on the verge of extinction... again

imi vreau masina de spalat inapoi

Si pe mine impreuna cu ea. Iar asta nu are legatura cu nici un fel de rufe. Sau cu orice masina de spalat. Eu am masina de spalat. Care mi-a fost bagata pe gat de ai mei in 2008, dar eu n-am folosit-o niciodata, zace in bucatarie, murdara in momentul asta de ceai, limonada, oua fierte... cred ca de altceva n-am mai murdarit-o de cand a sters-o ultima data. Nu suport ideea de spalat doua sau mai multe chestii impreuna. Ma scarbeste ideea ca as putea spala doua sosete cu grade diferite de jeg pe ele in aceeasi apa.

Asa ca spal mereu manual. Am un lighean si mai multe galetuse si le insir pe toate in baie. Bineinteles ca oricum sunt necesare cateva runde bune de spalat, uneori se poate sa imi ia si trei zile sa spal toate rufele adunate, dar na... Oricum, nu conteaza. Dar motivul pentru care bat campii e motivul pentru care vreau masina aia de spalat inapoi.

Aia pe care o aveau ai mei cand eram mica. Avea un fel de cesulet care ticaia si tati il pornea ca sa ma linisteasca atunci cand se intampla sa-mi fie rau. Aia de sub bara cu prosoape. Aia pe care ma urcam atunci cand ceva nu era in regula. Ca sa ma ascund apoi in spatele prosoapelor si sa plang. My safe place.

Acum nu mai am asa ceva. Nu mai exista loc in care sa ma simt in siguranta sa plang. Am primit oferte sa scriu articole tehnice de CSS/ substrat matematic pentru Codrops, Adobe Developer Connection, Smashing Magazine. Plus guest posturi pe blogurile unor oameni cunoscuti in domeniu (traducere: cu zeci de mii de urmaritori pe twitter). Oferte concrete, am stabilit subiecte, structuri de articole.

Doar ca n-am fost in stare sa fac nimic. Pur si simplu m-am blocat. Si am renuntat. Si nu trebuia sa fac decat ceva ce imi place sa fac, unul dintre putinele lucruri pe care le fac... ok. Ceva in genul raspunsurilor de pe Stack Overflow, al articolului pe care l-am scris pe blogul lui Hugo. I just fucked up, like I always do.

N-am fost in stare sa termin facultatea (ma rog, una din ele... nu pot spune ca-s mandra de diploma aialalta, asa cum sunt sigura ca n-as fi fost de diploma de la Poli avand in vedere ce ingineri stiu ca au iesit din seria in care am fost si cat de jalnice am vazut ca au fost prezentarile de licenta). N-am fost in stare sa tin un loc de munca pentru mai mult de 3 luni si noua zile. Si a asta a fost o singura data, ca in rest nu trec nici de perioada de proba. Pe scurt, sunt o ratata. Si probabil ca o sa mor curand de la o supradoza. Nu de alta, dar s-au inmultit momentele de gen. Paradoxal, s-au lungit perioadele de abstinenta. Zece zile e un record pe care nu l-am mai atins din anul doi de facultate.

16 pareri

cine
Arisu
cand
luni, 11 martie 2013 la 20:11:00 EET
Nu eşti deloc o ratată, eşti la fel de defectă ca restul lumii. Poate un pic mai curajoasă pentru că recunoşti ce nu-ţi place şi nu încerci să dai vina pe alţii. Sincer, nu mi se pare că eu sunt mai bună decât tine, nu de alta, dar pierd vremea scriind comentarii cretine pe bloguri şi articole retardate pe blogul meu în loc să mă avânt în hăţişul site-urilor care ar trebui să ajute outsiderii să acceseze fonduri europene ca să se ridice măcar cu un nivel deasupra statutului de idiot leneş muritor de foame. Dacă sunt nervoasă pe mine nu înseamnă că trebuie să mă învinuiesc de toate lucrurile care nu merg bine, aşa cum faci tu. Serios, mai lipseşte să spui că tu l-ai omorât pe Isus Hristos, ca să fie tabloul complet.

