on the verge of extinction... again

fauna de concert: specii periculoase

kitty ate the internet

[Scurta explicatie pentru tacerea de pe blog din ultimele zile: mi-a papat pisicuta netu'! Mai exact, cablul de net. Oricat de tare ar semana asta cu "mi-a mancat cainele caietul de teme", e totusi adevarata - am poza care o dovedeste! Lasand gluma la o parte, in ultimele zile chiar n-am avut net decat dimineata si la pranz. Dupa-amiaza, seara, noaptea, dimineata devreme... lipsa! Am sunat sa vad care-i problema... nici un raspuns! Si in ultima zi a fost chiar enervant - completam un tabel, mai aveam cate doua coloane de pe ultimele cinci randuri cand s-a intamplat. Draci carliontati! Am scos datele, le-am trantit intr-un fisier .txt, las' ca le pun in tabel cand isi revine. Si-a revenit, dar acum asa mi-e o lene! Asa ca trantesc repede un post tampitel...]


Fetita isterica
Unde

O intalnesti de obicei la concertele trupelor care au produs piese siropoase foarte iubite de radio, dar uneori apare si la alte trupe care au in componenta macar un tip care arata bine. Ceea ce inseamna ca da, macar am scapat de ea la Motorhead si probabil n-o s-o vad nici la Amon Amarth. Si nici la Twisted Sister daca se va intampla minunea si va reusi vreodata cineva sa organizeze un festival decent (nu ca Rock the City... o sa scriu mai pe larg si despre multele lui bube organizatorice) la care sa-mi aduca si trupa care producea un album perfect in anul in care mama producea un copil mai mult decat imperfect.

Caracteristici si comportament

E tencuita pe fata, cu clei negru pe gene, trei milimetri de gel pe buze (motiv pentru care la inceput ii este greu sa o dezlipeasca pe cea de sus de cea de jos, iar atunci cand o face... fasiute de gel raman intinse intre ele, ca si cum ar avea acolo niste stalactite si stalagmite care se saruta), cu gheare... aaa, pardon, unghii de doi centimetri pictate in culori stridente. Poarta haine alese cu grija. E periculoasa pentru ca tot ce-si doreste este sa-i atraga atentia tipului ala fierbinte de pe scena. Sa saliveze si el uitandu-se la ea, ca ea a salivat destul holbandu-se la el. In consecinta, o doare fix in... gard de cei din jur, deci o sa-ti sculpteze un relief de Marte pe scalp. Si o sa se simta ofensata, poate chiar o sa te injure daca te uiti sa vezi cine te-a zgariat. Mai mult, uneori poate sa tipe atat de tare incat ajunge sa ti se para ca muzica se aude prea incet... desi aceeasi muzica a reusit sa te zguduie suficient de bine incat sa-ti faca rinichii sa migreze pana in gat.

Cum scapi de ea?

Ii spargi nasul. Si nu-si va mai dori sa iasa in evidenta.

Porumbeii iubareti
Unde

Pot fi intalniti oriunde. Din pacate!

Caracteristici si comportament

Pentru fiecare din cei doi porumbei, la concert nu mai exista decat celalalt, stau mereu bot in bot, fac schimb de saliva, se freaca unul de celalalt, se pipaie reciproc (iar la aglomeratie asta inseamna ca ii mai pipaie si pe altii prin greseala) si se leagana. Chiar daca piesa cantata in acel moment nu e in nici un caz piesa de leganat - cand dracu' au devenit Going to Brazil sau Jihad piese romantice? Din varii motive interne (prea multa pasiune) sau externe (unul din ei calca stramb), leganatul lor devine uneori extrem si ajung sa se verse (impreuna, ca nimic nu-i separa) peste cei din jurul lor. Si raman asa, varsati, si continua sa se frece... insa de data asta si de cei pe care au picat, nu doar unul de celalalt...

Cum scapi de ei?

Le spui ca iti face mare placere sa le accepti invitatia la un threesome. Vor ramane bot in bot, dar macar vor avea grija sa nu se mai frece de fundul tau. Din pacate, efectul e de scurta durata.

Mamicile cu copchii mici
Unde

Apare la concertele trupelor peste care au trecut cateva zeci de ani si la care nu le este interzis accesul micilor dihanii. Motiv pentru care le multumesc celor care au considerat ca spectacolul lui Alice Cooper nu este ceva ce ar trebui vazut de catre minori (probabil faptul ca-si pierde capul pe scena... la propriu in fiecare seara o fi avut ceva de-a face cu asta).

