on the verge of extinction... again

atotstiutori

Da, situatia e de cacao. Se poate totusi sa ne pastram simtul umorului? Se poate totusi sa nu emitem pareri destepte referitoare la chestiile pe care nu le cunoastem? Totul a pornit de la o banala discutie despre vreme, despre ce e pe jos prin Bucuresti, despre faptul ca topai ca o capra pe trecerile de pietoni avand grija sa nu calc pe dungile albe pentru ca alunec, despre faptul ca probabil m-am facut de ras la metrou aici la mine pentru ca mi-au fugit talpile, m-am dezechilibrat si am evitat cu greu un buf! dand din aripi in cele mai caraghioase moduri imaginabile. Si apoi:
"Tu ai grija cu mana aia a ta, ca acum..."
"Mana e bine, omule!" Si am ridicat-o deasupra capului, demonstrativ, desi stiam ca nu are cum sa-mi vada miscarea la telefon.
"Da, e bine pana cand..."
"E bine! Pot sa fac podul, sa stau in maini... e bine!"
Bine ca nu se poate (inca!) sa strangi pe cineva de gat prin telefon. Ca altfel... Chiar, cati ani as fi riscat sa iau pentru omor? Nu, nu vorbesc serios. (Probabil ca e necesar sa specific asta, nu de alta, da' acum trei ani mi-o sarit unii in cap dupa ce spusesem ceva de baut acid clorhidric, cum pot sa le dau oamenilor astfel de idei periculoase. Era o gluma?!? Nu mi-as fi imaginat ca exista oameni atat de... de... dobitoci incat sa... ahhh!) Da, mi-a picat prost. Ca nu are incredere in mine. Ca practic m-a facut proasta pentru ca imi imaginez ca sunt in regula cand ar fi trebuit sa stiu ca voi ramane defecta pe viata.

Maybe it's all about trust. Or maybe not.

7 pareri

cine
NeliniÅŸtitu'
cand
miercuri, 23 decembrie 2009 la 20:26:00 EET
Lasă frustrările şi retarzii, măcar pentru câteva zile. :)
Sărbători fericite să ai! :)
cine
brontozaurel
cand
joi, 24 decembrie 2009 la 08:19:00 EET
Nu ma lasa ei :)) "Sarbatori fericite" suna asa imposibil :)
cine
Neamtu'
cand
joi, 24 decembrie 2009 la 12:38:00 EET
Eu iti urez sa faci pace cu tine, in primul rand, apoi cu lumea si sa stii ca exista persoane care te iubesc si care iti doresc tot binele din lume! Eu iti urez Sarbatori fericite si Craciun luminos, fara incidente neplacute! :)
cine
krossfire
cand
joi, 24 decembrie 2009 la 22:03:00 EET
Bine, genul asta de observatii apar si din dorinta de a face conversatie sau a parea interesant.

Sarbatori baftoase :)
cine
brontozaurel
cand
luni, 28 decembrie 2009 la 14:46:00 EET
@Neamtu': Chiar si acum, dupa Craciun, inca imi fac griji pentru cum o sa se termine vacanta. Lucrurile n-au mers fenomenal de bine pana acum, desi eu chiar m-am straduit :|

@krossfire: Mi-ar placea sa cred asta, dorinta de a face conversatie si de a parea interesanta exista intr-adevar la persoana respectiva... dar... si-a exprimat neincrederea in refarerea mea de atatea ori, incat nu pot sa cred ca n-a zis-o si din convingere.
cine
Florin
cand
luni, 28 decembrie 2009 la 22:47:00 EET
Io cred ca toti suntem difecti. Mai mult sau mai putin, depinde cum vede fiecare lururile. Asta nu-mi pare un bai, cum nu-mi pare ca ar fi o problema anormalitatea :P
Maybe it's all about the point of view (or the angle ?). Or maybe not :D
Intr-o saptamana am facut de doo ori pe mine (de frica), cum ca mi-ar pati ceva piciu. Pana la urma s-o ales cu doo copci (stand in pat, o cazut degeaba cu capul intr-o vitrina).
Unii zic ca-i ghinion, altii ca-i noroc ori ca asa o fost sa fie, io am ajuns sa urasc si mai mult vitrinele.
cine
brontozaurel
cand
marți, 29 decembrie 2009 la 19:05:00 EET
Oricum ma vedeam defecta, chiar si fara incidentul cu mana. Putea sa nu se fi intamplat minunea aia si tot m-as fi vazut defecta. That's not the issue. Nu imi place ca m-a facut sa ma simt ca o mare fraiera pentru ca am crezut ca mana isi va reveni complet. Desi eu nu simt ca nu si-ar fi revenit complet.

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)