on the verge of extinction... again

up != down

inghetata Looney Tunes

A cautat si bineinteles ca a si gasit toate scuzele din lume ca sa amane momentul pana dupa ce se face intuneric. Nu voia sa fie vazuta. Nu voia sa fie vazuta pur si simplu si nu voia sa fie vazuta ducand gunoiul. Pentru ca tricoul arata cam satanist. Pentru ca si sacul de gunoi arata cam satanist (e negru). Pentru ca poate mai strange de prin casa si mai arunca cate ceva. Pentru ca, pentru ca...

A venit si momentul. A stins toate luminile din casa, a luat sacul cu gunoi din bucatarie, l-a parcat timp de cateva secunde in fata usii pana si-a luat in picioare ghetutele maro cu bot rotund din piele fina imblanite la interior cu blanita neagra. A inchis doar usa fara s-o mai incuie. N-o incuie niciodata cand merge doar pana la ghena. Ce dracu', is doar patru metri pana acolo... Insa mereu se teme ca poate o s-o inchida cumva aiurea si o sa se blocheze si n-o sa mai poata intra. Deh, amintiri din anul patru cand a ramas blocata in casa in ziua unui laborator de Embedded Software1 (si bineinteles ca profa n-a vrut sa creada asta), a trebuit sa cheme un coleg in ajutor si s-au chinuit impreuna, timp de cateva ore, unul de o parte si unul de cealalta, sa sparga usa.

N-a aprins lumina nici pe holul blocului, a urcat jumatate de etaj pana la ghena, a facut sacul negru sa dispara in gaura... la fel de neagra si s-a intors.

A deschis usa si...

... a auzit o muzica ciudata.
"Ce dracu' mi-o fi intrat in playlist?"
S-a descaltat si si-a luat botinutele in mana ca sa le puna la loc si deodata a inghetat. Simtise ceva sub picior. Ceva moale, pufos. Acolo unde inainte stia ca nu era nimic. A intins mana dreapta catre intrerupator si a dat de... lambriuri!

O, nu! A tasnit pe usa in timp ce se incalta, a inchis-o cu cea mai mare grija posibila, a coborat speriata un etaj si a intrat grabita pe usa apartamentului de sub cel in care intrase mai devreme. Unde s-a trantit pe jos chiar langa usa incercand sa se linisteasca. De data asta chiar era acasa. Din camera se auzea Death in Fire2, in fata usii nu era nici un covor, iar peretii erau la fel de denivelati ca intotdeauna.

In caz ca se intreaba cineva ce legatura are poza cu toate astea... in afara de faptul ca e inca o chestie care imi aminteste de cat de ametita pot fi, n-are nici o legatura. De ce imi aminteste de asta? Pai pentru ca inghetata aia e la mine in congelator de ceva vreme. Si mi-am amintit de vreo doua ori de ea. Si apoi am uitat iar. Si intre timp m-am intrebat de destul de multe ori de dracu' ce mai tin eu oare frigiderul pornit si doar lenea m-a facut sa-l las in priza. Nu ma intrebati cum e, pentru ca nu mi-am mai luat asa ceva pana acum si, dupa cum se poate vedea, e inca nedesfacuta.

  • 1 Softulete Java pentru mobile, in caz ca se intreaba cineva ce spanac o fi cu materia aia.
  • 2 A mai ramas mai putin de o saptamana pana la concert si de-abia astept. Si in acelasi timp mi-e frica. Pentru ca e unul din evenimentele pe care mi le-am dorit prea tare si o sa fac urat daca merge ceva prost. Iar pe mine ma doar spatele de ieri (da, din cauza ca am facut eu o tampenie). Si mor de frica ca poate nu-mi revin pana sambata. Plus ca in comentariile de la piesele lor de pe YouTube am tot dat peste "razboinici" care se laudau cu coaste, capete, nasuri si dracu' mai stie ce sparte la concertele lor. Iar in cazul meu e mare distanta de la "sunt una din marile mele obsesii muzicale" si pana la a considera ca sa-mi rup niste oase la concert ar fi o chestie "tare".

