Adresa blogului este brontozaurel.blogspot.com/ncr !!!
Postare mai nouă ► ◄ Postare mai veche

pentru ca...

... nu este de ajuns sa fi fost fatat de o scroafa si, in consecinta, sa fii porc. Trebuie sa fii si batut in cap. Ilustratie.


... n-am mai vazut ceva de genul asta facut de altcineva pana acum. Am mai vazut cuburi, prisme doar cu fetele laterale, dar niciodata figuri geometrice in spatiu si complete, cu toate fetele, inclusiv cele care nu-s dreptunghiulare.

Sa va fie mila de mine si sa-mi spuneti daca le-am pocit numele in romana (le-am cautat pe google asa cum le-am scris eu in romana si le-am gasit, dar nici asta nu cred ca garanteaza 100%). Eu is aia care a folosit furculisionu' "diofantine" o buna bucata de vreme pana sa afle ca in romana de fapt e "diofantice". Ahem, pentru cine nu s-a prins despre ce dinozauri roz vorbesc.

Deci lista cu draciile (merg doar pe Chrome/ Safari si sacadat pe Firefox):

Cum arata?

In caz ca si-a mai pus si altcineva intrebarea asta, i-am dat deja raspunsul. Si o explicatie detaliata pentru cum se construieste (si animeaza) un cub in 3D doar cu CSS.


... mai fac si chestii utile, nu doar experimente sucite care merg doar intr-un browser-doua. Pentru oricine a avut vreodata probleme cu background-size.


... imi crapa creierul incercand sa-mi aduc aminte de cate ori am zis-o. Nu au existat niciodata chestii de genul -ms-border-radius, -o-border-radius, -ms-box-shadow, -o-box-shadow! Mai mult, la momentul de fata, nici macar nu mai e nevoie de prea multe chestii cu prefix pentru browserele pentru desktop.


... imi dau seama de cat de importanta e crearea unui "reduced test case" in momentul in care cineva tranteste in panoul de HTML din jsFiddle intregul HTML generat al paginii, de la doctype pana la </html>. Si pana sa ma prind de unde dracu' exact opresc animatiile pornite din JavaScript in asa fel incat sa pastrez in pagina elementele generate si ele din JavaScript, procesorul turbeaza.

4 pareri la pentru ca...

 • cine: morbo delete comment icon
  cand:
  eh, daca e sa luam dupa ce avem in cap, porci am fi multi. atat ca unii si-o asuma guitand :)
  acum sa comenteze cineva care se pricepe si la chestiile serioase din articol.
 • cine: brontozaurel delete comment icon
  cand:
  Poate sa guite cat vrea in cocina proprie, nu deranjaza pe nimeni. In schimb cand are pretentia sa iasa din cocina...
 • cine: Anonim delete comment icon
  cand:
  http://xkcd.com/624/
 • cine: brontozaurel delete comment icon
  cand:
  never used adbock. never saw that kind of stuff. so really, not true...

Da, ma intereseaza si parerea ta!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)
Abonare comentarii