on the verge of extinction... again

foarte amestecate

om de zapada

Pentru ca am promis. O poza cu zapada din Bucuresti. Asa ca pun una nu doar cu zapada ci chiar cu un omulet de zapada. Se vede, Ovidiu? Omuletul era in fata blocului. Imi pare rau ca acum nu mai e. Poza am facut-o cand am plecat de acasa, iar la intoarcere l-am gasit daramat. Pacat, era simpatic. Ramane unul din putinele lucruri legate de zapada care nu-mi trezeste sentimente negative. Impreuna cu zapada depusa peste crengile de conifere sau peste instalatiile luminoase - le face sa para asa... fantomatice. In rest... Nu-mi place sa fiu nevoita sa aleg intre a avea lana (de la fular) sau zapada in nas si gura. Nu-mi place ca ma incetineste, ca trebuie sa merg mai incet, sa nu alunec. Am simtit de cateva ori cum imi fuge un picior sau celalalt. Buf n-am facut pana acum iarna asta, desi i-am vazut pe altii cazand pe strada. Nu-mi place frigul. In ultimii ani mi-am dat seama ca sunt totusi destul de rezistenta la frig comparativ cu altii. Dar in continuare nu imi place. Nu-mi place sa fiu nevoita sa umblu cu patru-cinci randuri de haine pe mine. Ma face sa ma misc mai greu. Desi... la cum ma simt acum, e bine sa ma simt ascunsa.

Never lose faith. Cine mai citeste blogul stie ca imi plac Motorhead. Acum aproape o luna am mai gasit un concert pe care nu-l aveam. Si a doua zi downloadul mi-a inghetat la 82.9%. Si totusi l-am tinut. Poate... poate. Acum cateva minute am constatat ca a pornit din nou. Da, stiu, daca nu era Motorhead zbura de mult de pe hard. Si da, prima propozitie se mai refera si la altceva, mult mai personal.

Pasta de dinti e de vina! Eh, nu, de fapt eu. In fine, daca vi se face vreodata rau pe drumul dintre Universitate si Unirii, e o toaleta in Cocor la etajul unu. E putin intortocheat drumul pana acolo si partea de langa scari e putin inclinata si se cam aluneca pe gresie (nu, n-am facut buf, m-am tinut de balustrada). Nu e banc. E doar ceva ce am invatat vinerea asta (da, stiu, destul de logic ca trebuie sa existe macar o toaleta in ditamai cladirea). Probabil ca aratam ca moartea pentru ca omu' de la paza caruia ii cerusem indicatii cand intrasem m-a intrebat daca e nevoie sa cheme o ambulanta cand am iesit. In momentul ala m-am simtit si putin vinovata ca ma intrebasem daca nu cumva se poate sa ma folosesc de cosurile de gunoi de langa scari ca si asa nu prea aveam ce sa dau afara - jumatate de covrig, saliva si muci... Evident ca nu le-am zis alor mei. Probabil ca mama mi-ar fi facut morala si mi-ar fi zis ca asta s-a intamplat fiindca am spalat dupa Boboteaza - mi-am spalat pijamalele vinerea asta. Da, le patasem cu pasta de dinti de dimineata. Nimic nou. Mereu reusesc sa murdaresc ceva cu pasta de dinti. Covorasul din baie, chiuveta, hainele. Sau ma murdaresc eu pe fata sau pe brate pana la coate. Sunt un adevarat purcelus cand ma spal pe dinti sau mananc anumite chestii - fructe zemoase, chestii acoperite cu zahar. Chestie foarte vizibila zilele astea - folosesc o pasta de dinti albastra. Si e un albastru din ala tare, inchis.

Probleme de sincronizare?

Asta e o gluma proasta? Mi-a sarit apoi in ochi unul dintre comentarii. Whats next for these guys then? Are they gonna tell the rythm guitar player he has to drink himself to death? Mda. Azi se fac 20 de ani. Tot intr-o zi de 8 ianuarie murea in 2007 Iwao Takamoto, omul care l-a creat pe Scooby si o multime de alte personaje de desene animate.

Inca. Pentru o vreme. Look for men. They're more likely to break or at least bend the rules for you. Stiu asta de fiecare data. Desi nu cer niciodata.

Imi place sa urc pe scarile rulante. Nu sa fiu urcata de scarile rulante. Sa urc eu in timp ce urca si ele. Cat mai repede. Imi place senzatia aia din talpi. In fata mea doi baieti. Si ei urcau foarte repede, aproape alergand. Din stanga spate - "Astia nu-s intregi la cap. De ce n-au luat-o pe celelalte scari daca vor sa alerge?" Ma enerveaza oamenii care se baga cu carucioarele cu copchii pe scarile rulante. Si cam toti cei care ma impiedica sa urc.

In ultima vreme am inceput sa ma uit dupa saci de box. Mi-ar fi bun unul. Hey, I'm a very angry girl...

Mi-e frica. Ma deranjeaza intrebarile de "ce (mai) faci?" Pentru ca lucrurile inca stau foarte prost si nu vreau sa par optimista. Pentru ca, daca lucrurile nu merg in continuare din mai prost in mult mai prost nu inseamna nici ca merg bine. Si daca ma apuc sa ciripesc vesela de acum... s-ar putea ca realitatea urmatoarelor saptamani sa-mi dea peste bot (da, asta a fost cu intentie, stiu ca ciripitoarele au cioc).

Somehow... somewhere inside I cannot help feeling good about the fact that certain things are the way they are.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)