on the verge of extinction... again

marghiolita explica

cosmelii si farfurii

Sa-mi fie rusine, pentru ca ar tebui sa fac altceva acum. Si ceea ce e mai rau e ca e vorba de ceva care imi place. Dar sunt agitata, mi-e frig, ma simt vinovata* si m-a enervat o copchilita proasta. Asa ca scriu postarea asta...

Pentru ca nimic nu face neuronii sa se agite si sa vina mancarimea in degetele asa cum o face o discutie cu cineva care viseaza cai verzi pe pereti. Desigur, daca vrem sa perpetuam stereotipuri, putem mentiona ca e vorba de o fata, pe care o sa o numim Marghiolita.

Asa ca... Marghiolita explica de ce romanii sunt tigani. Si hoti. Si imputiti. Si ca asta nu e generalizare, ci statistica.

Marghiolita. Numele l-am ales dupa ce m-am scarpinat in cap si am rulat nume de fete, incercand sa gasesc unul caruia sa nu-i asociez nici o persoana. Stiti ca am cunoscut si o Filofteea? Revenind... Marghiolita se uita in oglinda si zambeste fericita. Are si de ce. Are niste gene incredibil de lungi. Si dese. Si foarte frumos arcuite. Genul de gene (asta suna ca dracu', nu?) pe care si le-ar dori orice fata. Brontozaurelu' e in stare sa planga trei sferturi de ora si douazeci si sapte de secunde ca n-are astfel de gene...

Marghiolita mai are si niste ochi mari, bulbucati, care parca stau sa se rostogoleasca afara din cap. Nasul e doar putin mai mare decat al unui maimutoi proboscis, iar buzele sunt o idee mai inguste decat ale strabunicii de 97 de ani. Marghiolita are cosuri. Si urechi clapauge. Si un par care arata de parca l-ar fi incleiat Joiana cu saliva... asta in zilele bune! Marghiolita e fericita cand se uita in oglinda. Pentru ca de fiecare data constata ca e draguta la fata.

Si ca e dotata. Are sani mari. Ii ajung pana la jumatatea distantei dintre buric si genunchi. Si fund mare. Aproape pana la genunchi. Suspina ca e putin plinuta, da' asta e... daca n-a mers nici cu ___ (scuzati-ma, da' las liber ca nu vreau sa le dau idei copchilelor disperate care cauta tampenii pe Google). Putin plinuta inseamna desigur ca Marghiolita e greu de detectat pe sub cutele de grasime intre care transpira, intre care pielea e rosie si o ustura. Marghiolita e o fata curata, ea se spala. Aproape zilnic. Doar ca... nu prea are cum sa ajunga peste tot la cat de gros e invelisul.

Marghiolita e frumoasa. Doar se vede si ea zilnic in oglinda. Si se revolta cand altii ii spun ca e urata. Ca are nasul mare si stramb si ochii sinistru de bulbucati. Ca are urechile clapauge, buzele inexistente. Ca are o piele pe care oricui ii e scarba sa o atinga. Ca e grasa si pute.

Adevarul e ca toti cei care-i spun astea sunt niste idioti. Adevarul e ca Marghiolita are totusi niste gene superbe. Cat de retardati sa fie sa nu observe asta?

Da, nu toti romanii sunt tigani**. Sau imputiti. Sau hoti. La fel cum nici Marghiolita n-are doar defecte. Da, stiu ca stii romani extraordinari. Si eu. Dar intre 20 de milioane de oameni, sunt la fel de observabili cum sunt cele cateva grame ale superbelor gene marghiolitice intre cele 116 kilograme pline de defecte ale posesoarei care se termina la 1.58 metri de sol. Calculati-i densitatea in ipoteza ca circumferinta medie este de 139.7 centimetri.

* Pentru ca m-a sunat mama de dimineata si i-am spus sa ma lase in pace daca nu e important. La pranz mi-am dat seama ca e ziua ei. Si cred ca ma insel. Nu e chiar vinovatie, e ceva situat intre vinovatie si scarba. De faptul ca stiu ca mereu a comentat daca intarziam cu urarile sau cadourile sau daca nu ii convenea orice altceva in ziua aia.

** Tigan nefiind neaparat ceva negativ in alte contexte la fel cum fundul mare nu e o un atribut negativ in alte situatii si mai ales in alte forme si densitati.

Poza e furata cu nerusinare de aici, unde o puteti vedea in toata splendoarea ei (3264x2448).

2 pareri

cine
Gabriel
cand
luni, 24 octombrie 2011 la 14:11:00 EEST
Romanii chiar sunt si tigani, si hoti, nesimtiti, criminali, imputiti, de toate, cel putin 90% din ei! :)) Oi fi si eu unul din ei? :P
cine
brontozaurel
cand
marți, 25 octombrie 2011 la 22:44:00 EEST
N-am glob de cristal ca s-o stiu si pe asta...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)