on the verge of extinction... again

ma simt importanta

Scooby the vede!

Da, da, ma simt foarte importanta. Exista oameni care sunt dispusi sa toace timp si bani ca sa ma urmareasca pe mine, o ratata fara loc de munca, fara viata. Pentru ca vor sa ma controleze ca sa... aaa... aaa... nu stiu, dar la urma urmelor eu is oricum proasta, asa ca probabil exista o explicatie logica si faptul ca cineva afla cum suspin cu scrisorile de dragoste ale unui blond sub bot, cum ma frec cu buretele sub dus, cum imi trag in picioare sosetele, cum ma frec bot in bot cu animalele de plus chiar poate sa fie ceva util pentru cei care au pornit o conspiratie mondiala.

Scooby-Doo, beware, someone is watching you!

Mmm... probabil ar trebui sa explic ce m-a apucat. Pe la mijlocul lui octombrie, am purtat o conversatie interesanta pe Y!M. Scuze ca sunt patru bucati, e partial din cauza faptului ca Y!M 11 cu al sau Conversation History e bou (bine, si eu is vaca, pentru ca l-am instalat tocmai pentru optiunea de cautare prin arhiva... optiune care merge atat de frumos incat uneori imi intoarce -28, -36, -48 sau un alt numar negativ de rezultate) si sparge conversatiile in mai multe bucati. Si partial din cauza ca sufar de lene selectiva - m-am deranjat sa blurez id-urile, dar mi-a fost lene sa unesc bucatile. In fine, cele patru bucati sunt cele de mai jos. Ah, da, avertizare: a nu se servi cu lichide in jur. S-ar putea sa ajungeti sa va incleiati tastatura sau monitorul. Pe scurt ar fi ceva de genul: un politist gras cu mustata, entitatea cenusie a serviciilor secrete, ne hipnotizeaza pentru ca vrea sa-mi controleze sosetele. Sfarsitul este delicios. Un fel de cred ca am auzit ceva de binar, dar nu stiu exact ce si oricum n-am retinut bine. Da, mai era ceva la sfarsit. I-am aratat filmuletul cu iepurasi de pe YouTube si mi-a zis ca ar fi buni pe varza...

partea I
a doua partes
a treia parte
ultima parte

Precizare #1. Ideea mi-a venit dupa ce am mai citit un articol pe tema teoriei constipatiei conspiratiei la Krossfire.

Precizare #2. Nu sunt ipocrita. In caz ca intri pe aici, probabil ca nu, ca nu-ti pierzi timpul cu blogul unei proaste, vezi ca ti-am spus de atunci ca n-o sa tin conversatia pentru mine. Dupa cum am fost foarte directa si cu alte ocazii. Atunci cand ti-am zis ca nu ma pasioneaza sa discut despre anumite subiecte, atunci cand te-am rugat sa nu-mi mai trimiti mass-uri si asa mai departe. Zi mersi ca n-am lasat id-ul clar. Ah, da, daca nu mi-era lene sa caut, puneam si o perla mai recenta, aia cu "poate sa-mi intre cineva in pc atunci cand e inchis si sa-mi fure poeziile"

Precizare #3. In prima imagine sunt ochii lui Scooby. Mi-am pozat unul din DVD-urile cu Scooby si apoi am decupat ochii si sprancenele din poza.

9 pareri

cine
Florin
cand
sâmbătă, 5 februarie 2011 la 20:55:00 EET
In ultima vreme mananc litere, le amestec, le incurc sau pun litere in plus. Prima data am citit 'importata' :P :))
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 5 februarie 2011 la 21:04:00 EET
Neh, nu stiu cine m-ar importa pe mine... :)
cine
mda
cand
sâmbătă, 5 februarie 2011 la 22:09:00 EET
ce conversatie tampita.

n-are continuare :(

din cate stiu, mac e pentru design, ca trollolol, tiff cer multe vrajeli.

cred ca ala se chinuia sa spuna ceva ce eu personal nu consider teorii conspirationiste, si anume ca trollolol, daca ai $$$$$$$$$$$$$ in cont, am impresia ca legea si politica pot fi miscate cu degetul mic, pentru ca ai cu ce.

din cate stiu, Google prin cookies oricum colecteaza date despre ce cauti and shit. Am auzit si de implementari prin IE pentru oprirea pedofililor and shit, anyway eu nu prea vad ce ar putea sa vanda Google din faptul ca am mai luat si eu ceva dupa tpb.org, am mai editat un articol pe wikipedia sau am intrat pe blog.

Statistica troll-ilor romani online ?
cine
Ionut
cand
sâmbătă, 5 februarie 2011 la 22:38:00 EET
da, foarte amuzant! :)
cine
brontozaurel
cand
marți, 8 februarie 2011 la 16:03:00 EET
@mda: asta zic si eu - atata timp cat nu fac nimic rau, evidenta a ceea ce fac eu pe net foloseste la ...? (in afara de statistici)

@Ionut: ma gandeam eu...
cine
krossfire
cand
miercuri, 9 februarie 2011 la 14:19:00 EET
Cum iti spuneam, e delicios :)
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 9 februarie 2011 la 15:04:00 EET
Hehe :)
cine
mircea
cand
miercuri, 23 februarie 2011 la 23:01:00 EET
Tipu-i totusi optimist: a zis ca mai vorbiti peste 5 ani. Era mai grav daca-ti predica despre sfirsitul lumii in 2012. Trebuia sa-l intrebi el cu ce se simte atit de important pentru securistul gras si cu mustata? Isi da intilnire cu copiii in parc? Sparge coduri nasa si muta satelitii de pe orbita? Sau vinde tigari moldovenesti in Obor? E rau sa te subestimezi, dar e grav sa te crezi buricul pamintului. Si din pacate la noi pamintul are o gramada de burice.
cine
brontozaurel
cand
joi, 24 februarie 2011 la 01:22:00 EET
N-ar fi o idee rea sa-l intreb :)

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)