Adresa blogului este brontozaurel.blogspot.com/ncr !!!
Postare mai nouă ► ◄ Postare mai veche

pissed off

Detest sa-mi fac planuri care depind de altii si sa se schimbe totul in ultimul moment. Pentru ca in astfel de situatii eu dau dracului totul. Nu-mi trebuie mai tarziu, imi trebuie acum, sau deloc.

Tocmai am aruncat la gunoi un pepene rosu. Pentru ca am primit mancare de la ai mei. Si trebuie s-o mananc pe aia. Asta in timp ce as vrea sa mananc pepene, pentru ca ador pepenele rosu. Dar nu m-am mai atins de asa ceva deloc anul asta. Si cred ca nici anul trecut.

Cumva, nu mai exista nici un moment bun pentru pepene. La fel cum nu mai exista nici un moment bun pentru hainele care imi plac. Zile de rahat, saptamani de rahat, luni de rahat, ani de rahat. Si nu mai ajung niciodata la lucrurile care imi plac. Fie ca e vorba de o pereche de sandale sau de un pepene. Pentru ca nu vreau sa le poluez cu viata mea de rahat...

Tocmai mi-am dat seama ca trebuie sa completez niste formulare. La dracu', cat de idioata sa fiu sa uit ca nu se completeaza singure...

6 pareri la pissed off

 • cine: dreamr delete comment icon
  cand:
  dar eu? cand voi ajunge la lucrurile care imi plac? :)
 • cine: krossfire delete comment icon
  cand:
  Partea proasta e ca ai ratat un pepene rosu. Partea buna e ca eu nu suport de nicio culoare pepenele rosu (doar ca e buna pentru mine, screw you watermelon... oh waiit, your blog...yeah :P)
 • cine: brontozaurel delete comment icon
  cand:
  @dreamr: Nu stiu.

  @krossfire: Partea buna e ca mi-am luat bilet la Amorphis. Partea proasta e ca daca si in noiembrie o sa ma simt la fel... o sa fie ca anul trecut la Sabaton, n-o sa ma duc :(
 • cine: mda delete comment icon
  cand:
  mie nu mi-au placut niciodata pepenii, precum fructele. da n-am inteles de ce nu arunci o parte din mancarea lor, nobody will ever know.

  ma tu ai ceva OCD-OCPD ceva. sau aspergers. la chestia asta cat scoti?
  http://www.mensa.se/HTML/testD/inst.html sau iqtest.dk
  limba nu-i problema, e vorba de imagini si click-uri, rezultatul e numeric.
 • cine: brontozaurel delete comment icon
  cand:
  Mensa exista si pe .ro (mensa-romania.ro si organizeaza si testari, in Bucuresti de 2 ori pe an - eu am dat la poli, in EC la etajul 1, nu stiu daca s-a organizat in alte parti cu alte ocazii). Nu-ti spun mare lucru, doar ca esti eligibil pentru "membership". Care costa anual niste bani, deci ala nu mai stiu cu ce se mananca. In orice caz, mi se pare tampitel testul. Daca nu te holbezi pe pereti sa depasesti timpul, nu prea stiu cum ai putea sa nu scoti punctajul.
 • cine: mda delete comment icon
  cand:
  banuiesc ca astia te promoveaza prin cercuri cu cei asemanatori cu tine in schimbul de bani sau ceva de genul. si erai eligibila?
Da-ti si tu cu parerea

Da, ma intereseaza si parerea ta!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)
Abonare comentarii