on the verge of extinction... again

terminam odata cu toate sarbatorile de rahat?

Azi am primit primul martisor pe anul asta (mi-ar placea sa fie si ultimul) pentru ca unii n-au rabdare sa astepte intervalul 1-8 martie. Si mi-a picat foarte prost.

Saptamana trecuta am avut de umblat destul de mult prin oras dupa niste nenorocite de hartii. N-ar fi trebuit sa fie asa mult, dar se pare ca nu eram singura care habar n-avea cum se procedeaza. Nu de la noi, de dincolo. Da' de ce v-au trimis aici, ca ei ar fi trebuit sa va dea? Nu, sigur nu de la noi o luati.

Asa ca mi-am tocit talpile destul de mult prin centru. Pe unde trotuarele sunt atat de aglomerate incat prin unele locuri (ahem, de la iesirile de metrou de la Piata Romana pana la cele mai apropiate treceri de pietoni) de-abia poti avansezi un metru pe minut. Si simti in permanenta nevoia sa-ti controlezi buzunarele pentru ca aglomeratia aia e raiul hotilor de maruntisuri.

Mi-a fost imposibil sa ma gandesc la altceva in momentul in care am primit martisorul. Asa ca mi-a picat foarte prost. Ca a cumparat unul pentru mine. Probabil a mai cumparat si altele. Si in felul asta a sprijinit toata mizeria asta.

Poate ca i-as fi zis ca apreciez intentia. Daca mi-ar fi raspuns la telefon azi cand l-am sunat. Trei javre vagaboande latrau la mine, nu mai era nimeni altcineva pe strada si mi-era frica. Am primit in schimb un delfin rujat. Care zboara acolo unde ii e locul. La gunoi!

6 pareri

cine
BogDan
cand
luni, 28 februarie 2011 la 22:39:00 EET
Era un simplu gest...ştii...adică...
În sfârşit. Nu mai pot spune nimic :)
cine
Acid
cand
marți, 1 martie 2011 la 00:48:00 EET
meh, în societate asta aşa evoluată, viaţa e plictisitoare.

dacă nu ar fi zile în care să te simţi special, te-ai simţi tot anul de rahat şi să nu fi fericit e 'naşpa', de asta avem atâtea sărbători şi evenimente,etc. e ceva programat, precum sărbătorirea zilei de naştere. cauţi ceva aproape spiritual, d'le mă simt împlinit.

mda, societatea şi modul în care funcţionează e foarte foarte interesantă.
cine
NeliniÅŸtitu'
cand
marți, 1 martie 2011 la 09:43:00 EET
Relax! Mâine poate fi şi mai şi! :)
Până una-alta, să-ţi fie primăvara faină, fără sărbători, fără hârtii etc. exact aşa cum vrei tu! :)
cine
brontozaurel
cand
marți, 1 martie 2011 la 19:53:00 EET
@BogDan: Stiu. Si n-am avut urechile inchise nici cand mi-a zis ca e pentru ca eu is cu delfinii... Doar ca as fi preferat alt gest: acela de a-mi raspunde la telefon cand mi-era frica.


@Acid: I got more companions when I'm all alone. Imi displace sa ma simt speciala pentru altii, atunci cand sunt si altii in jur (ca daca ma simt speciala ca un dracusor destept ca am rezulvat o problema, am dat gata un bug... e de bine; doar ca in asemenea cazuri, tot restul lumii are o imensa durere in dos fata de functia mea si de valoarea ei de return), ma face nefericita sa ma simt speciala pentru altii, imi displace sarbatorirea zilei de nastere cu altii. Imi displace prezenta altora in viata mea si imi displac modalitatile prin care si-o semnalizeaza. Martisoarele sunt incluse la modalitati de semnalizare.

Si se scrie "sa nu fii fericit."


@Nelinistitu': Ah, e primavara? Nu mi-am dat seama... inca ninge. :|
cine
dreamr
cand
marți, 1 martie 2011 la 21:05:00 EET
Ma bucur ca am avut astazi o zi libera :) Am tras draperia si am uitat ca a fost 1 Martie :P
cine
brontozaurel
cand
marți, 1 martie 2011 la 21:16:00 EET
:)
Si eu o sa ma ascund dupa jaluzele in urmatoarele zile.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)