Caracteristici si comportament

Mamica e convinsa ca soarele rasare de-acolo pe unde scoate lighioana mica ce-a bagat in ea. E tare mandra si vrea ca al ei copil sa fie vazut. Il pune pe taticul din dotare sa-l ia pe umeri sau il ia chiar ea uneori. Se transforma intr-un balaur atunci cand te uiti sa vezi cum mama naibii s-a intamplat sa-ti iei un picior sau un pahar semi-plin (pentru ca na, monstrului mic i se mai face si sete) in cap. Daca se arunca ceva de pe scena, e in stare sa rupa maini, picioare, sa sparga capete, doar ca sa puna ea gheara pe "trofeu" si sa il paseze mandra odraslei. Uneori animalul nu mai vrea pe umeri si incepe sa se invarta pe jos. Logic ca tu n-o sa te uiti mereu la picioare si se poate intampla sa te impiedici de el. Mamica e in stare sa te omoare pentru asta.

Cum scapi de ea?

In afara de a-i dori lu' pustiulica o diaree teribila care sa-l trimita impreuna cu ma-sa intr-o cutie verde pentru tot restul concertului... n-am idee!

Note:

  1. Mi s-a intamplat sa fiu lovita accidental de bratari cu tepi, coate, pumni, sa se tina oameni de mine ca sa nu cada, sa pice oameni peste mine. In general, nu ma (prea) deranjeaza. Stiu ca la un concert nu poti sa stai mereu cu ochii pe miscarile celor din jur, asa ca se intampla astfel de chestii. Uneori oamenii si-au cerut scuze fara sa le spun nimic, doar pentru ca au simtit ca au lovit deja. Alteori probabil nici nu si-au dat seama. Un tip si-a dat jos bratara, altul a intors-o cu tepii la interior, altul a mutat-o pe incheietura cealalta... Ce ma deranjeaza la fetitele isterice e atitudinea, faptul ca ele se simt deranjate de faptul ca ai avut capul in calea ghearelor lor.
  2. Stiu, eu is aia care spunea ca e stupida faza cu "acces permis doar 18+" la Alice Cooper. Dar e o diferenta intre un copil de 15 ani si unul de 5.
  3. M-am luptat de multe ori pentru pene, bete, etc. - mamica de duminica trecuta a fost singura persoana care m-a apucat vreodata de la spate de brat (si nu de mana sau de incheietura, m-a apucat in zona imediat de sub umar) si m-a trantit pe jos unde aproape am dat cu capul de pamant.
  4. Da, stiu, eu is mica de inaltime. Insa un copil de 4-5 e semnificativ mai mic. Pustiulica de acum o saptamana de-abia imi trecea de genunchi.
  5. Tot referitor la inconstienta parintilor cu copchii mici: dupa cum cred ca s-a inteles deja, familia de saptamana trecuta a stat chiar in spatele meu. Eu am stat la gard. Gardul a fost extrem de aproape de scena (la nici un concert nu a mai fost asa aproape) si de boxele din fata scenei. Puteam sa ating boxele daca intindeam mana. Mamica nu s-a gandit sa-i protejeze urechile odorului. Da, stiu, sunt egoista, da' is ale mele!

4 pareri

cine
krossfire
cand
luni, 18 iulie 2011 la 14:42:00 EEST
fasiute de gel raman intinse intre ele, ca si cum ar avea acolo niste stalactite si stalagmite care se saruta - Ntz, ntz. Numai o fata putea observa asta la alta fata.

Le spui ca iti face mare placere sa le accepti invitatia la un threesome. => Nu-i o tactica buna, mai ales la unele concerte :))
cine
brontozaurel
cand
luni, 18 iulie 2011 la 14:50:00 EEST
Asa cum am observat si ciocolata de sub ghearele unui exemplar din asta la Aerosmith :P

La Motorhead, tipul de langa mine le-a zis ceva de genul asta porumbeior din spate si n-au fost prea incantati ;))
cine
krossfire
cand
marți, 19 iulie 2011 la 11:09:00 EEST
Da, dar el era un tip :P
cine
brontozaurel
cand
marți, 19 iulie 2011 la 14:13:00 EEST
Aaa... ooops, da :)

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)