on the verge of extinction... again

vreau sa fac SI EU rau

inghetata

Nu mi-am dorit decat sa fiu lasata in pace.

Insa cumva, mereu se leaga cretini de mine. Daca sunt in fusta/ fusta pantalon, comentarii referitoare la craci. Daca sunt in tricou si pantaloni scurti, comentarii sportive. Nu conteaza ca e vorba de un tricou negru cat cortu' cu o trupa iubitoare de corpsepaint pe el. Daca sunt in blugi si camasa/ haina de blugi, invitatii sa ma dezbrac, ca doar e cald.

Azi s-a intamplat iar. "Nu vii la un fotbal? La un tenis? La un penis?" Si asa mi-am dorit sa o dau dracului de inghetata. Sa arunc cu ea in ei. Nu conteaza in care. In oricare din cei trei. Sa stric o freza, sa murdaresc un tricou...

Cred ca nu mai am mult pana cand chiar o s-o fac.

Probabil ca o sa o incasez urat. Probabil o sa ma aleg cu nasul spart, cu dinti lipsa, desfigurata. Cumva chiar vreau asta. Pentru ca mie mi-e frica de cainii vagabonzi care nu mai sunt intregi fizic - intotdeauna imi imaginez ca trebuie sa-si doreasca rau de tot sa se razbune. Pentru ca o sa-mi dea un motiv sa lovesc si eu. Sa zgarii, sa musc. Si o sa am un motiv sa nu-mi mai pese de ce pot sa patesc in continuare si sa nu mai stiu de nimic altceva in afara de faptul ca vreau sa fac si eu rau.

Vreau sa fac si eu rau.

Vreau sa lovesc si sa doara. Sa lase urme. Si sa nu uite.

Vreau sa fac si eu rau.

Vreau sa-i fie frica. Macar pe moment. Si in momentul in care se va mai gandi sa se ia de o alta tipa pe strada. Sa se teama ca s-ar putea sa nu se termine bine.

Vreau sa fac si eu rau!

Cat costa un topor in Bricostore? Unul mai mic, sa-mi incapa in ghiozdan? Stiu. Nu-mi pasa. Vreau macar satisfactia aia de moment ca i-am crapat capul... vreau sa fac si eu rau!

23 pareri

cine
ex-silentio
cand
luni, 25 iulie 2011 la 22:51:00 EEST
Dă-i în [insert înjurătură aici] de idioți, e plină lumea de ei...
Topor? Nu... un spray paralizant (mă rog, iritant sau lacrimogen, nu știu cum îi zice) ... măcar îi faci să plângă după tine :)
cine
mda
cand
luni, 25 iulie 2011 la 23:44:00 EEST
if you're hawt, get a boyfriend. atunci acompaniata no comments.
cine
brontozaurel
cand
marți, 26 iulie 2011 la 00:08:00 EEST
@ex-silentio: Diferenta intre un topor si un spray este ca... sunt mai mici sansele sa incerce macar sa-mi ia toporul din mana.


@mda: I'm not hot. And a boyfriend may make life easy on the street, but certainly makes it unbearable at home.
Apropo, purtam asa ceva. Marimea XL. Incap 3 cat mine in el si imi ajunge pana aproape de genunchi. Trebuie sa fii prea proaspat scapat de la inchisoare dupa prea multi ani in care te-a futut doar colegul de celula ca sa consideri "fierbinte" o tipa imbracata in felul asta.
cine
Arisu
cand
marți, 26 iulie 2011 la 11:00:00 EEST
Câteodată umilința e mai dureroasă decât rănile fizice. Când mi se mai întâmplă faze de-astea ridic o sprânceană și zâmbesc în zeflemea și fraierul e luat la mișto de către amicii lui (de multe ori se adună în turme pentru că sunt mai îndrăzneți așa).

Și dacă mai am și chef să fac batjocură ca la carte, mă opresc, zâmbesc frumos și îi spun că n-am microscop să pot vedea chestii mici. Până se prind ei că zâmbetul era doar de fentă și că i-am făcut de cacao, eu sunt plecată deja.

