulți bărbați ce preferă ca femeile să poarte cizme decât sunt femei cărora chiar le plac :D
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 11:57:00 EET
@Camil: Eh, la aspectul asta cu uitatul caietului nu m-am gandit. In liceu insa am avut trei colege care stateau chiar foarte aproape. Una din ele statea chiar in blocul din capatul liceului. Si era fain. Ca ne caram de la materiile care nu ne interesau (de exemplu religie), ne luam o inghetata de la chioscul de langa liceu, lingeam noi patru capre la aceeasi inghetata in drum spre blocul in care statea ea, ii hraneam pisicile, ascultam Nirvana ca era mare fana si ii incercam hainele.

@thetruthfullies: Seems to be a gender thing then. Ghetele de piele sunt la putere si la mine in ultima vreme, chiar daca mi-am propus ca iarna asta sa incerc tot felul de incaltari. Momentan astept sa se mai incalzeasca. Nu risc toace pe zapada ;))


Am purtat cizme doar cand eram mica si n-aveam inca dreptul de a-i spune mamei daca nu-mi placea ceva. Si apoi o singura data la inceputul anului doi de facultate. Si da, a starnit ceva reactii de genul fluieraturi. Pe vremea aia insa consideram ca imi permit, aveam bine sub patruzeci de kilograme.
cine
Camil Stoenescu
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 13:18:00 EET
sub 40 de kilograme? :| pfuu...
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 20:00:00 EET
yeah, but I'm no gazelle, I'm short (1.64)
cine
Camil Stoenescu
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 20:58:00 EET
not so short...:)
ai putea avea lejer pana in 55 kg fara a fi vreo problema ;)
cine
morbo
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 21:33:00 EET
mda, daca fata e slabuta arata oarecum sexy cu cizme. cu cat e mai putin slabuta, sexy se transforma in sleazy-sexy, ajungand la sleazy.
da' am vazut sambata noaptea vreo 10 min din sex and the city filmu' si era una din alea cu niste cizme albe pe ea, cu blugi, si am zis ca asta o fi moda pe la nueva york. sau a fost in 2008, nu conteaza.
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 21:43:00 EET
Very short :( Vroiam sa fiu amazoana :))

La 55 nu stiu cum as putea sa ma ridic din pat. :)) Si la 45 eram prea grea si ma dureau gleznele cand mergeam. Era asa ciudat sa am un moment vesel si sa-mi vina sa topai si sa ma opresc brusc pentru ca mi-era frica pentru glezne.
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 21:50:00 EET
@morbo: In materie de moda :)) am vazut-o in seara asta pe una la Unirii cu niste adidasi din aia subtirei de panza, aurii la blugi albastri si o bucata buna de piele intre blugi si gecuta de primavara-toamna in dungute multicolore. Am si eu adidasi de genul ala (bine, rosii, nu aurii) si stiu ca sunt foarte subtiri. Eu nu prea i-am purtat decat la sala pentru ca au si gaurele sa nu transpire piciorul. Stateam si ma holbam la ea... mie imi inghetasera picioarele in ghetute imblanite... e drept ca dupa mai bine de o ora si jumatate de plimbat prin centru...
cine
Camil Stoenescu
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 21:54:00 EET
la ce e afara, musai bocanci. de aceea adevarati, Gore-Tex + Vibram :)
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 23:33:00 EET
Mai degraba botine sport cu burete :)
cine
Camil Stoenescu
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 23:38:00 EET
prea soft ;)
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 23:45:00 EET
Tin cald si au un fel de ventuze in talpa... cica sa nu alunec pe gheata. La cat de micute sunt, nu prea cred eu ca sunt prea eficiente :) Si totusi, sunt genul meu preferat de incaltari pe frig.
cine
morbo
cand
miercuri, 20 ianuarie 2010 la 23:50:00 EET
pai imi amintesc ca ma holbam si eu cu un coleg la niste fete intr-o iarna, cred ca acum vreo 2 ani. in loc sa ne bucuram ca vedem niste piele in aer liber, ca vara, noi, ca batranii: ''ui' si la alea cum isi fac praf rinichii!'' :)
si aveam dreptate, ce naiba.
cine
brontozaurel
cand
joi, 21 ianuarie 2010 la 05:35:00 EET
Se joaca cu sanatatea lor, dar nu e treaba mea sa ma bag. Eu doar ma uit si ma mir.
cine
krossfire
cand
duminică, 24 ianuarie 2010 la 17:21:00 EET
Nu-mi place sa astept pur si simplu - Now you speak my language. Diferenta e ca pe mine si telefonul ma irita dar pentru ca am merue zeci de planuri/TO DO-uri si altele , asteptarea devine o plimbare iritata si infundata de casti.
cine
brontozaurel
cand
duminică, 24 ianuarie 2010 la 19:46:00 EET
@krossfire: parca nici muzica nu se mai aude la fel cand sunt agitata...
cine
Anonymous
cand
sâmbătă, 3 aprilie 2010 la 13:44:00 EEST
Unele chestii pe care le spui mi se par ciudate, trebuie sa recunosc. Da, recunosc, nici mie nu imi plac cizmele neaparat, dar tu pari ffff slaba, si sa zici ca ai picioarele prea groase ptr cizme, asta mi se pare ciudat:) si nu ai avea nici o problema la 55 de kg sau la 45, nu te-ai umfla pana n-ai mai putea sa te misti, crede-ma pe cuvant, eu la 1.67 si vreo 63 de kg sunt numai bine, ma simt bine, alerg, sar, fac tot ce vrei tu, si nici nu arat grasa sau umflata, i`m just normal!
In alta ordine de idei, nu ai un boyfriend? Poate daca el ar veni la tine in casa in mod constant, ai mai lasa la o parte din curatenii pe moment si apoi ai renunta sa te chinui atat de mult cu curatenia. Eu una nu inteleg cum de ai rabdare sa faci atata curatenie. Eu am o camera enorma, aspir la 2-3 sapt si hainele in dulap mi le ordonez o data pe luna, si supravietuiesc:) ideea e ca nu as putea suporta sa pierd vremea 8 sau 10 ore spaland, curatind, am mult de invatat in loc:)
Si alta chestie, cum viata mea poti manca atatea dulciuri si sa ramai totusi atat de subtire?:) i envy you ptr asta.
Am citit multe posturi de-ale tale, sunt cateva aspecte in legatura cu care ti-as mai scrie, dar parca nu chiar asa public:)
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 3 aprilie 2010 la 20:52:00 EEST
@Adriana: Pai chiar trebuia sa fie o lista cu ciudatenii. Prieten oficial cu care sa-mi petrec mai mult de o ora-doua pe zi in timpul saptamanii nu rezist sa am. Nu suport sa petrec prea mult timp cu o alta persoana, oricine ajunge sa ma calce pe bataturi daca e de petrecut o zi intreaga impreuna. I need my space. A lot of it!

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)