on the verge of extinction... again

carioci pe podea

Aici ar fi trebuit sa fie o poza cu cariocile. Din pacate, mi-am facut bucati telefonul. Da, ala la care tineam mult pentru ca l-am luat in 2005 din unul din primele salarii...

Au cazut de pe birou...

Nu stiu exact ce se vrea a fi asta. Poate un fel de explicatie pe care nici macar n-o datorez nimanui. Probabil ca voi mai scrie macar o vreme. Despre muzici, desene, programare, astronomie, desene... la dracu', asta am scris deja... Dar nu va mai fi un blog.

In fine... in caz ca existau oameni curiosi, ideea asta nu tine. Testata azi. Mdeah, tot in mijlocul zilei, tot pe bulevard, eu tot nemachiata, tot fara haine stramte/ in culori stridente. Aceeasi poveste, doar alti idioti. Cinci sau sase, nici nu mai stiu. Mda, atat de atenta eram la ei... Din pacate, ei au fost un pic mai atenti.

Am urlat? grohait? cum vreti sa-i ziceti... in stilul lui Johan Hegg... si probabil ca ar fi trebuit sa ma limitez doar la asta, pentru ca n-a mers rau - au inceput sa ma huiduie, sa ma ia cu "esti nebuna/ satanista?". Ceea ce macar e mai bine decat "hai sa te fut!". Din pacate, pe mine m-a mancat toporul... "Ce-ai de gand sa faci cu ala? Vrei sa-mi iei gatul?" Le-am zis ca-s idioti si am plecat. Si s-au luat dupa mine. Bineinteles, urland iar "hai sa te fut"/ "nu vrei sa-ti dau o muie?" de dracu' stie cate ori.

Pana la urma s-au pierdut in urma, eu m-am plimbat de aiurea, am trecut pe la un bancomat, mi-am platit facturile, am mai depus iar in cont ceva bani ca sa ajung iar la suma pe cre o aveam inainte sa-mi explodeze tevile la sfarsitul lunii, am venit acasa, am facut putina ordine (chiar putina pentru ca era deja destul de ordine) si apoi m-am taiat pe fata cu foarfeca... pentru ca e cea mai ascutita chestie pe care o am. Cat am putut de simetric. Pe barbie, de o parte si de cealalta a nasului, pe lateral, in fata urechilor, pe linia mandibulei. Apoi o linie care sa treaca prin alunita de pe obraz si sa vina aproximativ perpendiculara pe linia mandibulei. Si apoi inca una pe celalalt obraz, cat am putut de simetrica. Si am inceput sa lovesc tot ce nimeream, nici nu mai tin exact minte ce. Pana nu mi-am mai putut simti mana.

Stiu sigur ca am lovit biroul. De-aia au cazut cariocile...

Cand eram mica... am desenat un soarece pe podeaua din camera mea. Cu carioci. De-aia nu le strang de pe jos. Acum am o podea mai mare si nu mai am parinti care sa ma certe. Vreau sa-l desenez pe Scooby cand n-o sa ma mai doara mana. Nu pot sa desenez cu stanga. Nu frumos. Pot sa fac o tona de chestii doar cu stanga, dar nu pot sa scriu caligrafic sau sa desenez frumos...

Am citit (ma rog, cu lipsa de atentie cu care citesc de obicei cam orice nu e science/ music/ cartoon-related) in ultima luna (cred...) ceva de un individ care i-a omorat pe mai multi altii in Norvegia. Nu stiu cati, nu stiu cand, nu stiu de ce... stiu doar ca a omorat mai multi oameni si ca s-a scris despre asta. Sincer, cred ca incep sa inteleg chestia asta. Disperarea. Dorinta de a face rau, nu mai conteaza cui, de a ucide, nu mai conteaza pe cine... conteaza doar sa fie cat mai multi. Dorinta de a face cat mai mult rau. Eu n-as regreta. N-as regreta decat ca nu mi-a iesit sa omor si mai multi.

Cred ca o sa ajung sa o fac si eu... Daca nu mor pana atunci. Sper sa mor. Din pacate, nu prea am o idee de sinucidere eficienta si care sa necesite cat mai putin efort. Noaptea, in calea trenului in afara orasului, undeva dupa o curba, unde sunt copaci sau stanci, vizibilitate redusa... asta ar fi o idee buna. Dar cum purecii lui Benjamin ajung eu noaptea in padure pe munte?

Mi-am aruncat cheile dupa pat. Si o sa-mi spal incaltarile si hainele. Si n-o sa mai ies din casa pana la nunta din septembrie. Poate am noroc si da un camion peste mine. Sau deraiaza trenul. Sau as putea sa ma arunc eu din tren in prapastie - am unde sa fac asta de la Bucuresti la Brasov? Daca totusi ajung la nunta... am saltea. Din care este foarte adevarat ca ies arcuri. Care e adevarat ca ar putea sa-mi lase urme destul de urate. Asa ca o sa le zic de saltea si de arcuri si de faptul ca pot lasa urme urate si o sa traga ei concluziile. Iar eu nici macar nu va trebui sa mint...