Singurii de care nu fac batjocură sunt șantieriștii care fluieră. Încerc să-i ignor, că dacă le zic ceva nu mai scap de ei.
cine
brontozaurel
cand
marți, 26 iulie 2011 la 11:40:00 EEST
Faza de ieri s-a intamplat la usile unui complex comercial. Eu ieseam, ei intrau. Presupun ca ar fi fost destul de umilitor sa intre cu inghetata in cap sau pe tricou.

Orice as spune, o intorc ei cumva impotriva mea. De-aia nu mai spun niciodata nimic. De-aia vreau topor.
cine
krossfire
cand
marți, 26 iulie 2011 la 11:47:00 EEST
Trebuie sa ierti, sa fii mai calma sa...fuck it..toporul in sine e destul de greu pentru o fata si in plus, lovitura nu poate fi aplicata direct, ca in desene (e usor de ferit de ea). Ce iti trebuie tie este un baston telescopic, doar ca-s putin cam ilegale :)
cine
Garm
cand
marți, 26 iulie 2011 la 12:28:00 EEST
Astia sunt oamenii, din pacate la noi nesimtirea este la ea acasa. Probabil ca cel mai bine este sa nu ii bagi in seama, sa te faci ca nu vezi/auzi.

Kross dar stii al naibii de multe despre loviturile de topor. Te pomenesti ca oi fi un Jack The Ripper sub acoperire :)).
cine
brontozaurel
cand
marți, 26 iulie 2011 la 13:16:00 EEST
@krossfire: Ah, e bine, daca nu-s atat de placinte incat sa nu se poata feri; nu vreau sa ajung la racoare pentru omor. Vreau sa par nebuna, dusa rau (un "Satan, accept my sacrifice!!!", un urlat, un horcait, ridicat toporul) si sa-i sperii putin...


@Garm: Asta am facut pana acum, atatia ani... Nu merge. Nesimtitii devin din ce in ce mai indrazneti.
cine
Alex
cand
marți, 26 iulie 2011 la 14:33:00 EEST
Viata este grea dar nah nu trebuie sa ii bagi pe toti in seama :) si eu am un prieten care e aiurea in masina cu claxoanele dupa fete... ma rog sa nu ma recunosca cineva :)))...

btw: nu inteleg de ce unele (si am vazut destule) poarta astfel de tricouri inchise/imagini nu prea 'ok' .. dar nah fiecare cu ale lui pana la urma.

anyway esti frumoasa :p
cine
krossfire
cand
marți, 26 iulie 2011 la 14:49:00 EEST
Bastonul telescopic nu omoara, dar lasa vanatai teribile daca-i bine facut. Ca alterantive mai ai electrosocul, dar trebuie sa fii aproape, spray-ul paralizant (dar o invitatie retarda nu justifica folosirea) si armele albe (cutit, ranga...nu cred ca poti cara un topor dupa tine fara repercusiuni) + armele de distanta & tir sportiv (arc, arbaleta, arc compoound - numai primul poate fi achizitionat la liber...si ala cu greu)
cine
brontozaurel
cand
marți, 26 iulie 2011 la 15:53:00 EEST
@Alex: Raspunsul e in prima propozitie din postare - vreau sa fiu lasata in pace. De-aia port tricourile alea, de-aia umblu incruntata, cu pumnii stransi si cu parul in ochi.


@krossfire: De gasit, e imposibil sa nu gasesc ceva bun. Macar o lopata sau un lant...
cine
Alex
cand
marți, 26 iulie 2011 la 19:44:00 EEST
"Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca una din ele chiar va fi." – Jeremy Schwartz

"Sunt momente in viata in care, oricum ti-ar obliga altii corpul sa stea, are aripi, se ridica deasupra tuturor mizeriilor." – Mariana Fulger

