on the verge of extinction... again

Ooo, it's a sunny day outside my window

Iar sunt foarte bine dispusa... fara sa am vreun motiv fenomenal de interesant. Pur si simplu m-am plimbat vreo 2 ore prin cartier pe o vreme superba. Plimbarea trebuia sa se desfasoare initial prin parc, dar din pacate in parcul Titan se lucreaza, asa ca i-am abandonat destul de repede aleile... prea mult praf! Nu inainte de a auzi cateva comentarii legate de felul in care eram imbracata din partea unor fete care iesisera in turma in parc si din partea unor babute (mda, si din partea muncitorilor, si a unui card de cocalari agatati cate doi de cate o sticla de Fanta, dar alea nu prea se refereau la imbracaminte). Am avut ocazia sa invat de la fetele alea ca nu mai e la moda sa ies in parc cu adidasi si blugi negri si bluzita alba si, cel mai grav, sa am unghiile taiate... ca probabil ar trebui sa iau exemplu de la ele, sa-mi iau si eu o pereche de pantaloni roz (stai ca nu e nevoie, chiar am o pereche acasa! e drept ca nu i-am purtat decat o singura data, acum 6 ani) pe care sa o asortez cu o bluzita verde, dar nu ca a mea... nuuu! decoltata bine de tot, sa se verse sanii pe afara; sa-mi las si eu unghiile pana ajung lungi de vreo 3 centimetri, iar apoi sa le vopsesc in culori tari ca sa nu mai fie asa evident jegul. Clar! Sunt ramasa in urma tare de tot! Asta o dovedeste si comentariul unei babute - 'fata curata, decenta'. Ce stii matale, mamaie! Nu se mai poarta asa ceva...

4 pareri

cine
dugy
cand
marți, 22 iulie 2008 la 02:57:00 EEST
Să nu uiţi să îţi laşi şi unghile la picioare cât mai lungi, asta ca să fi şi tu în trend :P
cine
brontozaurel
cand
marți, 22 iulie 2008 la 11:48:00 EEST
@dugy: tare si ideea asta =)) desi atunci pe moment nici nu mi-a trecut prin cap sa le studiez unghiile de la picioare, orbita fiind de unghiile... a pardon ghearele de la maini, colorate intr-un mov turbat :))

+ ca in dimineata asta in timp ce ma imbracam mi-am mai dat seama de o diferenta: mie nu mi se varsa suncile peste pantaloni desi sunt stramti si cu talie joasa - chiar nu tin pasul cu generatia asta!
cine
Messa
cand
vineri, 25 iulie 2008 la 05:11:00 EEST
Este grav sa nu fii pitzi. Ajung sa te placa babele...
cine
brontozaurel
cand
vineri, 25 iulie 2008 la 18:05:00 EEST
grav de tot =))

Da-ti si tu cu parerea!

Mai jos se pot scrie tampenii. Nu mai mari ca alea de mai sus...
Insa inainte de orice altceva, vezi cum se comenteaza: indrumar tehnic si reguli!
HTML acceptat: <b>, <i>, <a href=""> (fara alte atribute)