Adresa blogului este brontozaurel.blogspot.com/ncr !!!
Postare mai nouă ► ◄ Postare mai veche

round the city

vaaai de engleza noastra - 'dayly'?!?

Romanii stiu engleza. Asa cum stiu eu japoneza (nu, nu glumesc, chiar am invatat ceva japoneza de pe ambalajele de ciocolata: アップル = mar, シナモン = scortisoara, ティラミス = tiramisu; si aici se termina vastele mele cunostinte). Dupa cum se poate vedea in dreapta - "Dayly"?!?

Cineva a pierdut un ciobanesc german. Am stat putin cu el, dar n-a aparut nici un stapan. Mi-a parut rau sa plec si sa-l las singur in ploaia aia, dar eram deja uda toata (si inca mai sunt putin racita).

spalam fantome... aaa, masini

Fanii Scooby-Doo sau Goober and the Ghost Chasers sau Funky Phantom sau Clue Club si-au deschis spalatorie auto. In caz ca mai e cineva care nu s-a prins ce delirez, ma refer la font. Acum eu imi dau seama ca oamenilor probabil li s-a parut ca aia e apa care se scurge de pe litere asa cum se scurge de pe masina proaspat spalata, dar prima legatura pe care o face creierasul meu pornind de la fontul ala este cu "roast" (pentru cei care nu s-au prins, nu salivati inca! asa pronunta Scooby cuvantul "ghost").

cadeee!!!

Bineinteles nu se putea sa lipseasca o poza care sa ilustreze "imi pica balconul, imi pica peretii, da' am 'farfurii' si termopaneee!"

Data viitoare sper sa fie si o poza cu o catea cu cercel galben si... catelusi?!? Azi era plin de copchii care chinuiau ghemotoacele si nici parintii nu erau departe... si n-am vrut sa se ia careva de mine ca fac poze.

nici o parere la round the city

Da, ma intereseaza si parerea ta!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)
Abonare comentarii