Poate te ajuta asta http://bit.ly/qahX6h insa sper ca glumesti ...
cine
brontozaurel
cand
marți, 26 iulie 2011 la 20:11:00 EEST
Primul citat mi s-a parut mereu foarte aiurea. As prefera sa nu (traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima). Intotdeauna mi-am imaginat ca ultima zi va fi urata, plina de suferinta, de neputinta...
cine
Alex
cand
marți, 26 iulie 2011 la 21:48:00 EEST
Adica sa te bucuri de fiecare zi ca si cum ar fi ultima zi in care poti sa faci ce vrei tu. Gen "to do" list. Eh dar depinde si cum privesti problema.
cine
liviuberdila
cand
sâmbătă, 30 iulie 2011 la 16:18:00 EEST
Nu sunt eu usa de biserica (multe ganduri necurate imi traverseaza cortexul cand vad ceva pe gustul meu) dar nu ma apuc chiar sa fac remarci aiurea la adresa unei fete. Problema este cam in halul urmator, cu cat le dai mai mult apa la moara, cu atat vor fi mai indarjiti. Orice gest pentru astfel de elemente este considerat ca o forma de a le da atentie, trecand pe langa ei fara sa te uiti ii va pune cu botul pe labe mai repede ca un topor. Oricum, un baston telescopic cu electrosocuri costa doar 150 de lei. Este intimidant atat pentru javrele pe patru picioare cat si pentru cele bipede.
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 30 iulie 2011 la 16:25:00 EEST
Trec mereu fara sa ma uit, fara sa zic ceva. Nu a ajutat vreodata.
cine
liviuberdila
cand
sâmbătă, 30 iulie 2011 la 17:05:00 EEST
Atunci ramane electrosocul. Orice nevertebrata sau vertebrata stie sa se fereasca de foc si de fulgere.
cine
cartim
cand
luni, 15 august 2011 la 23:19:00 EEST
Electrosurile sut mai elegate :)si sunt eficiente...
cine
brontozaurel
cand
luni, 15 august 2011 la 23:23:00 EEST
NU POT SA FOLOSESC ASA CEVA. SUNT MOTOTOALA, MI-L IA DIN MANA! Si il foloseste pe mine.

Am tipat suficient de tare?
cine
Moldoveanca
cand
luni, 22 august 2011 la 09:18:00 EEST
Fata mea, se cheama spray paralizant, se da in botul agresorului si se fuge.

Citeam pe un blog ca fazele astea "fac parte din romantismul balcanic, un semn clar ca un barbat admira o femeie". Romantism??? LOL. O admira??? La ce, la un viol mic? Nu degeaba se spune ca agresiunea verbala e la fel de rea ca cea fizica :(
cine
brontozaurel
cand
luni, 22 august 2011 la 13:23:00 EEST
De cate ori trebuie sa repet ca SUNT MOTOTOALA? De fiecare data mi-a fost apucat bratul in aer. Daca mai aveam si spray paralizant in mana, ajungea sa fie folosit pe mine.

Singura chestie care a mers pana acum a fost grohaitul...
cine
Anonymous
cand
joi, 3 noiembrie 2011 la 14:29:00 EET
spray paralizant NU te sfatuiesc. mai mult iienervezi si fac mai urat

fazata vazuta pe viu in liceu, o tipa a dat de la maxim 15 cm un jet in fata unui tip, eu eram la cam 5 metrii in spate. ala si-a sters de pe fata lichidul i-a luat sprayul si i-a dat in cap cu el ( nu foarte tare ce-i drept) si i-a spus ca lui chiar ii place mirosul. sa nu zici ca era stricat/expirat ca in spate ne-au dat lacrimile instant

de atunci am renuntat si eu la el, merg pe ideea ce ai in gand atragi in jurul tau, asa ca daca in preajma lor ai idei de "topor" aia primesti, stiu ca mai demult cand vedeam cate un grup de caini care isi aratau coltii ii priveam ca pe niste bucati de carne pe protap, si ai naibii isi dadeau seama ca nu prea le merge.

ignorarea e cea mai buna atitudine in cazul tau
cine
brontozaurel
cand
joi, 3 noiembrie 2011 la 14:59:00 EET
Cea mai buna, dar daca vad ca nu reactionezi... devin din ce in ce mai indrazneti...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)