Deruland inapoi... 4 ani fara o luna. Paralysis, indifference...

19 pareri

cine
Arisu
cand
luni, 15 august 2011 la 21:39:00 EEST
Știi, oare n-ar trebui să ai mai multă grijă de tine pentru a putea avea apoi grijă de animăluțele tale de pluș? Bine, se vede de la un kilometru că nu știi cum să ai grijă de tine și nici eu nu prea am idee de cum trebuie procedat.

În altă dezordine de idei, o să-ți dau niște struguri când trec prin București, numai să nu fii plecată la nuntă când o să mă aflu prin zonă. Și da, sunt pregătită de întâlniri nocturne cu dinozauri purtători de glugă și pelerină.
cine
brontozaurel
cand
luni, 15 august 2011 la 23:26:00 EEST
nu.
cine
cartim
cand
luni, 15 august 2011 la 23:37:00 EEST
Da, ar ttrebui sa ai mai multa grija de tine desi stiu ca nu iti pasa acum de acest aspect.
Cum sa iti spun, am o serie de clienti ca tine, la job, dar nu vreau sa iti dau sfaturi pentru ca nu merge asa.
Cel mai bun lucru ar fi sa ignori asemenea idoti, sa te uiti prin ei.Doare mai tare..

Da, cunosc sentimentul ca unii tembeli nuar trebui sa existe dar de aici la a aproba ce a facut psihopatul din Norvegia , e cale lunga...

PS. Automutilarea , nu a ajutat penimeni sa isi invinga problemele , mai bine ai renunta la ea.
Este sfatul meu de prieten care ti-a remarcat comentariile pe alte bloguri..
cine
brontozaurel
cand
marți, 16 august 2011 la 00:06:00 EEST
Metoda cu ignoratul am incercat-o de sute de ori. Nu a functionat niciodata. Doar a inrautatit lucrurile.

M-a ajutat pe mine. Da, am ramas cu cicatrici, dar altfel nu m-as fi simtit in stare sa ies din casa sa ma duc dracului la examene si sa termin facultatea aia...
cine
cartim
cand
marți, 16 august 2011 la 00:53:00 EEST
Stiu ca durerea pare ca te elibereaza de tensiune doar ca nu este cea mai buna olutie,..

Incearca Karate, poate te auta, cred ca pe undeva aia se simt atrasi de atitudinea ta, sau ma rog , prin ce cred ei ca inteleg prin aceea atitudine nocorformista.

Exista oameni prosti si altii prosti de bubuie, din pacate prostia nu se trateaza, dar poate fi evitata.

{S. Mie nu m-e de cicatrici, alea trec cu timpul sau dau sarm unui om, mi-e ca intr-o zi vei taia intr-un loc si nu vei controla cat de tare vei apasa lama si acest lucru poate duce la acceidebte sau la ceva mai grav de care sa depinda integritatea ta corporala si psihica.
cine
brontozaurel
cand
marți, 16 august 2011 la 02:31:00 EEST
Nu sunt mai linistita dupa. De obicei sunt mai obosita, dar mai agitata.
Daca sunt atat de varza incat sa nu pot iesi din casa nici daca trebuie (intretinere & alte porcarii de platit, ridicat acte, etc), la un moment dat ma plictisesc.
Si ma apuc dracului sa fac ceva util. Si care-mi place. Si asta e bine.
Daca totusi ies din casa in halul ala... oricum de-abia pot merge, aud bazait in urechi, vad pete gri se mai intampla si sa vizitez vreo putin o buda. De benzinarie, bodega nenorocita, mall, scoala, nu conteaza, prima pe care o gasesc daca simt senzatia aia... Nu prea mai sunt in stare sa detectez idiotii. Ceea ce iar e bine.
cine
brontozaurel
cand
marți, 16 august 2011 la 09:32:00 EEST
A, si nu am zis ca aprob ce a facut ala, doar ca inteleg cum poate cineva sa faca asa ceva si ca incep sa simt ca si eu as vrea sa fac asta. Si ca daca as face-o, nu mi-ar parea rau ca am facut-o, ci probabil as vrea sa mai omor in continuare pentru ca as simti ca am facut ceva bun - i-am facut si eu pe altii sa sufere.
cine
cartim
cand
marți, 16 august 2011 la 13:00:00 EEST
Ai zis ca le ai cu grafica, parca asa am citit pe-aici , pe undeva.De ce nu asterni pe tableta grafica sau simplu pe ecranul computerului, sau pe harrtie , modyl in care ii vezi tu pe acesti indivizi?Ar iesi ceva grotesc dar cu valoare artistica , si va fi o modalitate de a-ti exprima furia.

