on the verge of extinction... again

just don't want it anymore...

Am tras atat de tare sa strang bani pentru un meet & greet Aerosmith. $1300, poate chiar mai mult si i-as fi dat fara nici o umbra de regret vara trecuta. Doar ca n-au mai venit in Europa. Anul asta vin si nu doar ca nu mai sunt dispusa sa dau banii pentru meet & greet (ahem, nu ca ar mai oferi macar astfel de pachete anul asta), dar nici nu ma mai intereseaza sa merg la vreun concert. Sa le fie de bine, trebuiau sa vina in 2013.

La fel, am tras tare sa strang bani de laptop. Mi s-a spus ca nu-s in toate mintile ca vreau sa dau $2300 pe asa ceva. L-as fi luat daca l-as fi gasit la noi. L-as fi luat din Germania daca n-ar fi fost cu tastatura nemteasca. L-as fi cumparat online daca as fi putut sa-l cumpar si ca persoana, nu doar ca firma. Acum teoretic (practic nu stiu, ca nu m-am carat la magazin) se gaseste si la noi, dar pur si simplu nu ma mai intereseaza.

Eram dispusa sa sparg $150 doar ca sa fac o poza cu un pui de tigru. Si inca $150 pentru un ghepard. Eram dispusa sa dau $400 pe drumul din Melbourne pana la respectiva gradina zoologica. Ba chiar ma scarpina pe creier ideea experientei cu un tigru mare, la $500. In dimineata asta am aflat ca organizatorii conferintei au rezervat pachet de experiente la zoo. Doar ca in ziua dinaintea conferintei. Ceea ce eu nu servesc. Motiv pentru care nu-mi mai trebuie zoo de nici o culoare. Si nici stat in Australia mai mult decat e strict nevoie.

In urma cu nici jumatate de ora, eram pregatita sa ma duc sa-mi iau bilet la Amon Amarth. Chit ca as fi la limita cu ajuns inapoi din Brazilia. Doar ca am aflat ca timp de doua saptamani nu se pot cumpara decat prin PayPal. Si biletele cumparate astfel nu se pot ridica decat in ziua concertului cu buletinul. Sa fie sanatosi. Eu nu-mi fac cont de PayPal si nu ma car cu buletin la concert si nu ridic bilet in ziua concertului. Asa ca s-a rezolvat problema cu ajunsul din Brazilia. Nu-mi mai trebuie concert Amon Amarth.

Daca vreau ceva, vreau intr-un anumit moment si fara conditii suplimentare. Altfel, sa ma pupe in dos!

7 pareri

cine
NeliniÅŸtitu'
cand
vineri, 31 ianuarie 2014 la 06:55:00 EET
Concluzia-i foarte corectă. Sper că ai rămas cu banii. :)
cine
boemul
cand
vineri, 31 ianuarie 2014 la 08:44:00 EET
ce bine că-s zgârcit, n-am dileme de genul ăsta :)
cine
Iulian
cand
joi, 13 februarie 2014 la 02:32:00 EET
Concluzia e că ești nehotărât și ezitant.
cine
brontozaurel
cand
joi, 13 februarie 2014 la 08:18:00 EET
Cred ca e exact invers. Ca sunt al dracului de hotarata si sigura ca nu vreau conditii suplimentare.

Ah, si ca tu nu prea pricepi cum sta treaba cu verbele alea. Care comunica al dracului de clar ca-s fata.
cine
Nautilus
cand
vineri, 21 februarie 2014 la 12:54:00 EET
Dacă nu vrei ceva, e semnul că nu îţi permiţi acel ceva. Deşi rromânii verzi sunt convinşi de contrariu, că oamenii vor ceea ce nu îşi permit. Aşa ne învaţă hipstării vegeto-vintage-velo.

Contraexemplu: pe vremea când era Hugo Boss pe Calea Victoriei, nu era o realizare extraordinară să îţi iei de la ei un costum, să zicem că ar fi făcut vreo 500 de euro.

Şi după aia ce aş fi făcut cu el? Îl toceam pe un birou prăfuit? Mă duceam la Pizza Hut în el? Îl agăţam şi deşiram prin metrou? Îl afumam ca pe cârnaţi într-un bar din Centrul Isteric? Mai ales ştiind că tot ce fac designerii mari la preţuri accesibile nu e deloc rezistent şi e prost cusut?

