on the verge of extinction... again

the curious eye and the critical taste buds: remember november

Motta. Pates de fruits. Din Carrefour. Destul de bune jeleurile, dar am incercat mai bune. N-o sa le uit niciodata pe cele din martie. Fazer (da, Fazer sunt aia cu bomboanele alcoolice care pe mine nu ma incanta fenomenal de tare din cauza peretelui de zahar de sub ciocolata). Finlandia. Fenomenale jeleuri. Si semnificativ mai ieftine decat cele de la Motta. Care sunt totusi scumpe... desi mai ieftine in Carrefouru' nostru decat in cel al francezilor (diferenta cam de cinci-sase lei). Nu ca nu s-ar gasi si acolo (pe twenga.fr) la acelasi pret ca la noi. Si acum pozele, ca sunt mai interesante decat bla-bla-urile mele.



Mai multe poze cu jeleurile de la Motta, aici (ca eu am pozat mai mult cutia si mai putin jeleurile in sine).

Abtey, "grand spécialiste des chocolats fourrés à la liqueur sans croûte de sucre", dupa cum se recomanda ei pe site. As zice din nou, pentru ca am mai amintit de niste cutii cu ciocolate alcoolice de la ei, dar de fapt Douceur des Lys a fost prima cutie de la Abtey pe care am incercat-o... Anul asta, pentru ca acum... aaa... 4 ani (cred!) am mai incercat si niste sticlute alcoolice de la ei. Am zis sa incerc sortimentul cu ciocolata alba (Framboisine) intai, pentru ca mie ciocolata alba nu prea imi pare a fi ciocolata si vroiam sa merg pe principiul "save the best for last". A fost o surpriza placuta. Apoi am incercat una cu ciocolata cu lapte (Savarin Rhum). Daca n-as fi stiut ce este mi-ar fi fost destul de greu sa ma prind ca e cu rom. Mi-ar fi placut sa fie mai puternica influenta romului. A treia incercata a fost si prima cu cioco neagra (Mousse Chocolat Kirsch). Asta mi s-a parut mult mai cinstita in privinta a ce contine. And I've really saved the best for last. Preferata mea a fost Supreme a l'Orange Cointreau. Delicioasa. Poze? Am. Multe.



4 pareri

cine
fleurdulys
cand
vineri, 11 decembrie 2009 la 21:15:00 EET
Hm, tot din Carrefour ai luat si cutia cu ciocolata? ;;)
Cat ai dat pe ea? Presimt ca o sa fac multe cadouri dulci Craciunul asta. :p
cine
brontozaurel
cand
vineri, 11 decembrie 2009 la 23:03:00 EET
Tot din Carrefour, dar nu mai tin minte exact pretul... parca 25 lei :-?
cine
Zany
cand
joi, 25 martie 2010 la 09:24:00 EET
ce pofta mi-ai facut!.. :| s-a dus naibii pofta de mancare...
cine
brontozaurel
cand
joi, 25 martie 2010 la 21:54:00 EET
Abtey Douceur des Lys nici o sansa sa mai gasesti acum.

Jeleuri Motta au si acum (ma rog, acum o saptamana sigur aveau in Orhideea) la produse de Paste in Carrefour.

Jeleurile Fazer le-am luat dintr-un supermarket (nu stiu cum ii zice, dar nu e vorba de Mega Image) de la intersectia Mosilor cu Traian. Nu stiu daca mai au, eu n-am mai trecut pe acolo din... aaa... octombrie?

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)