Eşti defectă, aşa, şi? Oamenii normali sunt plictisitori.
cine
morbo
cand
luni, 11 martie 2013 la 22:19:00 EET
imi pare rau mai ales de partea cu abuzul de substante, ca sa zic asa. e mai sanatos sa fii ratat fara o problema din asta. dar na, presiunea... eu am ajuns sa nu mai am nici un moment liber de ea, cand sunt treaz.
cine
brontozaurel
cand
marți, 12 martie 2013 la 19:44:00 EET
@Arisu: Nu, eu l-am omorat doar pe iepurasul de Paste. Asta daca nu invie nenorocitu'...

@morbo: Sincer, mie imi pare mai rau de partea aialalta.
cine
morbo
cand
miercuri, 13 martie 2013 la 00:02:00 EET
si probabil ca partea aialalta a dus la asta cu substantele...
cine
morbo
cand
miercuri, 13 martie 2013 la 00:13:00 EET
@arisu
din pacate eu nu-s normal, dar pot fi foarte plictisitor. asta treaba.
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 13 martie 2013 la 01:53:00 EET
Nu in sensul in care iti imaginezi. Adica nu conteaza. Se poate sa mi se intample o chestie faina si sa sarbatoresc cu o supradoza, se poate sa mearga ceva foarte prost si sa tratez tot asa. Dupa cum se poate intampla ca ceva sa ma devasteze si urmatorul drum pe care il fac sa fie la banca sa depun toti banii. Si in consecinta sa raman fara bani cu care as putea sa ma poluez in continuare. Nu exista nici o regula. Totul e foarte volatil. Deciziile se iau pe baza de minut par/ impar, pe baza de care metrou soseste primul in statie si, de cele mai multe ori, pe baza de "da-o dracului".
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 13 martie 2013 la 22:34:00 EET
Si si perioadele de abstinenta conduc la abuz cand scap din lant...
cine
morbo
cand
joi, 14 martie 2013 la 01:15:00 EET
cam in bataia vantului...atunci tine lantul strans legat. poti sa te simti high de la senzatiile de foarte rau si de foarte bine in sine, fara ajutor chimic extern. uneori, cand ma trezesc ca mi-e scarba/frica sa merg la lucru aproape cum imi era cand mergeam lascoala, ajung sa savurez senzatia dupa un anumit prag.
oricum, scuze ca profit de problemele tale, dar m-am saturat de felul in care atatia oameni din jur nu par ratati. asa-s eu complexat si invidios pe ei, iar sa citesc chestiile pe care le scrii tu e improspatator. atatea ambitii si oameni seriosi...foarte bine pt societate, dar simt nevoia sa ma sustrag din apropierea lor.
cine
brontozaurel
cand
joi, 14 martie 2013 la 04:30:00 EET
It's not as much a high anymore as it is a fix/ distraction. And it's horribly frustrating when I'd feel the need to, but I don't. I can't think about anything else, I can't do anything else...
cine
morbo
cand
vineri, 15 martie 2013 la 01:25:00 EET
Textbook withdrawal symptoms, as they say...If you want to get rid of the dependency by going cold turkey, I'd think horrible frustration and more is to be expected.
cine
brontozaurel
cand
vineri, 15 martie 2013 la 19:57:00 EET
But I don't want to.
cine
morbo
cand
vineri, 15 martie 2013 la 23:01:00 EET
Why?
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 16 martie 2013 la 01:01:00 EET
Because I'd die.
cine
Anonim
cand
sâmbătă, 16 martie 2013 la 14:13:00 EET
Te-ai blocat temporar. O sa revii si o sa faci. Doar te pricepi, nu? Ratare? Cam devreme. Si mie mi-e dor de echivalentul masinii tale de spalat (desi am,probabil, dublul virstei Domniei-Tale). You shouldn't die. Brontos are great. Who said they're extinct? Trebuie sa continui. Gindurile mele bune. LStefan
cine
morbo
cand
sâmbătă, 16 martie 2013 la 19:34:00 EET
nu ca s-ar potrivi altfel decat foarte marginal...
http://www.youtube.com/watch?v=bg4zfSYTJKc
cine
morbo
cand
duminică, 17 martie 2013 la 23:59:00 EET
mai mult mie mi se potriveste

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)