Deci chiar dacă aveam banii, nu îmi permiteam acel ceva fiindcă nu trăiam printre oameni care să poarte regulat Hugo Boss şi care să ştie ce-i aia. Dacă aş fi trăit printre ei, în mod sigur aş fi avut destui bani încât să nu mă mai uit la cât costă şi destule ocazii de a ieşi în public cu el acolo unde ar fi fost apreciat.
cine
brontozaurel
cand
vineri, 21 februarie 2014 la 15:34:00 EET
Ca nu-mi permit chestii e o chestie. Ca nu mi le-as dori din cauza asta nu prea cred. Mi-am dorit mereu chestii care stiam ca nu-s de mine, aproape ca m-am omorat si as face asta din nou doar ca sa le obtin. Dar oricat mi-as dori ceva, nu-mi mai trebuie daca vine cu o alta chestie atasata de gat.

Am mai spart sume de genul asta in trecut dupa ce am tras in draci sa le strang. Si asta fara sa ezit. Pe chestii pe care le-am folosit apoi in draci, cum ar fi laptopul asta. Care a fost tarat inclusiv direct in ghiozdan textil pe ploaie torentiala. Sau primul SE Walkman pe care mi l-am luat de cum s-a lansat la noi pentru ca il asteptam si stransesem bani pentru el de cand auzisem ca e in planuri sa apara. Si am avut atata grija de el incat prima zgarietura adanca pe cadru si-a luat-o la vreo ora dupa, cand mi-a cazut din buzunar. In nici un caz nu a fost vorba de o suma neglijabila, pe care mi-as permite sa o arunc in fiecare zi.

Ce a fost diferit a fost cat de usor mi-a fost sa le cumpar. Telefonul l-am luat intr-o pauza de o ora intre cursuri cand pur si simplu am fugit pana la Germanos, am lasat banii si l-am plecat cu el. Scenariu similar cu laptopul. Sunat, intrebat daca e in magazi, bun mers si luat.

In cazul Aerosmith... In primul rand, eu am in momentul asta patru, pana atunci poate chiar cinci evenimente la care trebuie sa tin prezentari in perioada in care sunt ei in Europa. Sunt imprastiate peste tot prin lume si imi trebuie o prezentare diferita pentru fiecare. Si nu vorbim de powerpoint, pentru fiecare scriu eu codul de la zero pentru ca am nevoie sa integrez demourile si disectiile lor. Deci o sa fie nebunie si fara sa fiu nevoita sa ma trambalez pe altundeva prin Europa pentru ca la noi nu vin. Mai ales ca nu mai ofera pachete cu meet & greet pentru turneul european si de vazut pur si simplu in concert i-am mai vazut.

Laptopul nou. Voiam un Sony VAIO din fibra de carbon, de un kilogram. Pentru ca oriunde as merge, eu nu ma car decat cu bagaj de mana. Doar ca Sony se retrage din joc. Si nu exista nici un alt laptop sa corespunda.

Experientele la gradina zoologica. Eram dispusa sa platesc pentru ele. Situatia in momentul asta e ca organizatorii platesc, poate si dupa ce m-a mancat pe mine sa nu-mi tin gura despre cum as smotoci animalele. Dar au facut rezervarea pentru ziua dinaintea conferintei si e cu ei si cu ceilalti care tin prezentari, n-as fi singura. Cand vreau sa fiu lasata dracului in pace. Si nu vreau sa-mi sara nimeni in cap cu reprosuri ca de ce n-am vrut in ziua aia.

Nu ca ar conta prea tare acum, pentru ca din cauza programului zborurilor si a incapatanarii mele de a nu schimba avionul de doua ori, voi ramane in Australia trei zile in plus si ce mama dracului sa fac? Exact, ori stau incuiata in camera de hotel pregatind prezentarea pentru conferinta din Brazilia, ori ma razgandesc iar in privinta bagatului degetelor proprii prin ceva blana.

Amon Amarth. Nu accept sa nu am biletul in posesie pana in ziua concertului. Sau sa fiu obligata sa am buletin la mine la concert. Si fara meet & greet nu ma intereseaza.Iar alea nu se vand altfel. N-are nici o legatura cu banii. Nu cand am renuntat la concerte dupa ce imi luasem bilet si in cateva cazuri dupa ce chiar intrasem si eram in fata scenei.
cine
brontozaurel
cand
vineri, 21 februarie 2014 la 15:38:00 EET
Si inca o chestie. Eu nu prea traiesc printre nici un fel de oameni. Nu ies din casa decat daca e adevarat nevoie si cand ajung prin alta parte prin lume ori stau in camera mea de hotel, ori merg la zoo. Nu particip la evenimentele adiacente conferintelor.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)