on the verge of extinction... again

daca...

Daca te apuci sa scoti chestii dintr-o cutie, parca se multiplica in timp ce faci asta pentru ca la sfarsit nu mai intelegi cum dracu' au incaput toate acolo inainte.

Daca pleci cu o ora si zece minute mai devreme cand stii ca faci sub 50 de minute si asta cu asteptat cate zece minute de fiecare data cand schimbi metroul, garantat metroul va veni fix cand calci pe peron si drumul va lua sub jumatate de ora, deci vei ajunge cu 40 de minute mai devreme. 40 de minute pierdute aiurea asteptand.

Daca in schimb pleci cu fix 50 de minute inainte, sigur metroul va intarzia de fiecare data, va stationa de aiurea cateva minute intr-o statie, poate se va si retrage din circulatie. Si vei transpira ca poate nu mai ajungi la timp.

Daca n-ai cash la tine, sigur vei trece pe langa unul sau doua magazine de fructe unde au zmeura la pahar. Iar cand iti vei lua cash la tine fix pentru asta, sigur nu vei mai gasi zmeura aia.

Daca lucrezi contra cronometru (la mine asta inseamna sa termin X pana se termina piesa Y), in mod sigur se va trezi cineva sa te sune. Si nici nu poti trimite persoana respectiva la dracu' pentru ca altfel nu-i deloc antipatica.

Daca esti mai vampir cu pistrui si te gandesti sa profiti de faptul ca soarele s-a ascuns dupa nori si sa dai o fuga pana la colt ca sa iei rapid doua chestii, sigur soarele se va arata cand vei iesi din bloc.

Mda...

4 pareri

cine
krossfire
cand
joi, 16 iunie 2016 la 11:12:00 EEST
In Bucuresti nu ai cum sa ajungi la timp daca ti-ai propus asta, oricat de mult ai aprecia punctualitatea :)
cine
brontozaurel
cand
joi, 16 iunie 2016 la 18:28:00 EEST
Ba da, daca mergi pe jos. :P

Ceea ce recunosc ca nu mai este o optiune la fel de atractiva ca in martie. :P
cine
krossfire
cand
joi, 30 iunie 2016 la 09:22:00 EEST
Nici daca mergi pe jos. Eu am un drum zilnic spre munca relativ scurt. De multe ori intarzii, desi plec la timp. De ce? Mi se intampla sa astept in intersectii sa fiu "lasat sa trec", desi am verde :)
cine
brontozaurel
cand
vineri, 15 iulie 2016 la 12:36:00 EEST
Doar daca patesti asta cu un drum suuuuper scurt. De genul ai doar de traversat strada. :P

Altfel, si mie mi se intampla chestia asta. Dar nu pot sa ma intarzie cat sa nu pot sa recuperez accelerand autopingeaua. :P

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)