on the verge of extinction... again

bittersweet. wrong. right. wrong. right. wrong!

Mi-era frig si eram inca adormita. Am ciulit urechile. Vocea aia. Dupa care inca sunt nebuna. Pe care as recunoaste-o dintr-un milion. Ce dracu'? E aici? Ce dracu' cauta aici? Nu trebuia sa fie plecat? Toate au ramas doar ganduri. N-am zis nimic cu voce tare. Cu siguranta visam.

Si am intrat dincolo. Nu, nu visasem. Era acolo, vorbea la telefon. Eu... cred ca aveam o privire tampa pe fata. Si in continuare imi era frig si somn. Si n-a putut sa nu glumeasca pe seama faptului ca eram adormita si ca probabil sunt suparata pe el ca m-a trezit asa devreme. Nu, n-as mai fi dormit inca 6 ore. Chiar asa mult nu dorm.

Se pregatea sa plece. Mainile mele erau inghetate. Apa calda. Somnorici. Asa ma vedeam in oglinda.
Se poate?
Da. Sec. Why in Hell are you asking for permission to come in? You were in my underwear just hours ago... Dar asta n-am mai spus-o cu voce tare. N-am mai zis nimic. M-am dat la o parte sa-i fac loc si lui la chiuveta si atat.

Inca am filmuletele cu bla-bla-urile lui. Si nu e bine. Sau... ? Am spus mereu ca stiu ca o sa se termine, ca vreau sa se termine, ca trebuie sa se termine, ca n-as suporta sa-l am pe cap la infinit, ca vreau doar niste amintiri ale unor momente perfecte, amintiri pe care sa le pastrez intr-un sertar si pe care sa le scot din cand in cand... in momentele in care voi avea nevoie de un zambet. Bun. Asta am. As fi putut sa trag cu dintii, s-o lungesc. Dar n-am vrut. N-am putut sa vreau. Si n-ar fi fost corect. Sa las niste momente de fericire intensa sa se dilueze. Acum ma simt vinovata ca tocmai m-am uitat la unul din filmulete. Si ma simt vinovata si pentru faptul ca ma simt vinovata. De ce? De ce sa ma simt vinovata? N-am facut decat sa scot putin amintirile din sertar.

Everything's wrong. Everything! Fundamentally wrong...

All memories connected to him are sacred to me. Because he made me happier than I had ever been. And then it was over and I was still happy. I still am.

"All men brag about the women they've had."
So did he?

I'm not...

Bloody Hell...

4 pareri

cine
krossfire
cand
marți, 9 iunie 2009 la 22:53:00 EEST
Not all men, just the guys who never had a truly great woman ;)
cine
brontozaurel
cand
marți, 9 iunie 2009 la 23:06:00 EEST
@krossfire: e si asta o posibilitate...
cine
Robintel
cand
sâmbătă, 13 iunie 2009 la 00:35:00 EEST
It ain't wrong if it made you happy. Well, were you happy?
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 13 iunie 2009 la 00:44:00 EEST
Yes, undoubtedly :)

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)