on the verge of extinction... again

chestii #7

I never f*ck up. Except when it really matters. Exact. Fix asa stau lucrurile.

La inceputul anului ziceam ceva de un album. La doua luni si putin, il prezint si aici: se numeste sweet scrapbook si e locul unde vars poze mai vechi sau mai noi cu diverse dulciuri incercate. Arata ca dracu', da' e cu poze. Sincer, ma urasc pentru ca am ales atunci tumblr in loc de orice altceva. Pentru ca acum vreo luna si putin s-a schimbat radical editorul de postari. Se incarca greu, imi reordoneaza el pozele dupa cum ii tuna si nu ma lasa sa mi le re-reordonez eu la loc.

In continuare reorganizez si arunc chestii de prin casa. Nu-mi vine sa cred cate porcarii am putut aduna de-a lungul anilor si cat de greu merge sortatul, facutul bucati, sortatul dupa ce am facut bucati si aruncatul.

Trebuie sa imi schimb buletinul pentru ca imi expira in cateva zile. Au trecut zece ani si nu mai tin minte absolut nimic despre cum am procedat atunci ca sa fac asta. Cu ce hartii trebuie sa ma prezint la sectia de politie, cat ma costa si distractia asta... nimic! E un gol total in capul meu.

Nu stiu daca nu cumva n-am mai scris despre asta, dar am renuntat sa primesc pe mail notificari cand apar comentarii pe blog. Prea multe comentarii spam. Care e drept ca nu ajung aproape niciodata pe blog ca se pare ca blogger are filtre destul de bune. Da' problema e ca eu tot primesc mail...

5 pareri

cine
morbo
cand
luni, 4 martie 2013 la 21:52:00 EET
trebuie sa-mi iau si io ca motto primele doua propozitii. ca am scris aici comentariul ala la care ti-am zis ca ar fi bine sa nu raspunzi e una, da' ca m-am trezit ca vorbeste fara mine gura ceva din aceeasi categorie, face to face cu cineva, e si mai si. incep sa ma suspectez de cretinism din ala de la glanda...god help us all.
evidenta populatiei nu mai tine de politie de cativa ani, asa ca vezi ca poate s-au mutat si fizic de acolo.
cine
Arisu
cand
miercuri, 6 martie 2013 la 12:25:00 EET
Pentru preschimbarea C.I. trebuie sa ai copii xerox la cam toate documentele pe care le duci în original (eu n-am xeroxat certificatul de naştere pentru că am fost idioată şi m-am plimbat de două ori până la poliţie). Cererea este un formular tipizat pe care îl iei de la ghişeul unde se depun actele. Dacă documentul care atestă proprietatea nu este pe numele tău, ci al părinţilor, trebuie ca unul dintre ei să fie prezent la ghişeu sau să dea o declaraţie în faţa unui notar că te ia în spaţiu (dar nu cu racheta în spaţiul cosmic) - poţi să mergi doar cu declaraţia şi să nu mai deranjezi omul.

Timbru fiscal n-am avut, am plătit banii cu chitanţă şi asta a fost. Poţi să dai un telefon la biroul de evidenţă al populaţiei pentru a afla adresa şi programul, să nu pierzi timpul aiurea prin oraş sau pe site-urile lor întortocheate.

http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_expirare.html
http://depabd.mai.gov.ro/contact.html
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 9 martie 2013 la 20:46:00 EET
O sa dau telefon luni. O sa-mi fac la draci cu chestia asta...
cine
krossfire
cand
duminică, 10 martie 2013 la 10:02:00 EET
Avand in vedere ca nu prea mai mananc dulciuri (cu exceptia celor pe care mi le fac singur), nu o sa ma uit prea des peste albumul tau :))
cine
brontozaurel
cand
duminică, 10 martie 2013 la 11:05:00 EET
Nu vad legatura. Sincer.

In 2011, am avut peste 600 de intrari in tabelul cu dulciuri incercate.
In 2012, intre 400 si 500.
In 2013 pana acum am cred ca 45. Dupa aproape 70. Asta in conditiile in care a fost targu' ala de cafea, ceai si cioco calda in Auchan si am intrat porceste atunci in ciocolate calde si ceaiuri (pe care mai nou le beau iar mai des indulcite decat ne-).

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)