on the verge of extinction... again

la cumparaturi

struguri

Deja de departe si deja putin indiferenta. Dar na, cum oricum ma simt prea rau ca sa fiu in stare de chestii mai complicate decat a scrie pe blog (mda, asta explica avalansa de postari de saptamana asta).

Ce face Ana cand vede in mijloc de ianuarie toale care indeplinesc simultan urmatoarele:

  • sunt chiar dragute (maaare minune la ce hidosenii populeaza in general magazinele);
  • sunt relativ scumpe in mod normal (intervalul 100-500 lei);
  • sunt chiar marimea ei;
  • sunt la 50% din pretul initial pe o perioada limitata de timp (o saptamana).

Raspuns: se roaga ca pana la sfarsitul perioadei respective sa nu se mai gaseasca nici o alta persoana care sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

  • sa fie atrasa de hainele respective;
  • sa incapa in ele.

De ce? Pentru ca se gandeste ca dupa aia poate sa le prinda la 30% din pretul initial, diferenta de 20% fiind semnificativa pentru ca pretul de plecare e destul de sus.

fusta-pantalon

Apoi, atunci cand chiar se duce sa cumpere, trece prin trei magazine ale respectivei firme (motivi... mhm, d-aia, ca marimile lor mici sunt chiar mici). In primul nu mai au deloc, in al doilea au doua bucati cu 10, respectiv 12 marimi mai mari... care evident ca i-ar fi mari chiar si peste geaca plus ghiozdan. In al treilea gaseste in sfarsit nadragii... la dimensiunile dorite de data asta.

Bonus. Umblat timp de doua zile prin x magazine dupa un anumit tip de ciocolata calda - Dolfin Mix Noir & Blanc. Etichete la raft, ciocolata calda lipsa... aaaahhh! Renuntat a doua zi, apucat primul tip de ciocolata calda neincercat pana la momentul respectiv si pa, Dolfin alta data! La fel si in cazul unui anumit tip de markere pentru DVD-uri - Staedtler negre cu varf de tip F/ M (fine/ medium). Aproape la fel si in cazul unui anumit tip de DVD-uri. Pe astea le-am gasit totusi a doua zi in Auchan. Unde era mare scandal pentru ca doi de la paza il prinsesera pe unu' ca furase ceva. Sunt rasista daca mentionez ca era mai negricios de felul lui? In fine, ce nu pot sa inteleg eu este cum poate avea cineva tupeul sa faca scandal "pana la moarte!" (asa cum s-a exprimat chiar el) dupa ce a fost prins. Eu as intra in pamant de rusine. Bine, mie mi-ar fi in primul rand rusine sa fur, dar asta e alta poveste.

Bonus #2. Am gasit totusi struguri faini - negri si aromati. Si relativ ieftini (cei negri, cei roz sunt pe aceeasi linie de 17 lei/kg). Si figurine Lindt de Craciun la fel (in rest, peste tot sunt la acelasi pret ca si inainte de sarbatori, 11-14 lei). In Carrefouru' de la Unirii. Ala unde e banda pentru ajuns la etaj si unde imi fac mereu draci pentru ca, dupa ce ca e ingusta banda aia, unii se mai si planteaza fix in mijloc. Si cred ca repet de vreo 20 de ori "Ma scuzati..." pana sa ajung dintr-o parte in cealalta.

2 pareri

cine
mda
cand
sâmbătă, 22 ianuarie 2011 la 13:41:00 EET
bleah, ciocolata amara.

daca tot iti plac strugurii, fa rost de must sau vin. dupa un pahar, doua; poate iti trec toate durerile 'sufletesti' :))

"Sunt rasista daca mentionez ca era mai negricios de felul lui? "

meh, dar mie unul imi cam trezeste in cap un : nu, nu esti rasista, logic , ai dreptate, nu toti tiganii fura? Ura e o activitate sociala foarte placuta.

Desigur nu toti tiganii fura si nu toti 'albii' sunt corecti.
cine
brontozaurel
cand
sâmbătă, 22 ianuarie 2011 la 13:49:00 EET
Desi imi plac strugurii, nu-mi place nici mustul si nici vinul...

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)