on the verge of extinction... again

cum poate sa arate un spital

Nu obisnuiesc sa fac asta. Adica pur si simplu sa trantesc cu lopata pe blog chestii primite pe mail. Dar in cazul asta, o sa fac o exceptie. Si o sa pun niste poze din si din jurul unui spital. Primite de la Mihai, caruia ii multumesc frumos.

Nu sunt responsabila de reactiile pe care le-ar putea provoca pozele. Se decide fiecare daca vrea sa riste si sa dea click pe link-ul "continuare" de mai jos.

Dupa ce am iesit din spital acum trei ani si jumatate, imi spuneam "if I never have to spend another night in hospital again, it will be too soon", chiar daca oamenii aia s-au purtat foarte frumos cu mine. As fi gandit la fel daca spitalul ar fi aratat ca in pozele astea? Probabil ca da. De obicei motivele pentru care poti ajunge sa fii internat nu-s ceva de dorit. Dar probabil nu m-as mai fi plictisit de moarte pe durata "cazarii", n-ar fi trebuit sa inventez un joc al carui scop era gasirea traseelor care sa maximizeze numarul de gandaci calcati sub papuc si minimizarea numarului de persoane, ziduri, cosuri de gunoi si alte chestii care imi mai puteau aparea in cale pe culoar (problema complexa de optimizare, daaa?). Si n-as fi ramas cu amintiri de genu' "vai, ce jeg!".

Desigur, exista spitale care arata mai rau decat cel in care am ajuns eu.

6 pareri

cine
Vlaicu
cand
miercuri, 25 aprilie 2012 la 18:09:00 EEST
cred ca m-am imbolnavit...
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 25 aprilie 2012 la 19:36:00 EEST
Nici nu intreb in care spital ai dori sa ajungi.
cine
krossfire
cand
vineri, 27 aprilie 2012 la 11:34:00 EEST
Desi departe de imaginile postate de tine, spitalele private au saloane mult mult mai placute decat cele din clinicile de stat.
cine
brontozaurel
cand
vineri, 27 aprilie 2012 la 14:04:00 EEST
Si trecand prin vreo doua clinici private de la noi tot m-a lasat masca ce au arabii astia :)
cine
pinkISH
cand
sâmbătă, 28 aprilie 2012 la 12:52:00 EEST
Pozele astea sunt randari, din cate vad, nu fotografii. E un proiect, ceva... nu?
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 28 aprilie 2012 la 16:40:00 EEST
Nu stiu. Poate e doar in faza de proiect. Dar aeroportul din Dubai cu siguranta nu mai e de muuulta vreme in faza de proiect (ca il tot extind e alta...). Si si ala are palmieri, arteziene, gradini, scari rulante inauntru...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)