on the verge of extinction... again

leapsa - scris de mana

stilou si cerneala

[Stiu ca mai sunt datoare cu o leapsa si o s-o onorez in saptamana care vine.]

S-a pornit saptamana asta o leapsa pe care eu am gasit-o foarte draguta si chiar am intentionat din prima sa o preiau. Dar cum sunt lenesa la scris... mi-a luat cateva zile pana sa ma apuc. Intre timp am vazut ca a mai fost preluata si de altii (aruncati un ochi la posesoru' de smotocibile*, pe blogul lui Ales Mielus si la Camil)

Insa in cele din urma... m-am pus si eu pe scris. Si cum eu sunt genul "at first I couldn't start, but then I couldn't stop"... am ajuns sa umplu aproape doua pagini. Asa ca aveti ocazia sa ma vedeti scriind cu diacritice. Din pacate, nu prea mai am multe ocazii sa scriu de mana. De cele mai multe ori, tot scrisul meu de mana se rezuma la o semnatura. Mai rar, se intampla sa fie nevoie sa imi trec numele in clar sau sa mai completez niste rubrici intr-un formular. Dar asta se intampla de maxim doua ori pe luna. Asa ca... trista constatare, dar acum scriu urat...

Dar ca sa n-o mai lungesc, aveti in continuare pozele:

Am scris cu stilou cu cerneala si cu diverse alte instrumente de scris. Am scris pe foi colorate pentru ca pe alea le-am gasit inaintea celor de matematica (pe care trebuia sa le fi cautat mai bine, pentru ca macar m-ar fi ajutat sa nu mai scriu asa stramb).

Da, stiu, scrisul seamana cu mutra mea. E la fel de rotund.

Cine vrea leapsa sa se serveasca. Chiar daca nu are blog, poate sa lase un link catre o poza in comentarii. Chiar sunt foarte curioasa sa vad cum scriu altii. BogDan?

* Ahem, pentru cine nu stie ce-s alea smotocibile.

5 pareri

cine
liviuberdila
cand
luni, 19 decembrie 2011 la 12:02:00 EET
Pai daca ala e scris urat atunci al meu este.....mi-e rusine sa zic.
cine
krossfire
cand
joi, 22 decembrie 2011 la 23:30:00 EET
E un scris de mana foarte frumos si curat. Daca-ti preiau leapsa, o sa-ti dau impresia ca-s pictor suprarealist (cand de fapt, culmea, munca mea se bazeaza mult pe scris).
cine
cartim
cand
duminică, 25 decembrie 2011 la 19:56:00 EET
Ai un scris inflorit , foarte caligrafic si frumos.

Esti foarte atenta la detalii si esti un om cu o imaginatie si o creativitate deosebite...cel putin asta spune scrisul tau :))
cine
i
cand
miercuri, 28 decembrie 2011 la 18:30:00 EET
Gelozia pe mine cat casa relativ la caligrafia ta (am chiar un flashback cu o cearta cu invatatoarea mea, in clasa a treia, in care mi se spunea ca scriu cu picioarele).
http://musingcat.wordpress.com/2011/04/26/i-sleep-and-im-lazy/
Si da, e scris cu stiloul, cu cerneala verde mai exact.
cine
Anonim
cand
vineri, 23 martie 2012 la 21:46:00 EET
Superb scris !!! Bravo tie , chiar scri super ! ( oana )

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)