Adresa blogului este brontozaurel.blogspot.com/ncr !!!
Postare mai nouă ► ◄ Postare mai veche

muzicale. si vizuale. 7.

Pentru ca oricum nu exista altceva despre care as vrea? m-as simti in stare? as considera ca merita? sa scriu. Pentru ca, la o luna dupa, inca aproape ca ma bufneste rasul cand imi amintesc. A fost foarte distractiv. Chiar daca a fost doar cateva ore si au urmat apoi niste saptamani oribile. Asa ca probabil nu strica sa subliniez o chestie aici pe blog. Ambele trupe au videoclipuri relativ noi.

Gamma Ray. Videoclipul iesit acum o luna e pentru Master of Confusion, piesa care da si titlul noului EP, care ar fi trebuit sa fie un album complet... but deadlines are not our best friends spune coperta. Adica n-a fost gata albumul intreg pana la inceperea turneului, asa ca au fost impachetate cele doua piese noi impreuna cu doua cover-uri si cu sase bucati live inregistrate pentru Skeletons & Majesties, dar care n-au mai incaput acolo si s-a adunat in felul asta suficient cat sa umple un CD.

In fine. Piesa suna "catchy". In functie de dispozitie, uneori o gasesc chiar amuzanta. Si spun uneori pentru ca nu mi-e deloc greu sa ma identific cu ea... iar in unele momente, asta ma face sa ma simt mai mult vinovata decat amuzata. Videoclipul e simplu si proaspat, sunt doar ei prostindu-se pe acolo si versurile aparand in dreapta si-n stanga. Ceea ce imi place. Pe langa multe din videoclipurile elaborate care se fac astazi... e ca o para zemoasa pe langa o salata de fructe complicata. Iar bronto alege intotdeauna para!

Helloween. Videoclipul are deja patru luni si e pentru Nabataea. Imi place cum suna piesa... si acelasi lucru il pot spune despre cam tot albumul, din punctul meu de vedere e sensibil peste cel din 2010. Clipul insa... exces de CGI, desi pot sa imi dau seama ca asta e metoda ieftina de a recrea frumos si curat povestea pe care o spun versurile. Imi plac insa mult cum au iesit bucatile cu trupa si cele cu copilul ala in pod.

2 pareri la muzicale. si vizuale. 7.

  • cine: morbo delete comment icon
    cand:
    ai mancat din text...''pentru CA'', ''probabil nu stRica''...
  • cine: brontozaurel delete comment icon
    cand:
    Mersi! :)

Da, ma intereseaza si parerea ta!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)
Abonare comentarii