on the verge of extinction... again

postarea asta avea initial alt titlu...

... insa n-am vrut sa jignesc si personaje nevinovate.

N-am vrut sa-l jignesc pe Captain Caveman. Sau pe oricine simte vreo legatura cu desenele respective sau cu personajul in sine. Si n-am vrut s-o jignesc nici pe gagica roscata de aseara.

N-am mai printat biletul de tren. Pentru ca nu am gasit print shop prea aproape si deplasat pana ceva mai departe pe trotuare pe care imi e frica sa-mi rup gatu' nu ma tenta. Mai ales ca nu este obligatoriu sa-l printez, doar sa comunic in tren ID-ul biletului si sa am ceva act de identitate.

Doar ca am dat peste un controlor cu creier de gaina (scuzele mele gainii). Care a strambat din nas cand i-am aratat ID-ul notat pe telefon. El voia o hartie. Asa ca am scos laptopul (pe care nu l-as fi scos altfel!), dar n-a vrut sa vada pdf-ul cu biletul, repeta ca lui ii trebuie hartia si ca nu poate sa se uite el in laptopul meu. Moment in care brusc a vrut sa vada notita cu ID-ul de pe telefon. Oricat as tine la laptop, in momentul ala mi-am dorit sa i-l crap in cap.

In schimb, la intoarcere am dat peste o gagica. A scos un tabel din gentuta, a cautat in tabel numele si ID-ul, o seara buna. Motiv pentru care titlul nu e "controlorii CFR n-au iesit din pestera".

14 pareri

cine
Arisu
cand
marți, 25 decembrie 2012 la 20:29:00 EET
Mă bucur că ai revenit în 22, asta înseamnă că ai ieşit din groapa cu lei conform planului.
cine
cartim
cand
miercuri, 26 decembrie 2012 la 22:38:00 EET
Unii controlori de tren si multi functionari de la posta :))

Desi cu intarziere iti doresc ca Mosul sa iti fi adus
un brad frumos cu cadouri si fericire in ochii celor dragi...

Craciun fericit !!!
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 26 decembrie 2012 la 23:02:00 EET
@Arisu: Biletul era dus intors si luat de ceva vreme, asa ca na... naiba stie... eu nu mai am nici cea mai mica idee despre ce-am facut bine si ce nu...

@cartim: Unii oameni chiar vor sa fie lasati in pace fara urari de sarbatoare, fara clisee de care s-au saturat.

In caz ca n-ai vazut una din postarile precedente, am decorat o hidosenie de brad de plastic alb, in care mi-am taiat si invinetit mainile. Plus o hidosenie de brad de plastic verde ceva mai mic si un brad de plastic verde chiar dragut, insa in ala mi-am nenorocit mainile chiar mai mult decat in primele doua.

Ah, si le-am decorat in principal cu globuri de plastic. Iar eu urasc cu pasiune globurile de plastic, dar na, brad de plastic => sta in suport, nu in craticioara cu apa + ca e mai mic de 2m, asa cu nu se oboseste nimeni sa-l ancoreze serios din cel putin trei puncte ca sa nu cada daca e lovit, asa ca n-am vrut sa risc sa se intample o minune cu globurile de sticla unele din ele superbe. Si si asa ma simt oribil de vinovata pentru cele cateva globuri de sticla care imi placeau si pe care le-am agatat totusi pe acolo.

Cadouri nu mi-am dorit, doar bani, pentru ca inca nu mi-a iesit din creier ideea ca poate strang 1300$ pentru meet & greet la Aerosmith.

Si nu exista o singura persoana care sa-mi fie draga. Pur si simplu ma folosesc de toata lumea. Si invers, toata lumea se foloseste de mine. Si mi se pare in regula, e un schimb cinstit, dar m-am saturat sa fiu fututa la cap cu ideea ca ar trebui sa fie altfel.

Iar "craciun fericit" e contradictie in termeni. Pentru ca e una din perioadele alea ale anului cand nu se poate sa fiu lasata in pace si trebuie sa fiu fututa la cap cu toate cliseele astea tampite. Ar fi o zi ca oricare alta si nimic n-ar impiedica-o sa fie fericita daca nu s-ar gasi cineva sa-mi tranteasca un "craciun fericit"...

Asta pentru ca am lucrat azi toata ziua si chiar ma simteam mandra de ce-am facut si n-aveam nevoie sa-mi stric ziua intr-un mod asa stupid.
cine
Arisu
cand
joi, 27 decembrie 2012 la 12:50:00 EET
Lasă-l să trăiască, săracul de el poate a mai socializat cu lumea cu sau fără voia lui şi a rămas setat pe vocabularul specific. Nici nu pare o vină aşa de mare în comparaţie cu indicaţiile preţioase pe care le-am primit eu, anume să cumpăr peşte cu solzi şi în data de 31 să curăţ solzii de pe el şi să spun "câţi solzi are peştele, atâţia bani să am în anul care vine". Încă nu m-am hotărât dacă să râd sau să plâng.

P.S. Dacă presupunem că am salariul de 1000 lei/lună, înseamnă că într-un an ar trebui să câştig 12000 de lei, ceea ce ar însemna că peştele ar trebui să aibă cel puţin 12000 de solzi ca să nu ies în pierdere.
cine
brontozaurel
cand
joi, 27 decembrie 2012 la 15:05:00 EET
De fapt, 1200000 daca au zis bani, nu lei...

