on the verge of extinction... again

si il votez pe...

Aaa... dracu' stie. Cel putin in primul tur. In al doilea tur, insa...

Ma intorsesem acasa. Rupta de oboseala. Dracu' stie de ce ca nu m-am plimbat decat pe traseul 1 Decembrie 1918 - Theodor Pallady - Camil Ressu - Liviu Rebreanu - Campia Libertatii - Baba Novac - Dristorului - Ramnicu Valcea pana in Calea Vitan (pana in real mai exact) si apoi inapoi Ramnicu Valcea - Ramnicu Sarat - Camil Ressu - Theodor Pallady. Deci o nimica toata. Sub zece kilometri de mers pe jos in aproape 2 ore. Mda, stiu, m-am miscat cu viteza melcului. Trist... m-am ramolit.

Revenind... ma intorsesem acasa rupta de oboseala dracu' stie de ce. Pauza sa-mi trag rasuflarea. Si picasem lata in pat. Si pornisem muzica. Melodia asta. Ca aveam chef sa-l aud pe Steven. Ah, ca veni vorba de Steven. Sper ca el si Joe sa nu "divorteze" totusi. Mai ales dupa ce am citit asta si am vazut poza asta.

Revenind... of, n-am mai inceput un paragraf exact la fel? (Imi aminteste de una din profele de liceu care trebuia sa se chinuie in permanenta sa nu lase discutia sa devieze prea tare... si de al ei "and now, let's go back to ___.") Eu zaceam lata in pat. The Demon of Screamin' was... obviously screamin'! Cand a sunat cineva la usa. Le-am urat decedatilor aluia care sunase ceva ce in timpul vietii i-ar fi... aaa, mai bine nu spun scriu. Da' m-am dus totusi sa deschid usa.

In usa, un individ galben ca un pui, din partea catindatului cu prenume de floare. Individul se apuca sa ma chestioneze, daca merg la vot, pe cine votez. Cred ca avea mai mult succes cu becul de deasupra usii. De la mine n-a primit decat o tentativa de zambet tamp si un "io vreau sa dorm!" Si o usa trantita in nas, bineinteles.

Da' o sa-l votez pe om. Cel putin daca ajunge in turul doi cu altu' pe care nu l-as vota. De ce? Pentru ca, in momentul in care i-am inchis individului usa in nas, strangeam ceva foarte valoros in mana. Cheile mele, pe care le uitasem (din nou!) in usa... in partea de afara.

PS - In primul tur nu l-as vota totusi. Pentru ca blocheaza accesul la trecerea de pietoni cu ditamai nenorocirea de schelet triunghiular (schelet pe care si-a pus mutra si minciunile promisiunile electorale). Asta cel putin la mine la colt. Probabil ca la fel stau lucrurile si in alte intersectii.

2 pareri

cine
Florin
cand
duminică, 15 noiembrie 2009 la 21:27:00 EET
Deci, uelcam bac :)
He he he, Ramnicu Valcea ma rascoleste placut. Am un prieten fain acolo, am muncit doi ani cu el, ii chiar in piata Albina (de pe Rm. Valcea, dreapta pe langa benzinaria Mol).
Deci io ma duc la vot, si-n turu' intai si-n turu doi, da nu ma agit prea tare in legatura cu treaba asta.
Sa inteleg ca Trilemul de Mircea Popescu o avut dreptate pana la urma, cu Steven ?
Noah, pofta de scris iti doresc, ca mie mi-o pierit, am spus ca daca scriu si adun mai multe subiecte ce-mi par a fi de luat in seama, le pun la vedere, numa ca in doo saptamani am scris fix nimic, he he he :)
cine
nobody
cand
duminică, 15 noiembrie 2009 la 22:16:00 EET
Mersi :)

Stiu benzinaria si piata. E si o cofa cu praji faine, Georgi (sau ceva in genul asta) ii zice :)

Nici eu nu ma agit in legatura cu votatu', doar ca oriunde m-as duce vad panouri, corturi, mi se baga in sufleyt aia care impart pliante... e putin cam imposibil sa ignor politicul in felul asta. Chiar daca stau in casa, tot se intampla sa-mi sune la usa.

Cum va evolua relatia Steven-Joe ramane de vazut. Joe spune ca-l inlocuiesc cu siguranta daca nu-si amana proiectele si nu-si face timp pentru ei si, in acelasi timp, dupa cum se comporta de fata cu el, parca e doar o manevra sa-l sperie si sa-l tina in continuare in Aerosmith...

Pofta de scris au degetelele mele. Cu timpul stau foarte prost. Si am vrut sa separ cumva posturile un pic mai personale de chestiile superficiale.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)