on the verge of extinction... again

Gotta Getta GUND

Aaa... bine. Dar ce e ala un GUND? De la ce vine? Si de ce?

Vineri, 25 septembrie. Seara, cam intre 20 si 21. O seara plina, dar acum o sa povestesc doar despre excursia la un magazin de genti si... animale de plus. Stiu ca nu-s normala. Ma plang ca n-am bani pentru sanatatea mea, dar m-am dus sa-mi mai iau un animal de plus. Desi... oricum banii aia ar fi fost insuficienti; si fusesera rezervati pentru altceva ce nu pot plati pana... dracu' stie cand. Si din nou urasc toate formalitatile si amanarile astea, pentru ca as fi vrut sa pot plati si sa-mi dea nenorocita aia de hartie odata, nu sa mi se spuna ca mai dureaza cel putin patru saptamani.

Erau patru animale de plus interesante in magazinul ala (da, erau, acum mai sunt doar trei). Trebuia sa ma decid pe care sa mi-l iau. Pandaliul Zhen Zhen imi placea cel mai mult, dar a fost primul taiat de pe lista, pentru ca n-aveam suficienti bani pentru el. Ursuloiul? Mutrita lui ma face sa ma gandesc la ceva ce ascund in sertarasul cu amintiri. Ceea ce i-as spune ursuloiului cand ma uit in ochii lui e ceva ce mi-as fi spus mie in momentele alea. Totusi... Nu. Tot din motive financiare. Trebuia sa trec si pe la farmacie si speram ca poate dupa ce luam pastilele mi-ar fi ramas suficienti bani sa imi iau si puma si testoasa. Testoasa de mare Shea! Pentru ca nu mai aveam asa ceva. Feline de plus mai am destule...

(Poze cu ursuloiul ala maro n-am gasit pe net, doar cu pandaliul si cu puiul de puma.)

Am avut un moment in care mi-a trecut prin cap o injuratura si un gand de "trebuia sa mi se intample si asta" cand am constatat ca fata de acolo avea un calculator si un POS pe care nu stia sa le foloseasca. Macar a avut bunavointa sa dea telefon (iar limbajul folosit m-a amuzat la culme) sa intrebe ce trebuie sa faca si sa tot incerce pana nu s-a mai opus nici un mesaj de eroare. Am plecat tinandu-mi testoasa strans in brate si intrebandu-ma cat de idiot sa fii ca angajator sa lasi omul in magazin fara sa-i faci instructajul. Si daca testoasa, puiul de puma si pastilele ar fi fost fiecare cu cate 7 bani (da, 700 lei vechi) mai putin mi-ar fi ajuns banii pentru toate. Asa ca puiul de puma a ramas pe alta data.

Imi place mult. A dormit cu mine in pat in fiecare noapte de cand am luat-o (ma rog, e un fel de a spune, ca eu nu prea am dormit de fapt). Imi plac toate animalele de plus pe care mi le-am luat - doar asta a si fost motivul, nu? Si dorm aproape mereu cu cate unul. Si acum e aici cu mine. Cu botul deasupra tastaturii. Daca imi inclin capul spre dreapta o simt asa pufoasa pe obraz. Arata asa dulce. Are membrele din fata mari si flexibile. Mi se pare foarte realist facuta (desi eu stiam ca testoasele de mare n-au decat doua gheare). Si in acelasi timp e asa moale si pufoasa... Imi place mutrita ca o invitatie la joaca. Imi plac ochisorii care parca ma privesc. Am chinuit-o putin cand i-am pus "clontopel" la gat. Si clontopelul ala imi place mult. Hehe, sunt curioasa daca o sa ajunga sa citeasca asta cineva care sa-si dea seama de unde e clopotelul ala. Neh, nu prea cred.

GUND. Gotta Getta GUND. Asa scrie pe eticheta originala. I-am cautat pe net. Si i-am gasit. Totul a pornit de la un nene neamt care a trecut oceanul si s-a apucat de facut animale de plus in Connecticut. Asta se intampla acum 111 ani. Acum mult timp. Si testoasele traiesc mult timp, nu? Imi place cum suna. Si e usor de tinut minte - Gotta Getta GUND. Asa zic si eu acum. De fapt nu doar unul. Trei. Sau macar pandaliul si ursuloiul maro.

Am scris asta acum o saptamana. Mi-a fost insa lene sa-i pun pozele pana acum. Si intre timp mi-am mai luat un animal de plus pe care il tot caut de doua-trei luni. Bineinteles ca am plecat din magazin cu el in brate, mi-ar fi fost mila sa-l indes in ghiozdan. Si normal ca am auzit ceva comentarii legate de "ursuletul" din bratele mele. Ursulet?!? Mie nu-mi pare ca ar aduce a ursulet. Nici nu este. Si atunci de ce l-au facut toti, dar absolut toti "ursulet" pe bietul meu pui de leu?

Pozele cu Gotta Getta GUND si cu animalele de plus care nu sunt ale mele inca sunt luate de pe gund.com si de pe cuddleworks.com.

5 pareri

cine
Florin
cand
duminică, 4 octombrie 2009 la 20:13:00 EEST
Puiul de leu imi pare manios. Broasca testoasa ii cremenala :D
Zau ca nu ghicesc de unde poate fi clotopelul.
cine
Neamtu'
cand
duminică, 4 octombrie 2009 la 20:40:00 EEST
Hehe :) super cute animalutele. Stiu ca mi-am luat din Italia un lemur imens, lemur cred ca e... din ala alb cu dungi negre. Sau megru cu dungi albe. In fine is maimutele alea funny din Madagascar. Am mers cu el in brate prin toata Padova si il cheama Puki. L-am facut cadou fostei mele prietene, mai tarziu a mai luat ea unul, mai mic. Si uite asa si-a pornit colectia de animalute de plus. Inca ma mai chinui sa-i iau un panda gigantic (ea are 1.62m) :P
cine
brontozaurel
cand
duminică, 4 octombrie 2009 la 21:07:00 EEST
@Florin: hehe, o sa pun si o poza cu purtatorul original al funditei si clopotelului...

@Neamtu': da, le stiu :D
[img]http://i344.photobucket.com/albums/p355/anaix3l/2009%2010%20Oct%20misc%20pics/ring-tailedlemur.jpg[/img]
Draguta povestea. Fiecare colectie trebuie sa inceapa de undeva :)
cine
DeMaio
cand
luni, 5 octombrie 2009 la 13:31:00 EEST
Io sunt încă în căutarea unui Dino cât mai apropiat de realitate :)) Dau eu de unul :))
cine
brontozaurel
cand
luni, 5 octombrie 2009 la 14:00:00 EEST
I remember that :) Good luck!

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)