Adresa blogului este brontozaurel.blogspot.com/ncr !!!
Postare mai nouă ► ◄ Postare mai veche

chestii dragute

Ma trezeste telefonu' in dimineata asta. Un numar bizar, din putine cifre. La telefon, o dama care vorbeste o engleza atat de proasta incat ma intreb un moment ce dracu' o fi limba asta. Zice ceva de "your slides" - ce dracu'? E vorba de vreo prezentare de-a mea sau ce?

In cele din urma inteleg ca zice de fapt "your flight". Ma suna in legatura cu zborul meu din data de 26, imi spune. Inca adormita, incerc sa-mi dau seama care mama dracului e ala. Cred ca e cel de la plecare din Bucuresti. Stai putin, de ce vorbeste in engleza, ala e cu Tarom? I'm confused. Sunt sincera. Engleza ei e atat de proasta. Se poate sa primesc un mail cu detalii? Ma luminez ca trebuie sa fie cel de-al doilea, cel catre Berlin. Nu sunt romani... ce mama dracului sunt?

Nu inteleg de ce-mi spune ca zborul din ziua urmatoare a fost anulat, ce treaba am eu cu ala? Au de gand sa-i bage in acelasi avion si pe cei din ziua urmatoare, stam doi pe un scaun? Ma dau pe mine afara ca sa bage pe altcineva? Ca zborul meu va fi pe 26, deci in aceeasi zi, dar seara, daca nu e in regula pentru mine, nu pot sa-mi primesc banii inapoi. Zic ok daca e in aceeasi zi.

Cateva ore mai tarziu, imi dau seama ca zborul meu nu era cel de pe 26, pe 26 seara sunt la concert! Zborul meu era cel din data de 27, cel anulat!

Mbine. Vad eu cum o sa fac 500+ kilometri prin Germania. Intr-un camion cu gaste, cu autostopul... dar cu siguranta nu platind ceva in avans din nou.

Inca o data, Ana, ce ar trebui sa stii deja?

Never trust anyone.

1 parere la chestii dragute

 • cine: Ripper delete comment icon
  cand:
  Salutare,
  Ar trebui sa poti sa ii contactezi cumva (poate prin telefon) si sa le explici ca a fost o neintelegere si ca vrei ceva pe 27 sau pe 28. Gasesti pe link-ul de mai jos mai multe de talii despre obligatiile companiilor aeriere si despre ce poti face.
  Zi frumoasa si zbor placut!

  http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_ro.htm

Da, ma intereseaza si parerea ta!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)
Abonare comentarii