on the verge of extinction... again

drained

Sunt disperata. Asa ca incerc sa fac ceva. Mai multe. Prea multe. Pana cand devine obositor si incep sa ma gandesc ca o sa iasa totul prost. Ceea ce ma va face sa nu fiu altceva decat o gluma proasta. Si gandul asta imi taie tot cheful de a mai incerca macar. Mai bine par lenesa decat sa par proasta. Mai bine par rau intentionata decat sa par incapabila. Si asa constat ca raman in urma dupa ce in urma cu doua zile si jumatate eram inainte cu aproape doua zile. Adica n-am facut mare lucru intre timp.

Faptul ca am ramas in urma ma face sa am din ce in ce mai putina rabdare ca sa fac lucrurile asa cum trebuie. Si daca nu pot sa le fac asa cum trebuie... nu vreau sa le mai fac deloc.

Ma simt complet retardata pentru ca nu inteleg chestii. Mai ales cand e vorba de chestii care pana acum mi-au placut.

Vreau sa dau totul dracului. Si nu ma refer doar la cursuri. Tot ce am de lucru in plus si tot ce n-are nici cea legatura cu programarea, dar e tinut in viata de faptul ca daca ma simt ca un dracusor istet atunci cand reusesc sa rezolv anumite provocari, atunci n-o sa simt nevoia sa distrug ca sa-mi vars nervii.

As vrea sa ma distrug cu totul. Nu sa mor pur si simplu, sa mor intr-un fel care sa ma distruga cu totul. Tren, explozie, incendiu... cand vine cutremurul ala?

7 pareri

cine
căpcă1
cand
marți, 15 mai 2012 la 21:38:00 EEST
Ei,cutremurul e abia pe 22.12.2012, deşi, mai nou, cică e în stand by...nu s-au hotărât dacă mayaşii sunt, ori nu, o societate de prezicători.
Cu trenul, no way, crede-mă, muncesc, oarecum în domeniu...nu ai cum să crezi în orarul lor, au întârziere, permanentă şi necunoscută! Rişti să mori de bătrână stând, aşa, cu gâtul pe şină şi cu fundu-n su. Oricum, indiferent de ce-ai zice, e o imagine inestetică!
Explozia, da...e o idee! dar, să nu încerci cu butelii de aragaz, alea-s pline mai mult cu apă !
Iar cu incendiul e nasol, deranjezi pompierii.
Off, e greu să te nimiceşti pe tine însuţi în ziua de azi !
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 16 mai 2012 la 11:21:00 EEST
In ultima vreme, trenurile fac si mai putin decat "timpul oficial" intre statii. Si indiferent de cum ma mutileaza dupa, nu e o imagine mai inestetica decat cea pe care o ofer fiind inca in viata.
cine
krakilla
cand
miercuri, 16 mai 2012 la 14:20:00 EEST
Ok, deci esti urata, imi retrag aluziile sexuale. Ramanem doar buni prieteni si ne putem imbratisa la ocazii speciale, atat. Asta daca nu duci la capat gandurile sinucigase desi, daca stau sa ma gandesc, macar nu imi va mai sterge nimeni comentariile... win&win!!!
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 16 mai 2012 la 15:02:00 EEST
Da, sunt urata. Cu spume, cum se zice. Si n-avem cum sa ramanem ceva ce n-am fost niciodata.
cine
krakilla
cand
joi, 17 mai 2012 la 11:38:00 EEST
Primul pas catre vindecare este acceptarea. Acum, nu mai ramane decat sa reusesc sa te conving sa lasi garda jos. Esti inca prea defensiva, nu pot ajunge prea departe in conditiile astea. Probabil voi incerca sa-ti recit teoria relativitatii sub balcon sau sa-ti trimit o formula intr-o inimioara, eventual, intr-un tetraedru regulat.

Intr-un final, am sa te fac a mea. Prietena, zic. Bine, deja esti, dar prin aceste masuri iti voi aduce si tie la cunostiinta.
cine
brontozaurel
cand
joi, 17 mai 2012 la 11:39:00 EEST
Blergh
cine
krakilla
cand
joi, 17 mai 2012 la 12:28:00 EEST
Deja avem nume de alint!? Si nu mai imi spune asa in public, pe internet sunt un dur!

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)