Adresa blogului este brontozaurel.blogspot.com/ncr !!!
Postare mai nouă ► ◄ Postare mai veche

dileme meteorologice

11:13. Ies din bloc. Afara, soare de cateva ore bune. Cel putin de la 7:21, cand ma trezisem. Doar ca pana sa ies n-avusesem ocazia sa aflu cat de ascutiti ii sunt coltii. Mbine. Ma gandesc ca sunt totusi bine echipata si aveam oricum de gand in plan sa-l bat la timp pe omuletul de pe Google Maps pe un traseu care oricum este la deal si implica alergat in sus pe cateva seturi de scari.

Si totusi... 23 de minute mai tarziu ajung cu nasul si cu degetele inghetate la destinatie.

10 ore mai tarziu, afara ploua. Dar hai sa nu las totusi dracia aia murdara pana maine, asa ca hai sa dau o fuga pana la colt sa iau ceva cu care sa o curat. Pentru ca lene, mama, lene, de data asta nu-mi mai trag pe mine alea doua randuri de haine care existasera de dimineata intre tricou si hanorac. Aproape ca-mi vine sa glumesc - daca nu mai auziti nimic de mine, sa stiti ca am murit inghetata, dar ma abtin, dracu' stie ce reactii obtin. Sunt chiar asa de neamuzante glumele mele?

Afara ploua, asa ca ma deplasez cu frica sa nu alunec si sa fac buf. Deci cu viteza melcului. Ajung inapoi rosie la fata si transpirata. Desi afara e intuneric, ploua, am avut cu doua randuri de haine mai putin decat de dimineata si m-am miscat de vreo patru ori mai incet.

Ce mama dracului consuma vremea asta?

nici o parere la dileme meteorologice

Da, ma intereseaza si parerea ta!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)
Abonare comentarii