12 pareri

cine
pinkISH
cand
luni, 14 noiembrie 2011 la 06:18:00 EET
:) ai intrat la oamenii aia in casa si ai plecat fara sa dai macar "buna ziua". asa te-nvata la scoala? :))
cine
boemul
cand
luni, 14 noiembrie 2011 la 08:18:00 EET
a intrat odată vecinul de sus, fie-i ţărâna uşoară, la mine în casă, da' măcar el avea scuza celor 85 de ani :)
cine
brontozaurel
cand
luni, 14 noiembrie 2011 la 20:29:00 EET
@pinkISH: La scoala nu cred ca a prevazut nimeni situatii de genul asta ;))


@boemul: Sunt curioasa cum ai reactionat :)) Eu n-am nici o scuza :-s
cine
garm
cand
marți, 15 noiembrie 2011 la 17:05:00 EET
:)). Ce fel de muzica se audea?
cine
brontozaurel
cand
marți, 15 noiembrie 2011 la 21:23:00 EET
Ceva necunoscut mie, mai ritmat...
cine
krossfire
cand
miercuri, 16 noiembrie 2011 la 16:51:00 EET
Meh, nu de Amon Amarth mi-ar fi frica la concert, ci de fanii As I Lay Dying, ca-s inca la varsta teribilismelor.

Eu nu stiu daca mai ajung...e o combinatie de oboseala, frig si ''not being a huge fan, although I respect the band'' + o trupa infecta de deschidere. Cam multe sacrificii pentru 4-5 piese :)
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 16 noiembrie 2011 la 19:28:00 EET
Aaa... au trupa in deschidere? Ufff, uitasem... Glumesc, e un fel de a spune ca ma duc doar pentru Amon Amarth. Ce fain era daca erau tot ei in deschidere si bagau doua setlisturi pe seara asa cum au facut la americani...
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 16 noiembrie 2011 la 19:33:00 EET
PS - Amon Amarth au avut 15-16 piese in setlist in Europa.
01. War of the Gods
02. Runes to My Memory
03. Destroyer of the Universe
04. Live Without Regrets
05. The Pursuit of Vikings
06. For Victory or Death
07. Varyags of Miklagaard
08. Slaves of Fear
09. Ride For Vengeance
10. A Beast Am I
11. Embrace of the Endless Ocean
12. Free Will Sacrifice
13. Asator
14. Death in Fire
Encore:
15. Twilight of the Thunder God
16. Guardians of Asgaard
cine
krossfire
cand
miercuri, 16 noiembrie 2011 la 20:20:00 EET
Fara Fate of Norns si The Beheading of a King :( ?
cine
brontozaurel
cand
miercuri, 16 noiembrie 2011 la 20:39:00 EET
Fara. Damn, si alea erau faine. The Beheading of a King nici nu prea au bagat-o live. Eu suspinam dupa Gods of War Arise si Victorious March pe care totusi le-au mai bagat in setlist anul asta. Si dupa Where Silent Gods Stand Guard. Si dupa Under the Northern Star. Si dupa Arson. Si... as face bine sa ma opresc :)) Na, in cazul meu se numara printre trupele pentru care as vrea un setlist cu juma de discografie ;))

Ma bucur insa enorm pentru Embrace of the Endless Ocean la care sincer nu speram, nu mai facuse setlistul de aproape doi ani. Plus ca nu lipsesc nici clasicele Death in Fire, Runes to My Memory sau The Pursuit of Vikings.
cine
cartim
cand
miercuri, 30 noiembrie 2011 la 22:03:00 EET
Ce e chestia aia din poza? Vad ca e Syllvester......
cine
brontozaurel
cand
joi, 1 decembrie 2011 la 04:09:00 EET
Sylvester e. Iar in capu' lui e inghetata. La propriu :))
Las' ca mai am o surpriza cu el ;))

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)