on the verge of extinction... again

no, you're not a music magazine. you're not acting like one.

Ca sa vedeti ca nu e doar presa din Romania - nici altii nu-s mai breji!

Ce mi-a venit? Pai... a se vedea poza. Coperta Metal Hammer de pe luna iunie. Mai precis citatele. Le inteleg scopul, acela de a atrage atentia si de a-i face pe unii sa ia foc. Doar ca sunt complet irelevante pentru o revista de muzica. Sunt demne de o fituica de scandal in schimb.

Scuza cu asta se cere nu mai tine. Daca servesti mancare pentru porci, nu te supara ca doar porcii se reped spre farfurie. Da, da, da, toti avem facturi de platit si ce conteaza ca-s de proasta calitate daca-s multi. Corect, daca nu-ti pasa de propriul nume.

Sincer, ma simt jignita de presupunerea ca astea ar fi chestiile care m-ar interesa cel mai tare din interviul ala. Mi-e greu sa cred ca omul n-a fost dispus sa vorbeasca despre noul album in interviu si ca nu ieseau de acolo patru citate interesante pentru coperta.

5 pareri

cine
krossfire
cand
sâmbătă, 1 iunie 2013 la 17:31:00 EEST
Dar cam asa sunt toate sincer. Metalhammer e inca o revista curatica si citibila (am prins cateva exemplare). Altele au ajuns in zona "Best types of weed for a metal concert".
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 1 iunie 2013 la 18:03:00 EEST
Stiu ca-i mai curatica decat altele. Si fix asta e cel mai trist. :(
cine
Garm
cand
vineri, 7 iunie 2013 la 21:33:00 EEST
Ana, nu este frumos sa judeci o carte (revista) dupa coperta. Metal Hammer UK este o revista ok pentru zona metal (cam cea mai buna revista de gen). Cat despre Mustaine - asta este personajul, asta e farmecul lui...Mustaine intotdeauna a fost implicat politic (Peace Sells, Holy War...). Ce citat ai fi vrut sa puna "The new album kicks ass" ?!?
cine
brontozaurel
cand
vineri, 7 iunie 2013 la 23:24:00 EEST
Stiu unde se situeaza Metal Hammer si fix de asta m-am enervat. Altfel n-as fi vazut nici macar coperta... pentru ca n-as fi fost interesata s-o vad.

Si Mustaine ar trebui sa se abtina uneori, desi imi dau seama ca e greu cand e intrebat si ar fi greu sa nu fie intrebat cand Megadeth au o groaza de piese pe teme de gen... dar asta e alta poveste.

Altfel, de al patrulea citat ce mai zici? Nu conteaza ca omu' spune ca n-ar purta asa ceva, "rubber suit with tits" trebuie sa apara pe coperta, nu?

Chestia e ca sunt sigura ar fi avut suficiente de spus despre album. Uita-te doar la streamul lui de twitter... eu tin minte ca a ciripit destule chestii interesante in primavara asta.
cine
Garm
cand
sâmbătă, 8 iunie 2013 la 00:53:00 EEST
Well, am recitit interviul si pot sa iti spun ca in mare parte este asa. Dar uite totusi cateva citate mai pe gustul tau: "I try and write lyrics with meanings rather than standard metal lyrics". "I remember when I first discovered AC/DC I thought I'd died and gone to heaven.". "The lyrics on super collider tell the story of what I've believed since I was a teenager. I don't think things have changed much - not in just America, but the whole planet. We need help in learning how to treat people how we want to be treated ourselves."

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)