Ce zici?
cine
Arisu
cand
marți, 16 august 2011 la 17:25:00 EEST
Scuză-mă, n-am vrut să fiu băgăcioasă. Când o să mai am porniri spontane o să-ncerc să mă abțin, sper să și reușesc.
cine
Dan H.
cand
joi, 18 august 2011 la 21:52:00 EEST
suntem niste antisociali dependenti de societate...
cine
brontozaurel
cand
luni, 22 august 2011 la 13:27:00 EEST
@cartim: Nu ii vad in nici un fel atunci cand nu-i am in fata. Nu am simt artistic. Nu pot sa desenez ceva ce n-am in fata ochilor. Pe Scooby il am pe coperti de DVD-uri, sub forma de jucarii, in reviste, pe postere, pe o farfurie...


@Arisu: NP.


@Dan H.: Si dependenta asta face rau. Mie cel putin...
cine
Anonymous
cand
luni, 22 august 2011 la 18:15:00 EEST
Incerc sa-mi dau seama daca actiunile tale pornesc sunt reactive sau proactive. Sunt reactive in sensul ca ai actionat pe baza actiunilor altora, si proactive in sensul ca ai actionat sa schimbi actiunile altora. Partea reactiva e naturala, partea proactiva e laudabila, dar well, nu prea sanatoasa.

Hai sa zicem asa. Tu esti un element care in starea lui naturala este sub forma A. Tu doresti sa pastrezi in continuare starea A, doar ca incep sa interactioneze cu tine anumiti cretini. Si tu ce faci, alterezi starea ta naturala A, pentru a nu mai interactiona cu imbecilii ? No no no. Pastreaza-ti starea, schimba mediul. Stii, a zis bine ala care a zis "daca nu-ti place ceva, schimba; daca nu poti schimba, schimba-ti punctul de vedere". Mediul in care incerci sa-ti pastrezi starea, adica bucurestiul ala, este in primul rand nociv pentru starea ta naturala. Cand vezi ca se iau de tine constant, indiferent de ce porti, poate ar trebui sa tragi concluzia ca nu esti tu de vina, ci mediul in sine. Si poti sa te dai peste cap si sa faci orice chestie van gogh-iana ca tot nu o sa schimbe nimic. Ori o tai de-acolo, ori schimbi tu mediul. Sincer acum, sa le iei viata unor oameni care traiesc degeaba nu este o crima si nu e ceva rau, e.. un arest cetatenesc. A public service, if you will.

Hai sa zic asa, nu e nimic in neregula cu tine. Sunt multe in neregula cu sistemul, societatea si locul in care traiesti. Cu sistemul pentru ca portul de arma este ceva reglementat de guvern (mi-aj pana, mihai viteazul a murit sa nu poata rumanul sa poarte barda ? i think not !), cu societatea pentru ca incurajeaza incultura si superficialitatea, si cu locul ala pentru ca noh... atrage "mustele". Poate ca e un borcan de miere, poate ca e un mare rahat, efectul e acelasi.

Dar tu esti ok, mai fata.
cine
brontozaurel
cand
luni, 22 august 2011 la 20:35:00 EEST
In alt mediu n-as reusi sa supravietuiesc din alte motive.
cine
Anonymous
cand
luni, 22 august 2011 la 21:16:00 EEST
Pai atunci schimba mediul. Recomand asta:

http://www.draganfly.com/uav-airplane/tango/

E cam 20 de mii de coco. Il poti manevra din intimitatea cuibusorului tau. Il echipezi cu un kalash luat de la racheti (sau un paintball gun daca nu vrei overkill) si cu juma' de ora inainte sa iesi din casa, clear the streets. Nu e ieftin dar no, obrazul subtire...
cine
Amon
cand
joi, 29 septembrie 2011 la 13:50:00 EEST
am inteles prima data > am cazut de pe birou:)), scuze:)))
cine
brontozaurel
cand
joi, 29 septembrie 2011 la 13:57:00 EEST
Neh, no need to apologize :)
Am cazut si eu de pe birou. Si am incercat sa ma agat de... perete :))
Dupa patru ani, inca se vad santurile sapate de gheare in perete :))
cine
Amon
cand
joi, 29 septembrie 2011 la 16:38:00 EEST
fain fain:D
cine
Anonymous
cand
joi, 3 noiembrie 2011 la 14:45:00 EET
Din pacate, pe mine m-a mancat toporul" - presupun ca glumesti :)
cine
brontozaurel
cand
joi, 3 noiembrie 2011 la 14:50:00 EET
Nope... :|

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)