on the verge of extinction... again

bronto la AC/DC

Am plecat pe la 13. Am fost la poarta inainte de 14. Am intrat dupa 15. Am stat la gard, pe lateralul T-ului, in partea in care sta Malcolm, cam la 1/4-1/3 din lungimea T-ului, in partea dinspre scena. Nici nu mai stiu ce ganduri cretine sau vid o fi fost in capul meu pana la Down. Tin minte doar ca la un moment dat se plimbau pe acolo niste fete imbracate in rosu cocotate pe ditamai toacele. Si majoritatea pareau gravide si cocosate.

Down si Iris. Bun. Adica a fost bine ca a fost ceva de umplutura si o motivatie sa ma misc putin. Asa cum am promis, am fost in pantaloni scurti, camasa, cravata si sacou. Dobitoaca de mine nu a luat in considerare o chestie insa: temperatura. Pana sa apara Down pe scena, picioarele mele erau deja negre de inghetate ce erau. Aproape la fel de negre ca si sosetele pe care mi le tot trageam disperata peste genunchi. Ah, si BGS-ul a fost total demoralizator la capitolul asta - indivizii aia tremurau fix in fata mea. Faptul ca sunt o fiinta lipsita de creier mi-a folosit cat timp au cantat Down. Daca as fi avut asa ceva, l-as fi pierdut la cat am dat din cap, mai ales la sfarsit, ca atunci mi-au placut mie mai mult. Inca ma doare gatul. Anselmo a terminat cu un "... and she's buying a stairway..." si o invitatie catre public sa continue "... to heaven..." Moment in care brontozaurelului i-a trecut prin tartacuta ca poate Iris o au in plan completa. Nu. Pana la 19:35 mi-am verificat ceasul din minut in minut. Nu mai puteam de frig si nu imi luasem inca sacoul pe mine. Si ma gandeam ca mi-l iau pe mine la Iris si mi-l dau jos la AC/DC, cand o sa ma incing. Aripile mele au fost foarte fericite cand s-a facut 19:35 si mi-am luat sacoul pe mine. M-a ajutat si miscarea facuta si cat au cantat Iris. Gatul meu mi-a fost foarte recunoscator ca de data asta n-am mai dat din cap ca disperata.

Asteptare pana la AC/DC. Sau mai bine zis agonie, ganduri negre, scenarii catastrofice...

AC/DC. Cum incepe... cred ca stie toata lumea. In caz ca mai exista cineva care nu stie... asa. Si nu mi-a mai parut rau. Ca m-am imbracat asa, ca am inghetat. Pur si simplu am simtit ca e cel mai potrivit omagiu pentru nebunul ala mic care alerga prin fata mea.

Rock N' Roll Train... running right off the track. Si un brontozaurel epuizat inainte sa se termine piesa. Hell Ain't a Bad Place to Be... brings out the devil in me. Back in Black... got nine lives... abusin' every one of them... Big Jack. A doua piesa de pe Black Ice. Dirty Deeds Done Dirt Cheap. Si un brontozaurel urland iar pe acolo. Aaaa... nu mai sunt sigura de ordine. Thunderstruck. Black Ice... when the devil come a callin' I ain't gonna be around... Shot Down in Flames. The Jack. Si apoi a inceput sa coboare clopotul. Hells Bells. Shoot to Thrill... too many women and too many pills... War Machine. High Voltage. Si apoi... a inceput inca o piesa. Crant, crant... asa s-ar fi auzit... daca s-ar fi auzit de muzica. Plastice strivite sub tocuri. Organe rearanjate. Ficatul ricosand de clavicula, rinichii in gat. You Shook Me All Night Long. TNT. Cu flacari. Whole Lotta Rosie. Let There Be Rock. Imagini cu Bon Scott. Si momentul Angus. Si apoi intuneric.

Urmat de reintoarcerea pe scena cu Highway to Hell... my friends are gonna be there too! For Those About to Rock... We Salute You!

Bere in sosete. Bleah!

Poze. Facute cu telefonul, puse in ordine exact inversa de photobucket, iar Angus e al dracului de greu de prins...

PS - Faptul ca am obiceiul sa ma port cu biletele de concerte de parca ar exploda daca le sifonez cat de putin s-a dovedit a fi util. N-am avut nici un fel de probleme la scanare.

4 pareri

cine
NeliniÅŸtitu'
cand
luni, 17 mai 2010 la 15:33:00 EEST
Mulţam fain pentru împărtăşire! :)
Să te mai duci şi să mai zici. :)
cine
brontozaurel
cand
luni, 17 mai 2010 la 15:56:00 EEST
O sa ma mai duc. Desi in urma cu cateva ore imi juram ca nu-mi mai iau niciodata nici un bilet la nici un concert. Si dupa aia am reusit sa ma adun si sa dau play pe o piesa cu Dio pentru prima data dupa ce am aflat. Nu o piesa de-a lui, ci coverul dupa Aerosmith, Dream On cu Malmsteen... sing it with me if it's just for today, maybe tomorrow the good Lord will take you away...

Adevarul e ca nu regret nici unul din concertele la care am fost. Regret insa enorm ca am ratat Alice Cooper si Judas Priest. Si, ca intotdeauna cand e vorba de oameni trecuti de o anumita varsta... :|
cine
Garm
cand
marți, 18 mai 2010 la 22:47:00 EEST
Un show absolut total, probabil cel mai reusit concert din cate am vazut eu. Pe plan sentimental pun peste AC/DC : WASP, Manowar si Motorhead... dar ca spectacol...AC/DC clar sunt pe primul loc.

Ce-i drept i-a ajutat si bugetul, am auzit ca toata distractia a costat in jur de 2.5 mil $.
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 19 mai 2010 la 03:11:00 EEST
Da. AC/DC au fost zei pe scena, au avut un spectacol fenomenal de bine organizat care clar nu avea cum sa fie ieftin. Mi-au placut foarte mult. Insa am simtit altfel Motorhead anul trecut. Cumva, a fost ceva mai special.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)