Mie mi s-a reprosat ca am cumparat peste, ca unde am crescut, ca nu stiu ca de Craciun se mananca porc, nu peste...
cine
morbo
cand
joi, 27 decembrie 2012 la 19:23:00 EET
dar, de fapt, esti pro-brad sau anti-brad? natural, artificial(frumos)...
numai ai tai tin sa aiba brad impodobit sau si tu aderi cu toata fiinta :), atat ca asta era hidosenie ?
mie mi-a ajuns, de cativa ani. doar daca o sa am copii ma mai bag la asa ceva. noroc ca le-a trecut si alor mei.
cine
brontozaurel
cand
vineri, 28 decembrie 2012 la 10:01:00 EET
Alor mei le-ar fi fost lene sa impodobeasca orice fel de brad si n-ar fi dat bani pe unul natural. Iar eu urasc brazii artificiali, pentru ca mai toti sunt hidosi, dar i-am impodobit ca sa ucid din timpul petrecut acolo. Pot sa apreciez un brad frumos, chit ca nu are alte semnificatii pentru mine.
cine
Laura
cand
duminică, 30 decembrie 2012 la 23:02:00 EET
N-ai jignit prin titlu, dar am anticipat din taguri, care apar înainte de titluri. :)) Amuzant.
cine
Cristi
cand
luni, 31 decembrie 2012 la 07:13:00 EET
@brontozaurel: Participi la perpetuarea cliseului, impodobind 3 brazi si pe urma te superi pe om pentru o urare? Lasand la o parte cliseul, cred ca era sincer.

@Arisu: Mai bine cureti un porc de solzi, ca e mai mare si sigur nu iesi in pierdere. :)
cine
brontozaurel
cand
luni, 31 decembrie 2012 la 10:08:00 EET
@Laura: Pana la urma, cred ca exista o latura amuzanta pentru cam orice.

@Cristi: Hai sa spunem ca as fi preferat o urare de la cat mai putin scapat destu' pe tasta 'u' in loc de tasta 'i'. Ca din atatea comentarii nu mi-o zis nimeni ca am scris "jugnesc" in loc de "jignesc". Am trebuit sa observ eu dupa o saptamana.

Si hai sa spunem ca oricat de dobitoaca as fi, nu-s suficient de dobitoaca incat sa nu verific daca un comentariu de gen lasat aici pe blog nu apare in aproximativ aceeasi forma si pe alte bloguri. Asta pentru partea de "la foc automat" vs. "sincer".

La fel cum daca primesc un e-mail de gen casc un ochi si daca vad adresa expeditorului la "to" si pe a mea la "bcc"... ce crezi ca inseamna? Mersi ca macar n-a impartit-o cu toata lumea, da' tot "la foc automat" se cheama. La fel si daca continutu' e copy-paste de pe un site cu urari.

Plus ca bradu', ouale rosii, luminile de prin oras, iepurasii adusi in tarcuri in mall-uri tin pentru mine strict de latura estetica a sarbatorii cu care am mai spus ca nu am nimic. N-au nici un fel de semnificatie pentru mine, tin strict de zona de eye candy.

PS - Porcu' are solzi? De-aia am avut eu note de patinaj artistic la biologie probabil...
cine
cartim
cand
luni, 31 decembrie 2012 la 19:53:00 EET
Sincer a fost mesajul , chiar daca l-am scris si pe alte bloguri, cu o mica corectie, am citit postarile.Toti cei din blogroll-ul meu imi sunt dragi avand in vedere ca pe majoritatea ii stiu de ceva timp, citindu-le blogurile.

Imi pare rau ca te-am prost dispus, urarea a venit cu 2 zile dupa eveniment...

Nu am stiut ca nu iti plav urarile la vreme de sarbatoare, nu se va mai intampla!

Okay, astea fiind spuse, daca mai traiesc pana la anul nu am sa iti mai fac nici o urare.

Raspunsul tau m-a si amuzat , nu stiam ca exista cineva care se uita pe net pe cate bloguri am postat un mesaj.

Sa ai o viata frumoasa !!!
cine
brontozaurel
cand
luni, 31 decembrie 2012 la 20:13:00 EET
Ca nu imi plac urarile cliseistice am mai scris pe blog.

Cat despre trait pana la anu', nu vine nici o apocalipsa la miezul noptii. O sa fim toti vii maine. Mai putin aia care beau si mananca pana crapa (indiferent ca crapatu' e strict de la ce au consumat sau de la imbratisat un pom sau stalp cu masina dupa ce s-au urcat la volan in halu' ala). Da' in cazu' lor se poate spune ca a intrat in functiune selectia naturala. Imi pare rau doar pentru medicii care vor fi nevoiti sa-i repare pe aia de n-au crapat definitiv.

Nu m-am uitat pe cate bloguri ai postat urarea. Stiu ca am dat search si am vazut-o intr-o forma asemanatoare pe inca unul. Nu m-am uitat mai departe, am inchis tabul.
cine
cartim
cand
luni, 31 decembrie 2012 la 20:15:00 EET
Brontozaurel iti doresc sa reusesti sa ajungi la concertul celor de la Aerosmith si la cat mai multe concerte vazute in 2013!!

Sa ai parte de cat mai multa muzica buna !!!!!!
cine
brontozaurel
cand
luni, 31 decembrie 2012 la 20:35:00 EET
Mersi, dar daca o sa fie Aerosmith n-o sa mai fie altele. O sa trebuiasca sa trag cu dintii si cu ghearele sa produc banii de meet & greet...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)